Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze moje też ostatnio mają jakieś żołądkowo-jelitowe problemy. Staruszka też długo jeść nie chciała... eh co za psiaki paskudne ;)

Posted

Wyjazd ze schronu KUDŁATEJ,BEŻOWEJ CHOLERY ;) jest przewidziany (o ile pogoda nie pokrzyżuje planów )na przyszłą sobotę...Niestety,nie jest tak łatwo znaleźć samochód...Kudłaty pojedzie do Wrocławia z przesiadką w Warszawie.Z W-wy będzie go wiozła Elmira.:)

Bezio pozdrawia czule i ...wciąż prosi o pieniążki....:)

Posted

Mi to jest nawet jak najbardziej na reke bo mam problem obecnie z podrzuconymi szczeniakami...
Pomimo ogłoszen zero odzewu..mniejmy nadzieje,ze ten tydzien to zmieni...

Posted

Paja napisał(a):
Mi to jest nawet jak najbardziej na reke bo mam problem obecnie z podrzuconymi szczeniakami...
Pomimo ogłoszen zero odzewu..mniejmy nadzieje,ze ten tydzien to zmieni...

O,i bardzo dobrze! Czyli nie musimy się tak strasznie spinać i stresować... Może też nazbieramy trochę więcej pieniędzy...

Posted

No tak jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi zawsze o pieniadze...Mi to wogole było by na reke jeszcze bardziej jak by pierw szczeniaki znalazły domy a pózniej dopiero przjechał Bezio ,ale az taka juz nie bede....

Posted

Oki.Ale "po szczeniorach" ,kiedy już sobie pójdą,trzymaj dla niego miejsce! Bezio musi być na domowym tymczasie,kojec nic w jego psychice nie zmieni...No i trzeba z nim pracować...

Posted

Popracuje z nim naperwno jak narazie pracuje nad soba dzisiaj 1,2,3,..1,2,3.. wycisz sie w koncu...:P Chyba juz sie musze połozyc nic nie zdziałam juz dzisiaj wielkiego liczac do trzech.

Posted

mimiś napisał(a):
jestem na zaproszenie:lol: piekny kudłacz dostał szansę, bedzie z niego jeszcze "kofffana przytulanka:evil_lol:"

O jojoj:) Ale miła wizyta u bialczaka Bezika. Pozdrowionka mimisiu:)

Posted

Myslę,ze obciachac moze go 1 lepsza osoba jak wyjdzie ze chronu.W schronie to raczej nie ma sesu bo dalej bedzie brudny jak bedzie tam lezał no i bedzie marzł bo teraz juz noce zimne..

Posted

mmd napisał(a):
no ja właśnie o tym, jak już wyjdzie. I nie pierwsza lepsza tylko, żeby był cudny:) myślę o sponsoringu tej metamorfozy;)

naprawdę????:crazyeye::loveu:

Pięknie ostrzyżony pies od razu zyskuje na urodzie,nawet wtedy,gdy nie można mu tej urody odmówić,choć jest skudłacony i zadredziały!;)

O ile Bezio nie zechce na "dzień dobry" zjeść Paji,a później fryzjerki-byłoby cudnie!:)

Posted

Ja sie nie boje..po Mailu zyje to i po Beziu przezyje.Gorzej z moja mam bo ja to wszystko gryzie razem z mrówkami ;)

Fryzjera mozemy poszukac,ale to raczej bedzie trzeba w Wrocławiu jak bedzie miał byc juz u mnie strzyzony bo w naszych okolicach nie ma takich salonów.To wioska wiec nie ma co sie dziwic :)

Posted

jostel5 napisał(a):

naprawdę????:crazyeye::loveu:

Pięknie ostrzyżony pies od razu zyskuje na urodzie,nawet wtedy,gdy nie można mu tej urody odmówić,choć jest skudłacony i zadredziały!;)

O ile Bezio nie zechce na "dzień dobry" zjeść Paji,a później fryzjerki-byłoby cudnie!:)

Naprawdę :D
"Wychodzę" powoli z deklaracji, a staram się albo kupić ogłoszenia, albo sama zrobić jakieś płatne (wyróżnione itp.), albo zrobić cokolwiek, co pomoże znaleźć dom psu. Bo to jest najważniejsze:)
A taki kudłacz - jak się go zrobi na bóstwo - będzie miał 2 x większe szanse.

Posted

A nic nowego! Mieszkam sobie z jedną, taką czarną,w boksie i nawet dobrze się dogadujemy...Hmmmm....byłoby jeszcze lepiej gdyby panna nie była po tej...no jak to się nazywa...sterylce,ale-TRUDNO! I tak ją lubię! Nigdy jej nie ugryzłem,a to chyba o czymś świadczy.:)

To mówiłem ja,Bezio.Zaglądajcie do mnie.:)