Jump to content
Dogomania

TERIER Misiek! Tak długo czeka na DOM... Wrócił z adopcji!:( Prosimy o ogłoszenia!

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Rottka, czy jest szansa na jakieś naprawdę dobre zdjęcia Miśka? Jeśli nie to może Ktoś z dobrym aparatem i umiejętnościami do fotografowania mieszka w okolicy i mógłby pomóc?
Bez tego nie ma nawet jak ruszyć z szerzej zakrojoną akcją adopcyjną i ogłoszeniową...

Posted

A te zdjęcia ze str 9, 18, 19 się nie nadają? Chyba bardzo się nie zmienił. Ludzie, nie wygląd jagdterierka jest ważny - każdy jest piękny - ale charakter. A jaki jest, każdy wie i takiego trzeba go pokochać. Piękne zdjątka mogą tylko zaszkodzić. Zauroczyć i rozkochać w sobie to one potrafią, tylko potem trzeba wiedzieć, kogo się pokochało.

Posted

rita60 napisał(a):
Nadal cisza......trochę to wszystko niepoważne jest.

Niestety nie wszystko w życiu układa się tak jakby się chciało. Przepraszam, ale miałam swoje "sprawy" osobiste i nie miałam głowy do pisania.

Posted

Poza tym, że wszystko pozostało wyłącznie na mojej głowie (niestety ludzie, na których liczysz potrafią zawieść:lookarou:), to Misiek ma się bardzo dobrze. Apetyt zawsze miał spory, ale przy obecnej zimie, to jest ogromny:crazyeye:.
Nie mam zdjęć, nie mam aparatu. Mam swoją czwórkę na głowie i Miśka, staram się żeby nie było im gorzej, zostałam sama i nie mam zbytnio czasu, żeby często zaglądać, jak wcześniej na dogomanię.
Jestem DT i nie chciałam i nadal nie chcę pieniędzy za pobyt Miśka, ale uzgodnione było, że będą zbierane pieniądze na karmę i szczepienia. Od 11/2010 do dnia dzisiejszego dostałam pieniążki dwa razy i jeden worek karmy.

Posted

W całej tej sytuacji najwięcej jest mojej winy...:shake::oops:
Bardzo za to przepraszam, bo wiem, że powinnam inaczej to ogarnąć i żadne moje perypetie i problemy życiowe mnie nie usprawiedliwiają...
Przegrzebałam właśnie konto i zrobiłam już przelew z zaległymi deklaracjami Agaty51 (rzadko sprawdzałam przelewy i dlatego nie ogarnęłam tego wtedy kiedy należało i do "zrzutów" pieniędzy dochodzi etapami, ale obiecuję, że to się zmieni. A może Agata51 mogłaby robić przelew bezpośrednio do Rottki? Tak chyba dla wszystkich byłoby wygodniej.).
Za bazarek dla Miśka zabieram się już chyba od ponad pół roku, ale z moją prędkością neta i wieczną nieobecnością w domu niestety nie jestem w stanie tego ogarnąć.
Czy Ktoś mógłby mi pomóc?
Przesłałabym zdjęcia.
Kolejna sprawa to czy Ktoś mieszka może w okolicach Rottki?
I czy tym samym mógłby tam podjechać i zrobić porządne i nowe zdjęcia Miśka?
Chodzi o okolice Alwernii, w kierunki na Olkusz.

Bardzo się cieszę, że Misiek ma się dobrze i ogromnie dziękuję za opiekę nad Nim!
I współczuję problemów życiowych...

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny, róbcie, jeśli chcecie i możecie, ogłoszenia z tego, co jest. Moja Betka od lat się nie zmienia - wciąż wygląda i zachowuje się jak słodka podlotka. Statecznieje, kiedy wnucha wkracza do naszego domu. Ale to suczka, podejrzewam, że Diego nie ma w sobie instynktu ojcowskiego.