Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Leduniu szukaj dalej, a jeszcze wiele możliwości odkryjesz :) Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Murka']Leda odkrywa nowe możliwości: z psami można się bawić! Gania z Groszkiem ile wlezie, cudny widok :)[/QUOTE] Czyli powoli Leda przygotowuje się do adopcji. ;) Quote
Murka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Groszek wyciachany, więc Ledzie musieliśmy na razie znaleźć inne towarzystwo na wybieg i okazało się, że się świetnie odnalazła w nowej sytuacji. Myślę, że spokojnie można usunąć z tekstu ogłoszeń informację, że nie toleruje suczek, bo ma do towarzystwa m.in. sunię. Wygląda na to, że niedługo będą się bawić :) Na pewno gdyby spotkała sunię o podobnym charakterze jak ona lub zaczepną to mogłyby być zgrzyty, ale uległa, łagodna sunia nie stanowi problemu. Leda nie zaczepia, nie próbuje zdominować. Chodzi sobie swoimi ścieżkami i uważa jedynie aby jej dobra nie zostały naruszone ;) A tu szaleństwa panny Ledy :) [video=youtube;4oNzkwHS8no]http://www.youtube.com/watch?v=4oNzkwHS8no[/video] Quote
brzośka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 :D biega tak jak nasza suńka, gdy dostaje tzw. "korby" :D :D :D a zdjęcie do góry łapkami super! :loveu: Quote
bianka0 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Czyli mamy już podstawowe wiadomości o Ledzie. Mogę już ułożyć tekst i zacząć ogłoszenia.:cool3: Murko, patrząc na Ledę wydaje mi się, że sunia niezbyt nadaje się do bloku i na spacerki tylko na smyczy. Męczyłaby się mając takie ograniczenia, co o tym myślisz ? Czy zaznaczać, że do domu z ogrodem ? Quote
Paula95 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Kocham te filmy z Ledzią, szaloną Ledzią! :loveu:Ona jest taka cudowna.:loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jaka radość :) Świetnie się ogląda takie zdjęcia i filmiki. Wspaniała sunieczka :) Quote
Murka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='bianka0'] Czy zaznaczać, że do domu z ogrodem ?[/QUOTE] Myślę, że nie musi być dom z ogrodem. Leda nie jest typem psa ADHD, w boksie jest bardzo spokojna i przez większość czasu na ogrodzie zwiedza sobie wszystko w umiarkowanym tempie. "Szaleju" dostaje przeważnie wówczas kiedy czas wracać do boksu ;) Choć dziś wieczorem pozytywnie mnie zaskoczyła i sama podeszła pod swój boks domagając się wpuszczenia :) Także raz dziennie wybiegać sunię lub dłuższy spacerek i sunia spokojnie może mieszkać w bloku - tak myślę. Myślę też, że nie będzie większych problemów z zostawianiem jej samej, nie jest szczekliwa, nie słyszałam aby wyła, nic nie niszczy. Ogólnie to... po prostu bardzo fajna sunia :) Quote
bianka0 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Co pisać do stosunku do dzieci ? że je toleruje, nie przejawia agresji, ale nie lgnie do nich ? Quote
Murka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Myślę, że z takimi w wieku szkolnym spokojnie może mieszkać i jeszcze obie strony będą miały frajdę z zabawy (Leda na początku do wszystkiego co nowe jest na dystans, a jak się zapoznaje to pęka skorupa :) ). Do maluchów może nie mieć cierpliwości i delikatności. Quote
Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Leduniu jak widzę, jaka jesteś uśmiechnięta, to aż się serce raduje!!! :) Quote
Paula95 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Agula99']Leduniu jak widzę, jaka jesteś uśmiechnięta, to aż się serce raduje!!! :)[/QUOTE] I to jeszcze jak!:) Quote
Murka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Leda w towarzystwie (na dowód, że nie zjada suniek: to czarne to sunia) :) A tu przez okno taki oto posążek obfociłam ;) Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ledunia!! Jaka klata!! W sam raz na medale!!!! Aleś ty cudna!!!! :) Quote
rena60 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Pozycja posągowa w typie - ja tu pilnuję i na wszystko mam oko. Quote
brzośka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Agula99']Ledunia do domku, mały skowronku!! :)[/QUOTE] pięknie powiedziane :) Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='brzośka']pięknie powiedziane :)[/QUOTE] Bo Ledunia to taki skowronek!! Czyż nie??? :) Quote
Murka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 No i stało się: Leda bawi się z Marą! Co prawda wydaje przy tym straszzzzzliwe dźwięki ;) No i ona rządzi kto goni i kiedy goni, ale jednak! :D Quote
bianka0 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Czyli nie wydaje dźwięków skowronka :evil_lol: Quote
Paula95 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Murka']No i stało się: Leda bawi się z Marą! Co prawda wydaje przy tym straszzzzzliwe dźwięki ;) No i ona rządzi kto goni i kiedy goni, ale jednak! :D[/QUOTE] Ale świetnie to musi wyglądać!:) Quote
Paula95 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Przy okazji: Zaglądnijcie proszę na wątek "mojego" Nero. Wątek dopiero co założony, więc nikogo nie ma. Pomóżcie proszę rozsyłać. :) http://www.dogomania.pl/threads/216130-Przepi%C4%99kny-czarny-Nero!-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-brakuje-mu-cz%C5%82owieka!?p=17811005#post17811005 Quote
brzośka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Paula95']Ale świetnie to musi wyglądać!:) chyba brzmieć :evil_lol: [quote name='Paula95']Przy okazji: Zaglądnijcie proszę na wątek "mojego" Nero. Wątek dopiero co założony, więc nikogo nie ma. Pomóżcie proszę rozsyłać. :) http://www.dogomania.pl/threads/216130-Przepi%C4%99kny-czarny-Nero!-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-brakuje-mu-cz%C5%82owieka!?p=17811005#post17811005 oj Paula, nie rezygnujesz ;) Quote
Recommended Posts