Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

J_ulia napisał(a):
Kapselek potrzebował 10 minut by ufnie zacząć się wtulać ...

co za psisko kochane... one naprawdę potrzebują DT :-( takei piękności mogą zdziczeć? przecież nie można na to pozwolić :shake:

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zastanawiam sie tylko co to bedzie jak rozdzwonią sie domy... w końc to duże i puchate szczeniorki, pewnie bedą chcieli do budy:-(

A tak jeszcze spytam, wet określił Kapsla na ile na ok 8 tyg juz? Czy mlodszą kluchę?

Posted

[quote name='DuDziaczek']I co wtedy? one bez DT w szopie.... już nie wiem co lepsze :placz:

Jeżeli byłby to porządny kojec z ciepłą budą plus wejście do domu jak u nie jednych moich znajomych gdzie są dobrzy ludzie to ok... Ale oddać je dla samego faktu oddania... to nie sztuka.

Dlatego jak ktoś może pomóc w porobieniu większej ilości ogłoszeń to bardzo proszę ... Jeszcze wieczorem dorobię , ale samej mi to długo idzie.

Posted

[quote name='J_ulia']Jeżeli byłby to porządny kojec z ciepłą budą plus wejście do domu jak u nie jednych moich znajomych gdzie są dobrzy ludzie to ok... Ale oddać je dla samego faktu oddania... to nie sztuka.

właśnie o tym myślę... jeżeli miejsce byłoby w porządku a ludzie kochający psiaki...i warunki naprawdę dobre...
ale szkoda psiaków tak czy siak :shake:

Posted

zaprosiła mnie Pysioo więc jestem :) mogę porobić maluszkom ogłoszenia, ale mogę zacząć dopiero od jutra :( dzisiaj kończę ogłoszenia dla Farta z krzywymi łapkami, a potem i zacznę ogłaszać asta Carlosa. Carlosa skończę jutro więc będę mogła zacząć ogłaszać szczeniaki. może być?

Posted

pewnie, tylko albo zróbcie bazarek nie wiem, za 3 zł za imię..takie moje zdanie, albo od złotówki nie wiem,po złotówce kto wygra, uważam, że bazarek kto da więcej nie ma sensu...może być wyższa wpłata, której nikt z biednych ciotek nie przebije, ale bazarek np 3 zł za imię jest uważam celny, to nie dużo a może wpłynąc więcej, ale to wasza decyzja:)

Posted

Shania chciałam zrobić na takiej zasadzie:

Dla każdego psiaka przyznać możemy 3 imionka
1 imię - 12 zł
2 imię - 10zł
3 imię - 8zł

no i teraz mi zachwiałaś w głowie i już sama nie wiem....:evil_lol:

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/195804-Chcesz-by%C4%87-chrzestnym-Pom%C3%B3%C5%BC-tym-nieszcz%C4%99snym!-Maluchy-dziczej%C4%85!-POMOCY!-Do-14.XI-22-0?p=15668588#post15668588

link do wątku , cennik nieco przerobiony ;)
co sie ciotkom nie spodoba proszę mówić zmienimy. :lol:
wiem, że opisy który to który są totalnie zakręcone, ale nie miałam pojęcia jak to inaczej przedstawić :shake: Może ciotki maja jakiś pomysł? :)

a właśnie bo tak mi umknęło :roll: wiemy coś na temat płci maluszków, to dośc istotne w tym bazarku :evil_lol: Biała kuleczka jest dziewczynką?

Posted

Dziękuje za bazarek... przyda się :placz:

Biała to dziewczyna , ale na 100% nie wiem...dzisiaj MUSZE się dowiedzieć... bo...

Ciotki jest problem , duży problem...

Przed chwilą przeprowadziłam rozmowę z jednym ze współwłaścicieli posesji...
Musze zabrać szczeniaki na CITO z posesji , ponieważ Pan uznał ,że tam im jest źle i on je w sobotę do schroniska odwiezie, a że ma meldunek w ... Rudzie... to wiece gdzie by trafiły ;(
Musze je zabrać stamtąd dzisiaj... udało mi się prawie ,że histerią wybłagać by mogły zostać u mnie przez 3-4 dni w ... klatce kenelowej pokoju przy garażu. Nie wyobrażam sobie tego... sytuacja z ojcem z którym mieszkam jest... delikatnie mówiąc podbramkowa... będzie ciężko. Błagam niech ktoś się ulituje i weźmie chociaż po jednym.