Jump to content
Dogomania

TERIER Misiek! Tak długo czeka na DOM... Wrócił z adopcji!:( Prosimy o ogłoszenia!

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam,

bardzo rzadko tu zaglądam. Dziękuję agata51 za wpłatę za 11 i 12. Misiek ma się dobrze. W zeszłym roku coś chorował, nie wiadomo było co, był obserwowany i leki oczywiście, dzięki Bogu wyzdrowiał i troszeńkę złagodniał, ale tylko troszeńkę. Oczywiście dalej diabeł wcielony :evil_lol: kochany i szalony. Przez chorobę nie załatwiałam mu strzyżenia, a potem to już było za późno, żeby go na jesień strzyc, ale w tym roku obowiązkowo strzyżenie. Jak znajdę trochę czasu, to i zdjęcia będą ;). Misiek, to pies naprawdę nie dla każdego, ma charakterek. Pozdrawiam wszystkich. Dzięki agata 51 i rita60, że nadal interesujecie się Miśkiem, bo nikt inny więcej się nie interesuje.

Posted

Witaj,fajnie,ze się odezwałaś...nie liczyłabym na jego złagodnienie,to terier pełnym pyskiem i taki pewnie zostanie do końca.:razz:Czekamy na foty o pozdrawiamy.

• 1 month later...
Posted

Na dniach wyślę zaległe deklaracje. Dziękujemy za informacje. Jagdterierki raczej nie łagodnieją. Ja mam suczkę, podejrzewam, że samczyk jest jeszcze większą cholerą. Ale nie ma nic bardziej uroczego od jagda. Nie sposób się nie uśmiechnąć na jego widok. Sama radość!