LadyS Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Odezwałam się na wrocławskim wątku, ale widzę, ze w grę wchodzi tez odwiezienie suni - a my bez transportu. Jeśli jednak może być bez tego odwożenia, i sunia mogłaby być przywieziona do centrum Wrocławia, to pewnie ją z TŻtem na parę godzin przygarniemy - musimy tylko wiedzieć, w jakich godzinach, żeby powiedzieć na 100%. Sesja foto gratis ;) Quote
bianka0 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Właśnie dzwoniłam do p. Tomka. Będzie zakwaterowany w hotelu przy AWFie, ale może podjechać po suczkę tam gdzie będzie trzeba. Czy mogę ladySwallow prosić o nr tel. na PW. Za godzinę P.Tomasz zadzwoniłby i umówilibyście się osobiście. Dziękuję za pomoc. Quote
Paula95 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Lady, bardzo dziękujemy. :) Dowiem się o której pan Jan, który będzie ją wiózł z Gostynia do Wrocławia będzie na miejscu. :) Quote
LadyS Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Paula95 napisał(a):Lady, bardzo dziękujemy. :) Dowiem się o której pan Jan, który będzie ją wiózł z Gostynia do Wrocławia będzie na miejscu. :) Dowiedz się proszę jak najszybciej, bo muszę przedstawić godziny mojemu TŻtowi - pracujemy w domu i ma dyżur w tę niedzielę, więc musi wiedzieć, jak rozłożyć pracę. Quote
Paula95 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Ciocie, odwołujemy akcję. Panu Janowi jednak pasuje, żeby Ledzię o 16 dowieźć. Przepraszam za zamieszanie. :) I dziękuję za chęć pomocy. :) Quote
LadyS Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Super, cieszę się - mniej zamieszania dla suni :) Quote
bianka0 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 To dobrze. Dziękuję za odzew i chęć pomocy ladySwallow :loveu: Troszkę szkoda, bo mała miałaby świetne zdjęcia. Paula podaję nr telefonu na PW do P. Tomasza, a ja proszę do P.Jana. Quote
Paula95 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Dogo07 napisał(a):A z gazety nikt nie dzwonił ? Niestety nie. ;( Quote
Agula99 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Trzymaj się tam Leduniu, cudowna suniu!!:shake: Niech ktoś cię wypatrzy wreszcie!!! Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Obaj panowie transportujący Ledę są już umówieni osobiście przez telefon. Transport dograny. Leda wyjeżdża z Wrocławia w niedzielę po 16-tej. Mam prośbę, zaopatrzcie ją w bezpieczne szeleczki lub obróżkę i smyczkę. jak Leda przyjedzie, to je odeślę. P. Tomasz ma obrożę i smycz, ale nigdy nie wiadomo czy będzie dopasowana, trudno dobrać jak się nie widzi pieska. Quote
Paula95 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 bianka0 napisał(a):Obaj panowie transportujący Ledę są już umówieni osobiście przez telefon. Transport dograny. Leda wyjeżdża z Wrocławia w niedzielę po 16-tej. Mam prośbę, zaopatrzcie ją w bezpieczne szeleczki lub obróżkę i smyczkę. jak Leda przyjedzie, to je odeślę. P. Tomasz ma obrożę i smycz, ale nigdy nie wiadomo czy będzie dopasowana, trudno dobrać jak się nie widzi pieska. Kurcze... Ja to mam sklerozę... Zapomniałam o tych szeleczkach. ;( Poszukam, może w schronie jakieś będą. Oczywiście obróżka i smyczka będzie. Quote
bianka0 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Paula95 napisał(a):Kurcze... Ja to mam sklerozę... Zapomniałam o tych szeleczkach. ;( Poszukam, może w schronie jakieś będą. Oczywiście obróżka i smyczka będzie. Paula jeżeli obróżka jest dopasowana, to może szeleczki niepotrzebne ? Nie wiem jaki ona ma łepek, Maluszek jest znacznie grubszy, więc łepek wyjmuje z każdej obróżki, w grę wchodzą dla niego tylko szeleczki. Quote
Paula95 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 bianka0 napisał(a):Paula jeżeli obróżka jest dopasowana, to może szeleczki niepotrzebne ? Nie wiem jaki ona ma łepek, Maluszek jest znacznie grubszy, więc łepek wyjmuje z każdej obróżki, w grę wchodzą dla niego tylko szeleczki. No nie wiem. Zawsze to szelki lepsze, ale raczej nie będziemy mieć w schronie..;( Quote
Paula95 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Ledzia w drodze.:loveu: Koniecznie proszę dać znać, jak dojedzie na miejsce.:) Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Oczywiście. Leda dojedzie w nocy i u mnie pewnie będzie nocowała.:loveu: Quote
Paula95 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 To proszę dać znać chociaż smsem, kiedy dojedzie. :) Bo nie wiem, czy na dogo będę. Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Paula95 napisał(a):To proszę dać znać chociaż smsem, kiedy dojedzie. :) Bo nie wiem, czy na dogo będę. Dobrze Pula. Quote
Paula95 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Dziękuję. :) Będzie mi jej brakować... Zauważyłam, że Ledzie chyba uwielbia gonić swój ogonek. ;p Bo kiedyś, jeszcze w starym schronie to zauważyłam i w sobotę też tak zaczęła szaleć. :) Quote
bianka0 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Będziemy wszystko wiedzieć na bieżąco. Murka opisuje każda część ciała psiaka, ostatnio nawet miałam ,, zakodowane "zdjęcie doopki Falcorka.:evil_lol: Quote
Murka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 No doopka Falcorka była tematem niejednego mojego posta ;) Jutro/pojutrze się z nią rozprawimy. Czekamy na Ledę z niecierpliwością :) Jestem jej bardzo ciekawa :) Quote
Paula95 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 A i jeszcze z moich obserwacji- Ledzie uwielbia chować jedzonko. ;) Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Leduniu czekam na wieści, jak tam ci jest??? :) Quote
Paula95 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Bianko, a może p. Tomasz dzwonił i mówił, jak tam droga i jak się Ledzia czuje?:) Quote
Recommended Posts