Paja Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jakos mi Bezio lepiej na duchu..posciel to tylko posciel tam sie tylko spi.A w dzien kubrak i na spacer bedzie duzo sniegu i fajnej zabawy ;) Tylko prosze nie zwiewaj przy pierwszej lepszej okazji jak dzisiaj Tosia bo zawału dostane.A ona schowała sie w lisiej dziurze i ryła a ja mało głowy nie straciłam ,ze polazła gdzies w cholere.... Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Iljova']Poznałam wirtualnie psiaka, na imię ma... Bezik sznupka kudłata ! Tułał się psiaczek po świecie sam, Nie mając nikogo kto kochałby go tam. Samotny był, bo zniknął z jego życia "człowiek" i spać musiał biedaczysko gdziekolwiek. Lecz nadszedł taki dzień, że stało się coś złego i przez człowieka trafił do schroniska lodowatego. Ale w końcu zmieniło się wszystko Spotkała Jostel psisko! Postanowiła w jednej chwili że musi pomóc mu moi mili. Po jakimś czasie znalazło się cudowne miejsce gdzie Bezik pojedzie niebawem i skradnie serce! Spytacie, a gdzie to jest? U Paji Bezik będzie - the best! Kiedy już będzie w swym domku nowym to za niedługo będzie pieskiem wzorowym. Nauczy się Bezik wszystkiego co trzeba bo własnego domku mu bardzo potrzeba. :ylsuper::ylsuper::ylsuper: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wiersze piękne o mnie piszą na Dogomanii!:) I kto by pomyślał,że ja,Bezio,taki nikomu niepotrzebny,taki niczyj-tutaj będę WAŻNY i ktoś będzie o mnie myślał! Wzruszyłem się...:-( i ...żałuję,że nie mam więcej kosteczek...Wstyd się przyznać-wszystkie dzisiaj zeżarł...no,zjadłem ze smakiem,nawet tę,co miała być dla Elmiry...:oops: Paju,nigdy nie lubiłem zimy,bo wiesz,marzły mi łapy i w ogóle,ale teraz tak ładnie napisałaś o tym,jak będziemy sobie biegać razem po śniegu,że-pal licho!-pewnie się przełamię! :) Ale później pozwolisz mi wejść do Twojego łóżeczka...? Nie będę Cię spychał,obiecuję... Hmmmm....a ta ...Tosia...to taka dziewczyna... do rzeczy?;) Quote
Paja Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Bezio dostaniesz kubraczek i moze kapcie na łapeczki o ile nie zbankrutuje do tego czasu...Łozko jest Twoje ja w nim sypiam tylko od 2-6 rano pozniej praca i wy kochane mordeczki...Ta Tosia to w poniedziałek juz nie bedzie konkretna dziewczyna.. ;) Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Tosia idzie do adopcji???:crazyeye:Super!:multi: Paju-razem z Beziem przyjadą jakieś poduszki i inne takie.Konkretnie nie wiem jeszcze co,ale coś przyjedzie. To pisałam ja,Jostel5.;) Quote
Andzike Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 jostel5 napisał(a):Tosia idzie do adopcji???:crazyeye:Super!:multi: Paju-razem z Beziem przyjadą jakieś poduszki i inne takie.Konkretnie nie wiem jeszcze co,ale coś przyjedzie. To pisałam ja,Jostel5.;) A ja zrozumialam, że przestanie być atrakcyjna dla Bezika:cool3: Fajnie, że już niedługo Bezika czekają takie luksusy... Do mnie jutro też przyjeżdza Bezikopodobne ... ;) Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Dobrze zrozumiałaś,Andzike!:) Zapomniałam ,że mała idzie na sterylkę!:) Quote
Paja Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Tak idzie na sterylke a zaraz bede jej i Morusowi wystawiac ogłoszenia.ogłaszam ja od ponad miesiaca i zero telefonów dlatego zmieniłam osobe odbierajaca te telefony... Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 U Moruska też cisza...? Ech,ci ludzie...! O Sarę i Lady Daszę,koleżanki Bezia,też nikt nie pyta, w sprawie Suzi był jeden telefon,ale-bez sensu! Quote
Paja Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 zato ja miałam 3 maile dzisiaj w sprawie Maila i nie wiem czy nie załorzyc tematu ze szukamy bardzo podobnego.Bo jedna pani odpisała czy nie mamy podobnych do niego bo byla by zainteresowana... wyslij mi na pw swoj tel i mail bo znów go gdzies przesiałam a musze te pieprz...ogłoszenia wystawic,a tamten tel pojechał do sciagniecia simlocka i ma byc dopiero po niedzieli... Quote
Szarotka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Bezio ciesze sie, ze tak o ciebie dbaja :):) Quote
Iljova Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Beziku slodki i kochany po to właśnie tacy ludzie się tu pojawiają Żeby niektórym zwierzakom pokazać że dobrych ludzi też obok siebie mają. Żebyś Ty Beziku i pozostałe zwierzaczki smutne, Uwierzyły w końcu że prawdziwy Człowiek kochać Was będzie i pomagać zawsze tam gdzie innego "człowieka"czyny okrutne. Quote
polubek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 bosze wypadłam z obiegu na dogo, ale mam do nadrobienia zaraz robię beziowi banerki Quote
jostel5 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='polubek']bosze wypadłam z obiegu na dogo, ale mam do nadrobienia zaraz robię beziowi banerki Naprawdę?Banerki? Dla mnie???:) Fajnie! Ale...........do czego służą banerki? Namordnik-chyba "na mordę":placz:,a "nerki-ba?" Może "Pa!-nerki"...Eeeee...jakoś to mi się guuuupio kojarzy:roll:..Hmmmm...skoro mnie tu lubią,to mnie przecież nie skrzywdzą!:) No to co? Chyba lubię mieć banerek..Ciebie,Polubek, też polubiłem!:)Nawet bardzo,bo masz takie ładne imię...:loveu:i ...na pewno cała jesteś ładna...:oops: Jeśli ten ....banerek mi się spodoba,mogę Ci dać prezent- Uspokajacz albo może ...Namordnik?:evil_lol: Przydałby Ci się do czegoś?:eviltong: Dzisiaj w schronie dostałem psie ciasteczka.Ale już zjadłem...:placz: Zobaczcie,jaką mam w schronie śliczna koleżankę. http://www.dogomania.pl/threads/193042-Bia%C5%82a-Podlaska.Delikatna-wra%C5%BCliwa-Sara-wci%C4%85%C5%BC-czeka-...Mo%C5%BCe-na-Ciebie.../page20?p=15817461#post15817461 Czemu nikt jej nie chce???Sam nie wiem...:shake: To pisałem ja,Bezio.:) Quote
yoko100 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 dziekuje za zaproszenie zapisuje sobie Quote
jostel5 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Witam Cię ,Yoko100,serdecznie!:dog::Rose: Quote
Paja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Bezio szykuje Ci kolejny,ale szybki bazarek moze zyskasz z niego w koncu ida świeta... Z tym ,ze Beziu nie wiem czy Jostelek zgodzi sie przyjac wpłaty z niego na swoje konto bo ja juz sie pogłubiłam z bazarkiem ogłoszeniowym co,komu i gdzie? ale jestem na czyto z ogłoszeniami... Quote
jostel5 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 W dobrej sprawie-ZGADZAM SIĘ NA WSZYSTKO!:)-Jostel5 Quote
Paja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jostel5 pozbieraj Bezia bazarki w 1 post bo cos nie widze ;) No to Ciotki dawac 5-taka :) http://www.dogomania.pl/threads/197167-Sianko-na-Wigilijny-stół-1szt-5zł-!!!-Na-transport-Bezia-Warszawa-Wrocław.Do-20.12?p=15818082#post15818082 Quote
Paja Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 jostel5 napisał(a):Się robi...:) Edit.Już są!:) Dziekuje..a teraz cioteczki mozecie zapraszac na bazaki reszte cioteczek.. Ja padam juz biore moja 5 dzieci jeszcze na 30 min na spacer i idziemy pozniej powoli lulu. Bezio mocu uscisków,miziaków i całusków na noc dla Ciebie{kość} ;) Quote
jadwiga Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 dziękuję za zaproszenie,choć nas razie mogę tylko podnieść... Quote
jostel5 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Polubku-ślicznie dziękuję za bannerki-:) Są mmmmm.....piękne!:) Obiecuję,że teraz mocno się zastanowię,nim kogoś dziabnę-to tak w ramach wdzięczności...;) Specjalnie dla Ciebie macham ogonem-Bezio P.S. Częstujcie się,bardzo proszę,bannerkami...Chyba ,że nie uważacie mnie za PRZYSTOJNIAKA i wstyd pokazywać na innych wątkach takiego potarganego Bezia jak ja... Jostel5 weźmie sobie bannerek,kiedy jej przeglądarka na to pozwoli...Bo na razie z tym kicha! Obiecała mi! Quote
Bjuta Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Chwilowo nie mogę pomóc finansowo, może w grudniu? Quote
Recommended Posts