rita60 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 agata51 napisał(a):W taki piękny dzień warto wyjść na spacer z własnym jagdterierkiem!! Ano warto,ale bez dobrych fot i ogłoszen nie znajdzie DS. Quote
agata51 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 rita60 napisał(a):Ano warto,ale bez dobrych fot i ogłoszen nie znajdzie DS. Ano kogo można prosić o dobre foty i ogłoszenia? Quote
agata51 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wszystkim jagdterierkom wesołych świąt i ciepłych domków Quote
rita60 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Zero info,brak fot,jak on może znalezc domek:shake: Quote
agata51 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Myślę, że on jest ogłaszany. Tylko chętnych na jagdterierki mało. Z jednej strony się nie dziwię, ale z drugiej - nie wiecie, co tracicie! Quote
rita60 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Zagladam na watek,ale ani fot,ani tekściku niet:shake: Quote
Evelka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Rottka, czy jest szansa na jakieś naprawdę dobre zdjęcia Miśka? Jeśli nie to może Ktoś z dobrym aparatem i umiejętnościami do fotografowania mieszka w okolicy i mógłby pomóc? Bez tego nie ma nawet jak ruszyć z szerzej zakrojoną akcją adopcyjną i ogłoszeniową... Quote
agata51 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A te zdjęcia ze str 9, 18, 19 się nie nadają? Chyba bardzo się nie zmienił. Ludzie, nie wygląd jagdterierka jest ważny - każdy jest piękny - ale charakter. A jaki jest, każdy wie i takiego trzeba go pokochać. Piękne zdjątka mogą tylko zaszkodzić. Zauroczyć i rozkochać w sobie to one potrafią, tylko potem trzeba wiedzieć, kogo się pokochało. Quote
rita60 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 agata51 napisał(a):Nic nowego u Diego? Nadal cisza......trochę to wszystko niepoważne jest. Quote
Rottka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 rita60 napisał(a):Nadal cisza......trochę to wszystko niepoważne jest. Niestety nie wszystko w życiu układa się tak jakby się chciało. Przepraszam, ale miałam swoje "sprawy" osobiste i nie miałam głowy do pisania. Quote
Rottka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Poza tym, że wszystko pozostało wyłącznie na mojej głowie (niestety ludzie, na których liczysz potrafią zawieść:lookarou:), to Misiek ma się bardzo dobrze. Apetyt zawsze miał spory, ale przy obecnej zimie, to jest ogromny:crazyeye:. Nie mam zdjęć, nie mam aparatu. Mam swoją czwórkę na głowie i Miśka, staram się żeby nie było im gorzej, zostałam sama i nie mam zbytnio czasu, żeby często zaglądać, jak wcześniej na dogomanię. Jestem DT i nie chciałam i nadal nie chcę pieniędzy za pobyt Miśka, ale uzgodnione było, że będą zbierane pieniądze na karmę i szczepienia. Od 11/2010 do dnia dzisiejszego dostałam pieniążki dwa razy i jeden worek karmy. Quote
rita60 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Cioteczko my chcemy tylko pomóc,ogłoszenia to podstawa aby Misiek znalazł domek docelowy. Quote
Evelka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 W całej tej sytuacji najwięcej jest mojej winy...:shake::oops: Bardzo za to przepraszam, bo wiem, że powinnam inaczej to ogarnąć i żadne moje perypetie i problemy życiowe mnie nie usprawiedliwiają... Przegrzebałam właśnie konto i zrobiłam już przelew z zaległymi deklaracjami Agaty51 (rzadko sprawdzałam przelewy i dlatego nie ogarnęłam tego wtedy kiedy należało i do "zrzutów" pieniędzy dochodzi etapami, ale obiecuję, że to się zmieni. A może Agata51 mogłaby robić przelew bezpośrednio do Rottki? Tak chyba dla wszystkich byłoby wygodniej.). Za bazarek dla Miśka zabieram się już chyba od ponad pół roku, ale z moją prędkością neta i wieczną nieobecnością w domu niestety nie jestem w stanie tego ogarnąć. Czy Ktoś mógłby mi pomóc? Przesłałabym zdjęcia. Kolejna sprawa to czy Ktoś mieszka może w okolicach Rottki? I czy tym samym mógłby tam podjechać i zrobić porządne i nowe zdjęcia Miśka? Chodzi o okolice Alwernii, w kierunki na Olkusz. Bardzo się cieszę, że Misiek ma się dobrze i ogromnie dziękuję za opiekę nad Nim! I współczuję problemów życiowych... Quote
mama_Alfika Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Zapraszam na bazarek dla Miśka: http://www.dogomania.pl/threads/222940-Bazarek-Evelki-dla-Jagi-i-Mi%C5%9Bka-do-24.02-godz.-22-00?p=18613136#post18613136 Quote
agata51 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 agata51 bardzo chętnie będzie przelewać bezpośrednio do Rottki. Poproszę o nr konta. Quote
agata51 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Brak wiadomości to dobra wiadomość. Wysłałam kaskę za III i IV. Quote
agata51 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Po prostu kocham, bo muszę, jagdterierry. Zpraszam do Betki. Nieustannie. http://www.dogomania.pl/forum/threads/100642-Przywiazali-na-przystanku-ze-złamana-łapą-Rzeszów-(-JUZ-W-SWOIM-DOMU-))) Quote
agata51 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Dziewczyny, róbcie, jeśli chcecie i możecie, ogłoszenia z tego, co jest. Moja Betka od lat się nie zmienia - wciąż wygląda i zachowuje się jak słodka podlotka. Statecznieje, kiedy wnucha wkracza do naszego domu. Ale to suczka, podejrzewam, że Diego nie ma w sobie instynktu ojcowskiego. Quote
Recommended Posts