beataczl Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 dzis tez juz widze wszystkie... piekna psinka :smile: Quote
Karilka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Boże! Cudooownee allegro! Dziękuję! Już skrobie maila do tych ludzi - DZIĘKUJĘ! Quote
Tymonka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Chciałam zaprosić na bazarek "deku page & psie rzeczy " [url]http://www.dogomania.pl/threads/196177-Psie-rzeczy-smaczki-obro%C5%BCe-i-dekupage-do-15.11.-na-hotel-do-Onki-!-Zapraszamy-[/url]!! Quote
Karilka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Dziewczyny, okazało się że Shilka nasza ma NUŻYCĘ. Udało nam się - Fundacja Niechciane i Zapomniane refunduje leczenie małej. To koszt ok 150 - 200zł (uzależniony od ilości dawek leku - 45zł/dawka leku o nazwie advocate). Mailuję z jednym panem z allegro - tym co dostałam maila na wątku a tak to cisza... Informuję, ze dostałyśmy 50zł od kochanej cioteczki zakonna - DZIĘKUJEMY BARDZO! Quote
Karilka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Podniosę malutką! Dziewczyny w allegro jest błąd nr telefonu - mam 691 185 448 a nie 446 Quote
Karilka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Dogomaniacy! Czy ktoś pomoże suni? Dostała strasznej wysypki mimo podania advocate - potrzebny jest dodatkowy antybiotyk. To koszt 36zł z tego co wiem. Jutro kupie za pieniążki, które dostałam od Middle Dream (30zł) ale to nie koniec... Podobno będzie sie to leczyło ok. 3 miesięcy a to są koszta. Sama karma to dla mnie bardzo duży wydatek, do tego witaminy i leki... Bardzo prosze o pomoc... Nie dam rady. Quote
LadyS Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='Karilka']Dogomaniacy! Czy ktoś pomoże suni? Dostała strasznej wysypki mimo podania advocate - potrzebny jest dodatkowy antybiotyk. To koszt 36zł z tego co wiem. Jutro kupie za pieniążki, które dostałam od Middle Dream (30zł) ale to nie koniec... Podobno będzie sie to leczyło ok. 3 miesięcy a to są koszta. Sama karma to dla mnie bardzo duży wydatek, do tego witaminy i leki... Bardzo prosze o pomoc... Nie dam rady.[/QUOTE] Ja nie pomogę, ale porozsyłam wątek i wrzucę na Facebooka - może to coś da! Quote
Atomowka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ladySwallow tak spamuje na wątkach, że nie da się nie wejść :eviltong: Obiecuje pomoc finansową ale nie teraz, jestem przed wypłatą. Za jakieś 1,5 tygodnia dostanę kase to przeleję jakaś drobną kwote na mała Quote
LadyS Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='Atomowka']ladySwallow tak spamuje na wątkach, że nie da się nie wejść :eviltong: Obiecuje pomoc finansową ale nie teraz, jestem przed wypłatą. Za jakieś 1,5 tygodnia dostanę kase to przeleję jakaś drobną kwote na mała[/QUOTE] Sugerujesz, że jestem przekonywująca? :evil_lol: Nie lubię spamowania, ale jak trzeba, to nie ma wyboru... Quote
furciaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jestem, narazie zapisze, pozniej poczytam :) Quote
murakami Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jeżeli potrzeba suni więcej wapnia, to mam całe opakowanie Kalzium Plus 175g proszek firmy Golden Animal Care, mój pies znowu na suchym, nie potrzebuje suplementacji. Podajcie adres na pv, to wyślę małej. Quote
Szarotka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No tak przyszlam ze spamowania LadySwallow :):) Quote
Cajus JB Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jestem mówiąc krótko spłukany. Moim psom brakuje 500 złotych deklaracji. Poproszę numer konta. Mogę jedynie wysłać jakieś drobne wsparcie. Quote
agusiazet Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zajrzałam, mogę wspomóc śliczną psią dziewczynkę kwotą 50 zł - sorki, więcej nie dam rady, mam masę psich zobowiązań, że jak je widzę sama jestem przerażona:( Quote
ilon_n Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Od razu miałam to samo skojarzenie co Anja2201, pokrewieństwo suni i maluchów z wątku Ani wprost narzuca się samo. Mogę wpłacić 36pln na antybiotyk. Poproszę o konto na wpłatę. Quote
Karilka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='ladySwallow']Ja nie pomogę, ale porozsyłam wątek i wrzucę na Facebooka - może to coś da![/QUOTE] DZIĘKI! Jesteś super, extra wpływową Cioteczką!!! Kocham Cie! [quote name='Atomowka']ladySwallow tak spamuje na wątkach, że nie da się nie wejść :eviltong: Obiecuje pomoc finansową ale nie teraz, jestem przed wypłatą. Za jakieś 1,5 tygodnia dostanę kase to przeleję jakaś drobną kwote na mała[/QUOTE] Bardzo dziękuję - 3 miesiące leczenia przed nami i nie wiemy co nas zaskoczy jeszcze. Jak wysypka po antybiotyku nie przejdzie to będziemy musiały robić badania na grzybice lub alergiczne. Nie wiemy jeszcze skąd te krosty nowe, mimo podania advocate. Nasz weterynarz to bunia z Dogomanii i może uda mi sie ją do nas zaprosić, mimo, ze na DGM nie wchodzi od ponad roku.. [quote name='furciaczek']Jestem, narazie zapisze, pozniej poczytam :)[/QUOTE] Dziękujemy Cioteczko! [quote name='murakami']Jeżeli potrzeba suni więcej wapnia, to mam całe opakowanie Kalzium Plus 175g proszek firmy Golden Animal Care, mój pies znowu na suchym, nie potrzebuje suplementacji. Podajcie adres na pv, to wyślę małej.[/QUOTE] Dziękuję! Mamy co prawda CanVit zielony i Dolfos ale tam jest niska dawka wapnia. Już ślę PW - DZIĘKUJĘ BARDZOO! [quote name='Cajus JB']Jestem mówiąc krótko spłukany. Moim psom brakuje 500 złotych deklaracji. Poproszę numer konta. Mogę jedynie wysłać jakieś drobne wsparcie.[/QUOTE] Drobne wsparcie jest równiez bardzo przydatne - z takich "drobnych", które często sie pomija - zbiera się potężniejsza kwota, dlatego ja staram sie zapisywać wszystko co jest specjalnie dla małej kupione. DZIĘKI WIELKIE! [quote name='agusiazet']Zajrzałam, mogę wspomóc śliczną psią dziewczynkę kwotą 50 zł - sorki, więcej nie dam rady, mam masę psich zobowiązań, że jak je widzę sama jestem przerażona:([/QUOTE] Super! Bardzo się cieszę! Dziękuję Cioteczko kochana! [quote name='ilon_n']Od razu miałam to samo skojarzenie co Anja2201, pokrewieństwo suni i maluchów z wątku Ani wprost narzuca się samo. Mogę wpłacić 36pln na antybiotyk. Poproszę o konto na wpłatę.[/QUOTE] Dziękuję! Super! Cioteczko jesteś niezastąpiona! Quote
Karilka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Cioteczko ilon_n - masz zapchaną skrzynkę! Quote
li1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Za jakis tydzien wplace grosik. Trzymajcie sie. Quote
Isadora7 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [B]Jestem powiadomiona przez [/B][B][B]ladySwallow. [/B][B]Zajmę się banerkiem zaraz.[/B] [/B] Quote
savahna Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cóż, ja tylko podrzucic moge. Mam nadzieje,ze pojawi sie jak najwięcej osób mogacych konkretnie pomóc.:roll: No chyba przekonywująca jestes jednak ladySwallow:evil_lol: Quote
ilon_n Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='Karilka']Cioteczko ilon_n - masz zapchaną skrzynkę![/QUOTE] wybacz, już zwolniłam kilka bajtów :) ślij konto Quote
beka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Szilka wygląda jak mix labka :) śliczna. Moja Ida była leczona invermektyną w zastrzykach (1 na tydzie) i wcierkach tego samego w skórę. Leczyłyśmy sie 10 tygodni. Quote
ilon_n Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 moja wpłata już poszła. Niech się panna prędko wykuruje. Quote
LadyS Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cieszę się, że jest odzew - dziękuję wszystkim, którzy zareagowali na moją prośbę :) Quote
Isadora7 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [INDENT][B]Banerek podlinkowany[/B] [B][URL="http://tiny.pl/hwjtl"][IMG]http://img251.imageshack.us/img251/7844/shilka.png[/IMG][/URL][/B] :cool1: [/INDENT] Quote
Recommended Posts