Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Założyłam już wątek na "Podaruję", ale ciągle poszukuje osoby z Sosnowca lub najbliższej okolicy, której będę mogła przekazać osobiście rzeczy na psiaki. Dawniej bazarki robiła mi basiapron, jednak się przeprowadziła. Chciałabym z związku z przeprowadzką przekazać ksiażki (również literaturę w języku angielskim), drobiazgi, trochę rzeczy z decoupage'u, moze cos z ręcznie robionych kolczyków...

Posted

iwonamaj napisał(a):
Założyłam już wątek na "Podaruję", ale ciągle poszukuje osoby z Sosnowca lub najbliższej okolicy, której będę mogła przekazać osobiście rzeczy na psiaki. Dawniej bazarki robiła mi basiapron, jednak się przeprowadziła. Chciałabym z związku z przeprowadzką przekazać ksiażki (również literaturę w języku angielskim), drobiazgi, trochę rzeczy z decoupage'u, moze cos z ręcznie robionych kolczyków...

kurde
duzo osób jest z katowic i okolic
bo na wysyłkę poczta to trochę przycięzko żeby gdzies dalej wysyłac

muszę pomyślec kto jest stamtąd

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='łolkiee']mam tego typu problem że zmieniam tytuł na do usunięcia, ogólnie jest zmienione, ale w suksprycjach, pokazuje mi sie ten sam tytuł co był wcześniej... co mam z tym zrobić, podaję link

http://www.dogomania.pl/threads/201576-Ekspresowy-bazarek-E-PAPIEROS-na-transport-Sary-do-nowego-domu!!-10.02.2010r?p=16247639#post16247639

spróbuj zmienić tytuł w drugim poscie
może posty przeskoczyły na poczatku i ten główny z tytułem zrobił się jako drugi
bo w drugim poście masz podany tytuł
mi czasami tak przeskakiwało

Posted

3 x napisał(a):
spróbuj zmienić tytuł w drugim poscie
może posty przeskoczyły na poczatku i ten główny z tytułem zrobił się jako drugi
bo w drugim poście masz podany tytuł
mi czasami tak przeskakiwało

Dzięki:* miałaś rację :)

• 2 weeks later...
Posted

28 lutego zakończył się zrobiony przeze mnie bazarek. Użytkownik ancyk1 do dnia dzisiejszego nie dokonał wpłaty. Najpierw była prośba o czekanie do czwartku 10 marca. Wpłaty nie ma a ancyk1 od tej pory nie odpowiada na prv i info pozostawione w profilu. Co mam robić??

Posted

Witam! jestem nowa, i mam takie pytanko: mam kilka rzeczy które mogłabym przekazać na aukcje. nie są one bardzo wartościowe:( ale zawsze...czy mogę się pod kogoś "podłączyć" i tylko wyślę wygraną rzecz(tak robiłam w pewnej fundacji dla której wystawiałam rzeczy)? czy muszę sama założyć bazarek?pozdrawiam serdecznie!

Posted

kucyk napisał(a):
Witam! jestem nowa, i mam takie pytanko: mam kilka rzeczy które mogłabym przekazać na aukcje. nie są one bardzo wartościowe:( ale zawsze...czy mogę się pod kogoś "podłączyć" i tylko wyślę wygraną rzecz(tak robiłam w pewnej fundacji dla której wystawiałam rzeczy)? czy muszę sama założyć bazarek?pozdrawiam serdecznie!

ten temat był poruszany już tutaj na poprzednich stronach...przeczytaj np post nr1526 i wcześniejsze

Posted

Agata Dymer napisał(a):
mam pytanie prowadzę bazarek, mam wystawione rzeczy od kogoś, a coś bardzo mi się podoba czy prowadzący może "u siebie" licytować????

oczywiscie, mozesz.

Posted

A dlaczego nie ?
Pewnie, że może - fakt że ktoś prowadzi bazarek nie stawia go przecież w innej sytuacji jak każdego innego , licytującego.
Aby "zdobyc" fanta też musi przelicytować innych chętnych i też musi wpłacić kasę więc co za różnica?

Posted

Nikki napisał(a):
chyba, że ktoś celowo podbija ceny ;p

no i co? to żle?
na bazarku chodzi o to żeby uzyskac max dochód dla psa a nie łapać okazje na zakupy za pół ceny - prawda?
A skoro podbija i nikt go nie przelicytuje to i tak musi wpłacic jak kazdy inny uczestnik bazarku
wiec nie bardzo rozumiem co miałoby byc złego w takim "podbijaniu"

Posted

taks napisał(a):
no i co? to żle?
na bazarku chodzi o to żeby uzyskac max dochód dla psa a nie łapać okazje na zakupy za pół ceny - prawda?
A skoro podbija i nikt go nie przelicytuje to i tak musi wpłacic jak kazdy inny uczestnik bazarku
wiec nie bardzo rozumiem co miałoby byc złego w takim "podbijaniu"

heheheh celowo to nawet o tym nie pomyślałam :D ale z drugiej strony przecież ta kaska nie idzie dla nas tylko dla tych potrzebujących małych lub większych istotek, więc im więcej zarabiamy tym lepiej

Posted

iwonamaj napisał(a):

Będę organizowała bazarek dla Cezarka ....ale jestem tu w miarę "nowa" i potrzebuję chwilkę czasu żeby ogarnąć prawidłową i regulaminową formę wystawienia przedmiotów. Oto wątek Cezarka ...jeśli chciałabyś przekazać fanty na rehabilitację i leczenie psiaka to jestem z Sosnowca :) Każda rzecz się przyda psiakowi bo potrzeby są ogromne :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Będę organizowała bazarek dla Cezarka ....ale jestem tu w miarę "nowa" i potrzebuję chwilkę czasu żeby ogarnąć prawidłową i regulaminową formę wystawienia przedmiotów. Oto wątek Cezarka ...jeśli chciałabyś przekazać fanty na rehabilitację i leczenie psiaka to jestem z Sosnowca :) Każda rzecz się przyda psiakowi bo potrzeby są ogromne :(

http://www.dogomania.pl/threads/183599-Cezar-mix-DONa.-Czeka-na-nowy-dom-!-Chrzanów.-Zbieramy-na-operacje-!

• 2 weeks later...
Posted

Od niedawna jestem na dogo i prowadzę bazarki. Na jednym fant wylicytowała osoba, która mimo moich PW i informacji na jej profilu nie zapłaciła za fant. Dziś znalazłam jej nick wśród osób zbanowanych. Co mam zrobić w takiej sytuacji? czy mogę rozliczyć bazar bez tej jednej wpłaty i niezapłacony fant wystawić na kolejnym?

Posted

Nikaragua napisał(a):
Od niedawna jestem na dogo i prowadzę bazarki. Na jednym fant wylicytowała osoba, która mimo moich PW i informacji na jej profilu nie zapłaciła za fant. Dziś znalazłam jej nick wśród osób zbanowanych. Co mam zrobić w takiej sytuacji? czy mogę rozliczyć bazar bez tej jednej wpłaty i niezapłacony fant wystawić na kolejnym?

zgodnie z regulaminem TAK :)