Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajula napisał(a):
Marylin? dobrze zrozumiałam? Ty chcesz Flapa?

Dobrze Ajula zrozumiałaś :-)
A co? To źle?
Ja tzn. my rodzina chcemy -> Flapek mieszkałby/byłby psiakiem mojej teściowej i szwagra. Kuzynem Marylinki. Miałby dom z ogródkiem i 1000% ludzkiej dobroci & miłości. Narazie chcemy Flapcia poznać, dowiedzieć się o nim coś więcej.
Bela odeszła po cięzkiej chorobie i choć serducho boli to jest miejsce w nim na nowego domownika

Posted

ciociu Izo, takiego domku jak u Marylin rodziny już nie będzie ;) lepiej się wybierzcie na spacerek z Flapem i Marylin (nasza kochaną spanielką) aby się zapoznały ;)

Posted

jesteśmy po rozmowie, jutro zapoznanie :-) mąż się śmiał jak rozmawiałam przez telefon mówi, ale zachwalałaś Flapka-tylko żeby go nikt nie zabrał... hihi on jest naprawdę kochany :-) ale jest moim tymczasowiczem i wiem, że musi iść do DS, a z pewnością dom dogomaniaczki będzie najlepszy :-)

Posted

Z nasza ukochaną spanielką Marylinką (vel Lady kiedyś)

Uploaded with ImageShack.us

http://img830.imageshack.us/i/dsc01209op.jpg/

Powyżej krótka relacja foto z wizyty Marylin u Flapka. Zaprzyjaźnienie pełne. Flap = superpsiak. Radosny, lagodny, miły, doludny...
Idę spać. Fotki przesłane, relacja zdana. Trzymać kciuki coby decydenci byli na "tak" :-)

Posted

Ehhh problem w tym, że ja też na 100% jeszcze nie wiem. Wkurzam się ale nie chcę na siłę nic. Czekam na decyzję teściówki i to nie chodzi o to czy Flap czy nie Flap (bo jest nim zauroczona) tylko o to czy juz psiak czy jeszcze żałoba... To świeże. Ja wiem, że szkoda czasu ale to dorosła kobitka i musi zdecydować. Namawiam ją na przyjazd - jak zobaczy go na żywo to wiem, że zakocha się, zabierze i nie odda :-P
Dajcie nam jeszcze chwilkę zanim damy nowe foty do ogłoszeń. Mam je wszystkie na mailu, więc udostępnię - choć mam nadzieję,że nie będę musiała.

Posted

Uprzejmie informuję, że Pan Flap jedzie do swojego najwspanialszego, ostatecznego domku w najbliższy weekend :-). Będzie kuzynem Marylinki. Nawet nie wiecie jak ja się cieszę.
Ale to nie koniec cudownych wieści...
Cdn. :loveu: