Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odezwałam się na wrocławskim wątku, ale widzę, ze w grę wchodzi tez odwiezienie suni - a my bez transportu. Jeśli jednak może być bez tego odwożenia, i sunia mogłaby być przywieziona do centrum Wrocławia, to pewnie ją z TŻtem na parę godzin przygarniemy - musimy tylko wiedzieć, w jakich godzinach, żeby powiedzieć na 100%. Sesja foto gratis ;)

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dzwoniłam do p. Tomka. Będzie zakwaterowany w hotelu przy AWFie, ale może podjechać po suczkę tam gdzie będzie trzeba.
Czy mogę ladySwallow prosić o nr tel. na PW. Za godzinę P.Tomasz zadzwoniłby i umówilibyście się osobiście.
Dziękuję za pomoc.

Posted

Paula95 napisał(a):
Lady, bardzo dziękujemy. :) Dowiem się o której pan Jan, który będzie ją wiózł z Gostynia do Wrocławia będzie na miejscu. :)

Dowiedz się proszę jak najszybciej, bo muszę przedstawić godziny mojemu TŻtowi - pracujemy w domu i ma dyżur w tę niedzielę, więc musi wiedzieć, jak rozłożyć pracę.

Posted

To dobrze.
Dziękuję za odzew i chęć pomocy ladySwallow :loveu:
Troszkę szkoda, bo mała miałaby świetne zdjęcia.
Paula podaję nr telefonu na PW do P. Tomasza, a ja proszę do P.Jana.

Posted

Obaj panowie transportujący Ledę są już umówieni osobiście przez telefon.
Transport dograny. Leda wyjeżdża z Wrocławia w niedzielę po 16-tej.
Mam prośbę, zaopatrzcie ją w bezpieczne szeleczki lub obróżkę i smyczkę. jak Leda przyjedzie, to je odeślę. P. Tomasz ma obrożę i smycz, ale nigdy nie wiadomo czy będzie dopasowana, trudno dobrać jak się nie widzi pieska.

Posted

bianka0 napisał(a):
Obaj panowie transportujący Ledę są już umówieni osobiście przez telefon.
Transport dograny. Leda wyjeżdża z Wrocławia w niedzielę po 16-tej.
Mam prośbę, zaopatrzcie ją w bezpieczne szeleczki lub obróżkę i smyczkę. jak Leda przyjedzie, to je odeślę. P. Tomasz ma obrożę i smycz, ale nigdy nie wiadomo czy będzie dopasowana, trudno dobrać jak się nie widzi pieska.

Kurcze... Ja to mam sklerozę... Zapomniałam o tych szeleczkach. ;( Poszukam, może w schronie jakieś będą. Oczywiście obróżka i smyczka będzie.

Posted

Paula95 napisał(a):
Kurcze... Ja to mam sklerozę... Zapomniałam o tych szeleczkach. ;( Poszukam, może w schronie jakieś będą. Oczywiście obróżka i smyczka będzie.

Paula jeżeli obróżka jest dopasowana, to może szeleczki niepotrzebne ? Nie wiem jaki ona ma łepek, Maluszek jest znacznie grubszy, więc łepek wyjmuje z każdej obróżki, w grę wchodzą dla niego tylko szeleczki.

Posted

bianka0 napisał(a):
Paula jeżeli obróżka jest dopasowana, to może szeleczki niepotrzebne ? Nie wiem jaki ona ma łepek, Maluszek jest znacznie grubszy, więc łepek wyjmuje z każdej obróżki, w grę wchodzą dla niego tylko szeleczki.

No nie wiem. Zawsze to szelki lepsze, ale raczej nie będziemy mieć w schronie..;(

Posted

Dziękuję. :) Będzie mi jej brakować... Zauważyłam, że Ledzie chyba uwielbia gonić swój ogonek. ;p Bo kiedyś, jeszcze w starym schronie to zauważyłam i w sobotę też tak zaczęła szaleć. :)

Posted

No doopka Falcorka była tematem niejednego mojego posta ;)
Jutro/pojutrze się z nią rozprawimy.

Czekamy na Ledę z niecierpliwością :)
Jestem jej bardzo ciekawa :)