Jump to content
Dogomania

TERIER Misiek! Tak długo czeka na DOM... Wrócił z adopcji!:( Prosimy o ogłoszenia!

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Rottka, jak ty to robisz, że Misiek nie ucieka, nie tropi? Kurczę, może tych genów nie ma co moja? Może ja coś źle robię?

Nauciekał się już, aż w końcu zmieniłam ogrodzenie na inne i wyższe :cool3:. Tropi cały czas po działce, bo ma na tyle terenu, żeby zająć swój nochal ;). Z pewnością jakimś wypadem po okolicy nie pogardziłby, ale moje czujne oko czuwa.

• 2 weeks later...
  • Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Rottka']Nauciekał się już, aż w końcu zmieniłam ogrodzenie na inne i wyższe :cool3:. Tropi cały czas po działce, bo ma na tyle terenu, żeby zająć swój nochal ;). Z pewnością jakimś wypadem po okolicy nie pogardziłby, ale moje czujne oko czuwa.[/QUOTE]

A już się bałam, że coś z nim nie tak. Albo ze mną.

• 7 months later...
Posted

Rottka lada szelest wrzuci nowe zdjęcia. Poprosiłam o kilka słów o jego niewątpliwie wyjątkowym charakterku (ze szczególnym uwzględnieniem niewątpliwych zalet). Wspomniałąm o twojej nieustającej chęci ogłasznia chłopaka. ritko, co się dziwisz? Zero zainteresowania wątkiem (właściwie tylko ty i ja tu zaglądamy), zero deklaracji, ktoś założył wątek, odpuścił - niby dlaczego Rottka ma się starać?

Posted

To nam powinno zależeć, a zwłaszcza tym, którzy założyli ten wątek i uszczęśliwili Rottkę jagdterierkiem. Można wymagać, jeśli się płaci za pobyt psa w hotelu. Przypuszczam, że Rottka pogodziła się z faktem, że została dożywotnim domkiem Diega.

Posted

[quote name='agata51']Cudnie. Dziękuję. Tylko, nie wiedzieć czemu, jakoś czarno widzę adopcję jagda. Tzn. wiedzieć czemu.[/QUOTE]
Ja też...ale zawsze trzeba mieć nadzieję.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Betka zaliczyła wakacje - pełnia szczęścia czyli wieczna ucieczka. Ale znów udało się wrócić w komplecie. No i schudła wreszcie!

Wysłałam za IX i X.

Ludzie, życie z jagdterierem to odkrywanie całkiem nowych światów. Zachęcam.