Jump to content
Dogomania

TERIER Misiek! Tak długo czeka na DOM... Wrócił z adopcji!:( Prosimy o ogłoszenia!

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Wpłaty na to samo konto?

Rottka napisał(a):
Bardzo dziękujemy:lol:.
Chyba tak. Evelka założyła wątek i to ona decyduje, nie chcę podejmować decyzji bez jej wiedzy, mam nadzieję, że pojawi się tutaj.

Również przyłączam się do podziękowań:Rose:

A konto może być to co wcześniej (czyli moje), albo może od razu do Rottki? To zależy jak Tobie Rottko będzie wygodniej?

Ja na dniach zrobię bazarek, więc mam nadzieję, że też coś wpadnie.

Aha, i oczywiście ogromnie dziękujemy Ricie za załatwienie wizyty u fryzjera!:loveu:

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Czy allegro wznawiać?

Bardzo dziękujemy :lol:, ale myślę, że wstrzymajmy się z allegro do czasu, jak Misiek wróci od fryzjera, doda się wtedy najświeższe zdjęcia i trzeba będzie uczulić jaka to rasa (charakter) żeby znowu nie było sytuacji, że Misiek wróci z adpocji.

Posted

Rottka napisał(a):
Bardzo dziękujemy :lol:, ale myślę, że wstrzymajmy się z allegro do czasu, jak Misiek wróci od fryzjera, doda się wtedy najświeższe zdjęcia i trzeba będzie uczulić jaka to rasa (charakter) żeby znowu nie było sytuacji, że Misiek wróci z adpocji.

JAsne dobry pomysł, dobre zdjęcia to podstawa. To jak co pukajcie do mnie bo nie zawsze zerkam na wątek.

• 2 weeks later...
Posted

Misiek... a Ty nadal z rottkami? (boskimi, ale jednak) ehhh... szkoda, że ta adopcja się tak skończyła.. :shake: bo warunki super.. tylko...
Kkanarekk miała jakiś domek chętny na teriera, podesłałam Miśka.

Posted

[quote name='Soema']Misiek... a Ty nadal z rottkami? (boskimi, ale jednak) ehhh... szkoda, że ta adopcja się tak skończyła.. :shake: bo warunki super.. tylko...
Kkanarekk miała jakiś domek chętny na teriera, podesłałam Miśka.[/QUOTE]

Misiek dalej z rottkami i dobkami. Jest kochanym psiakiem :loveu:i zasługuje na najlepszy domek. Należy pamiętać, że to terier i taki ma też charakterek.

Posted

[quote name='Rottka']Misiek dalej z rottkami i dobkami. Jest kochanym psiakiem :loveu:i zasługuje na najlepszy domek. Należy pamiętać, że to terier i taki ma też charakterek.[/QUOTE]
Poznaliśmy się wszyscy przy okazji wydania Miśka wtedy :)
widziałam po części na co go stać.. tak długo czeka już....

Posted

[quote name='Soema']Poznaliśmy się wszyscy przy okazji wydania Miśka wtedy :)
widziałam po części na co go stać.. tak długo czeka już....[/QUOTE]

No tak:lol:. Niestety długo już czeka, minęło pół roku :shake:.
Aż trudno jest mi sobie wyobrazić, jak biedny tułał się po wsi i nie miał swojego domu:shake:, bo teraz nic tylko dupkę chce grzać w domku i być mizianym:lol:. Kolejne spostrzeżenie to Misiek, jak raczej większość psiaków, boi się burzy.

Posted

Może uda się go ogłosić w Dzienniku? Kontaktował się ktoś z Dziewczynami w tej sprawie?
Wszędzie okropny zastój adopcyjny... :shake: moja Mollka też już czeka dłuuugo... a śliczna i młodziutka.

Posted

[quote name='Soema']Może uda się go ogłosić w Dzienniku? Kontaktował się ktoś z Dziewczynami w tej sprawie?
Wszędzie okropny zastój adopcyjny... :shake: moja Mollka też już czeka dłuuugo... a śliczna i młodziutka.[/QUOTE]

Nikt się nie kontaktował.
Widzę, że zastój, a za chwilę lato i wakacje i więcej biednych psiaków:shake:, bo na wakacje trzeba jechać. Szkoda gadać.
Lepiej niech dłużej poczekają na swój domek, niż mają trafić do nieodpowiednich domów. W sumie dobrze, że Misiek szybko wrócił z tego DS, niż miałby wrócić później, bo jak widać to i tak by tam nie został, jak jeden z domowników jest kategorycznie na nie.
Misiek ma się dobrze i biega sobie po ogrodzie bez smyczy (pod nadzorem oczywiście:cool3:) i jest z tego bardzo zadowolony:multi:

Posted

[quote name='agata51']Mizianko dla Miśka od całej rodzinki, która bardzo ale to bardzo kocha jagdterierki - zwłaszcza te najbardziej niepokorne.[/QUOTE]

Wielkie dzięki:lol: Wymiziam Miśka zaraz po powrocie z pracy, uwielbia być miziany:lol:.
A jagdterier z niego rzeczywiście niepokorny.

Posted

[quote name='rita60']Odemnie też:loveu:czy niepokorny już był u fryzjera ?[/QUOTE]

Wymiziam, dziękuję:lol:.
Msio nie był, niestety, jeszcze u fryzjera, bo miałam dużo pracy, a muszę sobie wziąść wolne, żebyśmy pojechali. Myślałam żeby wziąść go do pracy, ale obawiam się, że nikt by nie wszedł do mnie do pokoju, bo Misiek bardzo pilnuje i nie usiedzi tyle godzin na dupce.
Na fryzjera czeka z utęsknieniem, loczki mu się porobiły i wiecznie taża się w trawie.

• 2 weeks later...
Posted

Rottka napisał(a):
Foty będą po dzisiejszy fryzjerze:lol:

rita60 napisał(a):
No to czekam:lol:

Pewnie wstydzą się pokazać. Chociaż poprzedni pobyt w spa wyszedł mu na dobre - taki rasowy się zrobił! A ja Betkę zapuszczam i do fryzjera nie prowadzę - w końcu DS dla niej nie szukam. Uwielbiam jej pukle na grzbiecie układające się od ogona do karku. Sama wizyty u fryzjera źle znoszę, to i swoich psów na stres nie narażam.

Aha, wysłałam 16.05. 20zł. Niech to będzie moja miesięczna deklaracja.

Posted

agata51 napisał(a):
Pewnie wstydzą się pokazać. Chociaż poprzedni pobyt w spa wyszedł mu na dobre - taki rasowy się zrobił! A ja Betkę zapuszczam i do fryzjera nie prowadzę - w końcu DS dla niej nie szukam. Uwielbiam jej pukle na grzbiecie układające się od ogona do karku. Sama wizyty u fryzjera źle znoszę, to i swoich psów na stres nie narażam.

Aha, wysłałam 16.05. 20zł. Niech to będzie moja miesięczna deklaracja.

Bardzo dziękujemy za wpłatę i deklarację:loveu:. A Miśka wcale nie wstydzimy się pokazać, nie ma czego się wstydzić:eviltong:. Misiek jest pięknym psiakiem!!! Tylko, że jest taki z niego perszing, że trudno go uchwycić w kadrze. Trochę zdjęć porobiłam wczoraj i postaram się zrobić w weekend więcej, ale nie umiem ich tutaj wstawić, więc musiałabym komuś je w niedzielę przesłać, żeby je tutaj wstawić.