Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam Flapcia w gabinecie. Jaki jest piękny, ładniejszy niż na fotkach.
Przydałonby się zdjęcie przy człowieku, żeby było widać że duzy nie jest.

A Flipek nadal czeka.

Posted

[quote name='supergoga']Widziałam Flapcia w gabinecie. Jaki jest piękny, ładniejszy niż na fotkach.

A Flipek nadal czeka.[/QUOTE]

a Moze Flipka warto zareklamowac na tej strnce, o ktorej pisalam Malgosiu??:)

Posted

[quote name='supergoga']Widziałam Flapcia w gabinecie. Jaki jest piękny, ładniejszy niż na fotkach.
[/QUOTE]

tak Flap jest boski :-)
piękny, słodki.. szorstki basset pomieszany z beaglem :-) naprawdę cudna mieszanka..

Posted

dziewczyny, poszukuje transportu (moze byc nawet platny) dla suki z Nowego Tomysla do Chojnic.
Czy znacie kogos kto by sie zaoferowal? jesli tak to prosze o pm albo o napisanie an watku buni, ktora mam w banerku bo ja na pewno pozapominam o wszytskich stronach, na ktorych pytam.

Posted

Flap jest naprawdę cudny :-) i taaaki długaśny i futerko szorściakowe piękne :-)
a na żywo wygląda jeszcze piękniej :-)

tylko ja cały czas mam w głowie Flipa, któremy pewnie tak wesoło nie jest..

• 2 weeks later...
Posted

Cisza na wątku i cisza w życiu, zwłaszcza Flipa, bo o Flapcia troszczy się cioteczka Iza za co pieknie dziękujemy!!!!!
Dlaczego jak mamy śliczne, nieduże młode pieski, to ludzie chcą nieduże młode sunie. Zobaczycie, jak będą sunie - bedą chcieli pieski.

Posted

Witam dawno mnie nie było u kolesi,choroba mnie dopadła:mad: i ciagle trzyma za portki,zarówno cioteczkom jak i psom życze Dosiego Roku,najlepszych domów i to na cito :multi:!!!! pozdrawiam

Posted

Flap jest bardzo towarzyski, uwielbia kontakt z innymi psami i szczególnie z ludźmi. Nie brudzi, zdarzyło mu się oddalić na spacerze ale przybiega na przywołanie. Na smyczy chodzi nie najgorzej-jak na beagle przystało ;p uwielbia kraść laczki no i te niestety lekko nadgryza... no i nie wiem które bo w tym samym czasie pojawiła się u mnie Lady z adopcji też demolantka rozleciały się 2 legowiska w psiarni;( ale mogła to być "praca zbiorowa"

Posted

supergoga napisał(a):
Flapik ma na allegro 3 obserwatorów, oby choc jeden z nich to był ten jego wymarzony domek.
Flipek - ma 2 gapiów, i też cisza.

Może ten wymarzony domek to nie będzie jeden z gapiów na allegro ale np. u nas?! Myslę (choć wiem - nie jestem skromna) że nigdzie nie byłoby mu lepiej.
Belunia pozostawiła po sobie tęsknotę, ból, płacz i ogromną pustkę...
Nie zniszczyło to jednak ogromnej miłości do psiaków i chęci pomagania im. Flap (podobnie jak Kapsel) wpadł nam w oko już daaawno. Napisałam do Pani u której jest na tymczasie. Czekam na odzew. Trzymajcie kciuki...