Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Odwiozłam Kudiego i przyszłam do Bezika..:)

Maluch ma już pierwsze pieniążki...:)

Przyszły wpłaty od Yunony-30 zł
i od Marzycielki-31 zł

Dziękuję Wam bardzo...:)

Posted

[quote name='jostel5']Odwiozłam Kudiego i przyszłam do Bezika..:)

Maluch ma już pierwsze pieniążki...:)

Przyszły wpłaty od Yunony-30 zł
i od Marzycielki-31 zł

Dziękuję Wam bardzo...:)

Nie ma sprawy :)

Posted

Jednorazowo mogę wpłacić 20 zł.( proszę o nr konta)
Ale w przyszłości, z doskoku postaram się, coś wpłacić, proszę o przypomnienie na pw.

Przychodzę na zaproszenie paji (paja- nie wiem czy sie odmienia:roll:)

Posted

Paja dzięki za zaproszenie. Niestety moje finanse w chwili obecnej są bardzo złe, więc nie jestem w stanie pomóc w tej formie. Mogę czasami zajrzeć do Bezika. Przesyłam dla niego buziaki i mizianka.

Posted

Czy możecie określić kiedy wyciągniecie Bezika ze schronu? Tak jak już na początku napomknęłm im szybciej tym lepiej. Trochę kaski już się uzbierało czy na transport i pierwszy miesiąc starczy? Bo może opłacić chociaż za pół miesiąca , to i tak byłoby do końca listopada, a wpłaty następne na grudzień cioteczki na pewno wpłacą i jakieś bazarki. A Bezika jak najszybciej zabrać,
wykąpać i zobaczycie, że to cudo szybko znajdzie domek a dojście do normy też może być szybkie jak poczuje opiekę michę i czułość.

Posted

jostel5 napisał(a):
Myślę,że niedługo..tydzień,może dwa...O ile Paja się na taki termin zgodzi...:)

Jesli Paja zaproponowała to chyba ma gdzie Bezika przytulić. Ja optuje za tym, żeby jak najszybciej skrócić pobyt Bezika w schronie. Trochę nie spodobała mi się Twoja odpowiedź ????????????????

Posted

Nie denerwuj się Yunona,bo nie ma powodu...Tydzień/dwa to w tej sytuacji naprawdę niedługo. Białą i Wrocław dzieli ogromna odległość,więc nawet za samą benzynę koszty będą spore (a w międzyczasie może uda się zorganizować przewiezienie dwóch ,może trzech psiaków,by te koszty obniżyć).Poza tym Paji podrzucono ostatnio dwa szczeniory,których sytuację też trzeba ogarnąć...

I wreszcie pieniadze...Stałych deklaracji mamy w zasadzie na pół miesiąca + z wpłat jednorazowych-na razie niewiele...
Póki co-tych pieniędzy-wszystkich,jakie są- nie wystarczy nawet na przewiezienie małego...

Mnie też bardzo zależy na Beziku (gdyby było inaczej,nie zakładałabym wątku i nie rozmawiałabym o nim z Pają),ale realia są ,jakie są i tego nie przeskoczymy...

Posted

OK. Odpowiedź jest konkretna i o to mi chodziło. Następne pytanie: macie na swoim terenie DT - Murka. Czy nie ma u niej miejsc?
Może tu byłoby i bliżej aceny chyba takie same? Czy robiłyście rozeznanie jesli chodzi o Murkę?

Posted

Ja jak najbardziej czekam na Bezia moze przyjechac 24 iz 20 przyjezdza na 3 dni pies na dt i mam tez nadzieje ze szczeniaki do tego czasu znajda domy.Jesli nie to bedzie nas poprostu wiecej w domu :)Osób starczy na kazdego pupilka ...by był wypieszczony i wycackany...

Jak pisałam Jostel ja za 1 miesiac prosiła bym ew jak by miał do mnie przyjechac o rozliczenie w kocach,przescieradłach,smyczach,obrozach(moze byc urzywane) jakis 1 duzy gar by sie przydał i nic wiecej dopiero w nastepnym miesiacu było by normalne rozliczenie w pieniadzach.

Posted

yunona napisał(a):
OK. Odpowiedź jest konkretna i o to mi chodziło. Następne pytanie: macie na swoim terenie DT - Murka. Czy nie ma u niej miejsc?
Może tu byłoby i bliżej aceny chyba takie same? Czy robiłyście rozeznanie jesli chodzi o Murkę?

Takie rozeznanie było robione już dawno ,kiedy na dt miał jechać Mailo...U Murki są kolejki i długie terminy.Kolejkę,oczywiście mamy od lipca zamówioną...Poza tym Murka takich psów jak Bezik nie bierze na domowy tymczas (u Niej psy mieszkają też w kojcach),a Bezik,by nadawał się do adopcji,musi mieć stały kontakt z człowiekiem i nauczyć się żyć w domu.

Posted

W poniedziałek będę w schronie i na pewno trochę Niunia wyspaceruję...
[SIZE="1"]
Kurczę,ile ja mam tej roboty różnej I nie psiej-niestety......A jakie zaległości...:shake: