izabelka_70 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 no i potencjalny domek (na razie jedyny chętny) odpadł... :-( jutro kastracja Quote
zozolina Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='izabelka_70']no i potencjalny domek (na razie jedyny chętny) odpadł... :-( jutro kastracja[/QUOTE] a dlaczmu odpadł?co u czarnuszka wiecie cos? Quote
izabelka_70 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 wczoraj w nocy dostałam smsa, że niestety życie się państwu pokomplikowało i niestety nie dadzą rady zaopiekować się Flapem... z drugiej strony lepiej, że teraz niż gdyby trafił juz do nich Quote
supergoga Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Widziałam Flapcia w gabinecie. Jaki jest piękny, ładniejszy niż na fotkach. Przydałonby się zdjęcie przy człowieku, żeby było widać że duzy nie jest. A Flipek nadal czeka. Quote
zuzia_kuzik Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='supergoga']Widziałam Flapcia w gabinecie. Jaki jest piękny, ładniejszy niż na fotkach. Przydałonby się zdjęcie przy człowieku, żeby było widać że duzy nie jest. A Flipek nadal czeka.[/QUOTE] a Moze Flipka warto zareklamowac na tej strnce, o ktorej pisalam Malgosiu??:) Quote
What May NN Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='supergoga']Widziałam Flapcia w gabinecie. Jaki jest piękny, ładniejszy niż na fotkach. Przydałonby się zdjęcie przy człowieku, żeby było widać że duzy nie jest. [/QUOTE] tak Flap jest boski :-) piękny, słodki.. szorstki basset pomieszany z beaglem :-) naprawdę cudna mieszanka.. Quote
izabelka_70 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 a jaki ma super charakter:-) przylepa na maxa, chodzi ładnie na smyczy (szok)bawi się z innymi psami, toleruje samce, nie ma już jajeczek ;-) ma jakieś 35 cm w kłębie Quote
supergoga Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Zuzia, masz racje, tylko już nie ogarniam... Quote
izabelka_70 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 dzisiaj Flap był na swoim pierwszym beaglowym spacerku. biegał jak szalony tutaj trochę zamazane ale fota z Fazim :-) Quote
kizimizi Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 dziewczyny, poszukuje transportu (moze byc nawet platny) dla suki z Nowego Tomysla do Chojnic. Czy znacie kogos kto by sie zaoferowal? jesli tak to prosze o pm albo o napisanie an watku buni, ktora mam w banerku bo ja na pewno pozapominam o wszytskich stronach, na ktorych pytam. Quote
Ajula Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jaki on ładny! a na pierwszym zdjęciu tak bardzo się stara, żeby biegać jak beaglowy kolega, aż na pyszczku widać to staranie :D Quote
What May NN Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Flap jest naprawdę cudny :-) i taaaki długaśny i futerko szorściakowe piękne :-) a na żywo wygląda jeszcze piękniej :-) tylko ja cały czas mam w głowie Flipa, któremy pewnie tak wesoło nie jest.. Quote
supergoga Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Flip pewnie nie ma tak różowo jak Flapcio, który u ciotki Izy wyczynia cuda. A oba psiaki szukają pilnie domków. Quote
supergoga Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Cisza na wątku i cisza w życiu, zwłaszcza Flipa, bo o Flapcia troszczy się cioteczka Iza za co pieknie dziękujemy!!!!! Dlaczego jak mamy śliczne, nieduże młode pieski, to ludzie chcą nieduże młode sunie. Zobaczycie, jak będą sunie - bedą chcieli pieski. Quote
zozolina Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Witam dawno mnie nie było u kolesi,choroba mnie dopadła:mad: i ciagle trzyma za portki,zarówno cioteczkom jak i psom życze Dosiego Roku,najlepszych domów i to na cito :multi:!!!! pozdrawiam Quote
snuszak Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 szczerze to myślałam że chłopaki migiem domki znajdą a tu nic Quote
Ajula Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 też myślałam, że szybko pójdą do domów takie ładne psiaki Quote
supergoga Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Sporo ostatnio ładnych piesków - i nic. A w Buku - starsza, biało-czarna sunia, straszny wypłosz i wycofana. Taka ponad 8 lat. Nawet jeszcze zdjęć nie ma. Porażka. Quote
izabelka_70 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Flap jest bardzo towarzyski, uwielbia kontakt z innymi psami i szczególnie z ludźmi. Nie brudzi, zdarzyło mu się oddalić na spacerze ale przybiega na przywołanie. Na smyczy chodzi nie najgorzej-jak na beagle przystało ;p uwielbia kraść laczki no i te niestety lekko nadgryza... no i nie wiem które bo w tym samym czasie pojawiła się u mnie Lady z adopcji też demolantka rozleciały się 2 legowiska w psiarni;( ale mogła to być "praca zbiorowa" Quote
snuszak Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 hoho takie prace zbiorowe są najgorsze :) ale za to ile radości! Flapie już czas do domku odetchnąć dać cioci Izie Quote
supergoga Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Flapik ma na allegro 3 obserwatorów, oby choc jeden z nich to był ten jego wymarzony domek. Flipek - ma 2 gapiów, i też cisza. Quote
Marylin Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 supergoga napisał(a):Flapik ma na allegro 3 obserwatorów, oby choc jeden z nich to był ten jego wymarzony domek. Flipek - ma 2 gapiów, i też cisza. Może ten wymarzony domek to nie będzie jeden z gapiów na allegro ale np. u nas?! Myslę (choć wiem - nie jestem skromna) że nigdzie nie byłoby mu lepiej. Belunia pozostawiła po sobie tęsknotę, ból, płacz i ogromną pustkę... Nie zniszczyło to jednak ogromnej miłości do psiaków i chęci pomagania im. Flap (podobnie jak Kapsel) wpadł nam w oko już daaawno. Napisałam do Pani u której jest na tymczasie. Czekam na odzew. Trzymajcie kciuki... Quote
Recommended Posts