Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcieliśmy dzisiaj zrobić ładne zdjątka Ledzie i sami zobaczcie ;)

[video=youtube;zJpMODedwNg]http://www.youtube.com/watch?v=zJpMODedwNg[/video]

Coś tam się w końcu udało zrobić... trochę tych fotek będzie :)

Posted

[quote name='Paula95']Murko, Pani Ola prosiła, abym zapytała, czy może umieścić filmik Ledzi na schroniskowym fotoblogu? :)

http://atelier18.home.pl/wordpress_ola/

Jak już filmik jest na youtube i dogo to może też być na blogu ;)

Leda jest cudowna, kiedy chodzę na smyczy z drugim psiakiem to trzyma się cały czas mnie, pilnuje się, węszy, obserwuje, ale w odległości paru metrów od moich nóg :) Jakby szkolona na PT :)
W boksie niemal non stop wisi na kratach uchachana od ucha do ucha :) Wypuszczona wybiega jak rakieta, robi piruety i rozdaje mi autografy na spodniach i bluzce.
Powrót do boksu jest na razie na rękach... ale i tak muszę przyznać, że sunia jest posłuszna, nie ucieka, nie bawi się w berka, tylko jak się krzyknie to pokornie się kładzie i czeka rozwoju sytuacji.

Posted

Super, to filmik na pewno niedługo znajdzie się na fotoblogu. :)

Teraz ktoś musi wypatrzeć naszą Ledunię. :) Bardzo się cieszę, że udało jej się opuścić schronisko.

Posted

Ile radości w tej suczce :cool3:
Warto było zabrać ją ze schroniska, żeby jej roześmiany pyszczek zobaczyć.
Z adopcja powolutku, nie jestem zwolenniczką szybkiej adopcji psiaka z hoteliku. Niech się wyszaleje, nacieszy wolnością, pokaże swoją naturę.
Teraz jest szczęśliwa. Musi jej się trochę u Murki znudzić.:evil_lol:

Posted

Oj tak! Radości wiele. Jak tylko wchodzę na wątek Ledzi, to wracam i oglądam zdjęcia wstawione przez Murkę. :) Serce się raduje, że można zobaczyć ją tak szczęśliwą!

Posted

bianka0 napisał(a):
Ile radości w tej suczce :cool3:
Warto było zabrać ją ze schroniska, żeby jej roześmiany pyszczek zobaczyć.
Z adopcja powolutku, nie jestem zwolenniczką szybkiej adopcji psiaka z hoteliku. Niech się wyszaleje, nacieszy wolnością, pokaże swoją naturę.
Teraz jest szczęśliwa. Musi jej się trochę u Murki znudzić.:evil_lol:

Gratuluję, podopiecznej - cudna ta dziewczynka, wulkan energii i radości :loveu:

Posted

haliza napisał(a):
Gratuluję, podopiecznej - cudna ta dziewczynka, wulkan energii i radości :loveu:

Śliczna sunia. Te psiaki poza schroniskiem nabierają takiego uroku i wdzięku. Stają się zupełnie inne.
Szkoda że tyle ich tam pozostaje.

Posted

bianka0 napisał(a):
Śliczna sunia. Te psiaki poza schroniskiem nabierają takiego uroku i wdzięku. Stają się zupełnie inne.
Szkoda że tyle ich tam pozostaje.

Pozostaje, a najgorsze, że ciągle przybywa :-(

Posted

Muszę pochwalić Ledę, zaczyna łapać zasady zachowania czystości i uczy się rytmu spacerów. Specjalnie umieściłam ją wraz z Groszkiem w boksie, który czystość zachowuje perfekcyjnie, aby uczyła się m.in. od niego. Wpadki są jeszcze codziennie, ale dziś np. po porannej niespodziance do wieczora jest super :) I niemal od razu po wyjściu z boksu jest sikuuu i często koopa :)