Kmicic666 Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Dnia 26.04.2023 o 19:46, NikaEla napisał: to juz lepiej na OLX, taniej wyjdzie. Ale w obu serwisach trzeba pamiętać o opłacie dla nich i wtedy ta różnica z samodzielna wysyłka jest niewielka Szczerze mówiąc nie wystawiałem nigdy nic z wysyłką więc się nie znam. Czyli są pobierane jeszcze jakieś opłaty? Bo to chyba ta ochrona czy tam ubezpieczenie ale to nie są myślę duże pieniądze. Po majówce chcę się zabrać za bazarek i cały czas myślę jak to mądrze ogarnąć Quote
NikaEla Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Dnia 28.04.2023 o 14:47, Kmicic666 napisał: Szczerze mówiąc nie wystawiałem nigdy nic z wysyłką więc się nie znam. Czyli są pobierane jeszcze jakieś opłaty? Bo to chyba ta ochrona czy tam ubezpieczenie ale to nie są myślę duże pieniądze. Po majówce chcę się zabrać za bazarek i cały czas myślę jak to mądrze ogarnąć na Vinted to 2,90 + 5% na OLX nie wiem jak liczą ale podobnie wychodzi Quote
Recommended Posts