Jump to content
Dogomania

TERIER Misiek! Tak długo czeka na DOM... Wrócił z adopcji!:( Prosimy o ogłoszenia!

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i niestety był tylko jeden telefon...:shake:
Co prawda brzmiał całkiem sensownie (małżeństwo w średnim wieku, mieszkające w bloku na spokojnym osiedlu w Krakowie, zgadzające się na wszystkie warunki umowy), ale Pani wypytała o Miśka (głównie o Jego temperament, więc uczciwie powiedziałam, że to jednak terier, który musi mieć jak dać upust swojej energii) i powiedziała, że musi jeszcze porozmawiać z Mężem. W razie czego miała oddzwonić. Nie oddzwoniła...

Mam taki pomysł, żeby zrobić Mu wypasione allegro. Misiek ma jeszcze trochę pieniążków na koncie, więc można by w to zainwestować, bo z tego co widzę to allegro bywa całkiem skuteczne. Co o tym sądzicie?
Tylko Kto robi takie ładne aukcje? Ja jestem tam zarejestrowana, ale potrafię robić tylko takie najprostsze, bez tła i innym "bajerów"...
Troszkę byśmy przerobili Mu wtedy tekst, żeby było wiadomo jakiego domku poszukujemy.

Posted

Ok, bardzo dziękuję za informację!
Postaram się razem z Rottką stworzyć jakiś dobry tekst i poprosimy Isadorę7 o pomoc.
Bo Fundacji Medor już śmiałam prosić o pomoc i obciążać... Bardzo dużo nam pomagacie w sprawie Miśka. Jesteśmy Wam za to ogromnie wdzięczni!

Posted

[quote name='Fundacja Medor']nie no moge poprosic kolezanke tylko nie wiem czy umie ładne zrobic
ale wiecie co wyróznjicie o punkty gratkę
w teriery
www.alegratka.pl

A jak wyróżnia się tą gratkę? Niestety kompletnie się w tym nie orientuję...:roll:

• 3 weeks later...
Posted

E no nie tak do końca ;-) Zaglądam tu i kibicuję ale jakoś tak niewiele informacji z Miśkowego DT to i komentować nie ma co :eviltong: Może jakieś nowe fotki odrośniętego Miśka :diabloti:

Posted

Jestem na zaproszenie Evelki. Allegro zrobię tylko uporam sie dzisiaj z zaległymi jamniorami. Prosiłabym o wysłanie zdjęć takich nie zmniejszanych najlepiej, nie poprawianych na maila [email protected]. Treść i dane kontaktowe rozumiem że te co na pierwszej stronie tak?

Koszty allegro wypasionego:

wyróżnienie 12 zł
podświetlenie = 6 zł
pogrubienie = 2 zł

Ja robię w edycji 3-5 aukcji na różne regiony, każda o różnej długości trwania.

Posted

Isadora7!:loveu: Ogromnie dziękujemy za chęć pomocy! Może takie fajne allegro w końcu przyniesie Miśkowi szczęście. Oby!
Postaram się załatwić niezmniejszane zdjęcia i jak najszybciej wyślę Ci wszystko na maila. A kontakt taki jak w pierwszym poście:)

Posted

Dziękujemy Ulaa:loveu:

Czekam na to wypasione allegro jak na szpilkach, bo głęboko wierzę, że ono w końcu coś odmieni... Oby!
Bo inaczej to nie wiem co poczniemy...:roll:

Posted

Słuchajcie dzwonił dziś do mnie pewien Pan! Brzmiał naprawdę bardzo sensownie (żeby nie powiedzieć, że rewelacyjnie;)), ale póki co wolę jeszcze nie zapeszać... Jutro idę na wizytę przedad! W razie czego Pan mógłby jutro popołudniu podjechać, żeby poznać Miśka.
Zaraz będę uzgadniała wszystko z Rottką, bo miałam dziś problemy z tel...:roll:
Ale proszę - TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI!

Posted

Evelka napisał(a):
Słuchajcie dzwonił dziś do mnie pewien Pan! Brzmiał naprawdę bardzo sensownie (żeby nie powiedzieć, że rewelacyjnie;)), ale póki co wolę jeszcze nie zapeszać... Jutro idę na wizytę przedad! W razie czego Pan mógłby jutro popołudniu podjechać, żeby poznać Miśka.

Tylko sprawdź dokładnie domek, bo Misiek musi mieć wspaniały dom. Teraz, co się słyszy, jak ludzie krzywdzą zwierzęta, to należy podwójnie uważać:mad:.
Misio uwielbia leżeć na kolanach:lol:

Posted

Dzisiaj moja znajoma, która mieszka w Michałowicach (okolice) opowiedziała mi straszną historię. Od jakiegoś czasu po okolicy chodzi baardzo wychudzona, wystraszona bernardynka ze swoim kilku miesięcznym dzieckiem:-(. Ludzie ich dokarmiają, ale nie wiedzą skąd jest, może być któregoś z okolicznych mieszkańców (bo to osiedle jest stosunkowo nowe i nikogo z tamtych ludzi to nie są psiaki). Trzeba tym psiakom pomóc, mamuśce i dzieciakowi. Jest ktoś może z tamtych okolic i mógłby wybadać czy są to czyjeś psiaki i trzeba je stamtąd zabrać?! Musimy im pomóc:placz:

Posted

Evelka napisał(a):

A pan jest z Krakowa i co o nim wiesz? Dobrze byłoby żeby Misio mieszkał gdzieś niedaleko (Kraków, okolice), żebym mogła mieć go na oku;).

Posted

Rottka napisał(a):
A pan jest z Krakowa i co o nim wiesz? Dobrze byłoby żeby Misio mieszkał gdzieś niedaleko (Kraków, okolice), żebym mogła mieć go na oku;).

Wszystko już napisałam na PW:)
Pan z Krakowa, ale docelowo (za ok.kilka miesięcy) spod Krakowa (i to może być chyba jedyny problem...:roll:).
Ale nic, na wizytę idę z Soemą to wszystkiego się dowiemy!
Trzymajcie kciuki!