Alicja Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='hankasanok']haha, juz myslalam ze to tylko ja na kurczaki musze uważać!!!!! Julia docen starania Dianki, taka kurka od sasiadki na rosołek lepsza niz ta z marketu :cool3::evil_lol: Wesołych świąt dla Ciebie i calej ferajny!!!!:p słuszna uwaga :lol: Quote
J_ulia Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Herunia pracownice spędziła święta... wykorzystując chwile nieuwagi pożarła wszystkie pisanki z koszyka i wędlinę. Zajęło jej to mniej niż 2 minuty... :roll: chrzan jej nie zasmakował... Ponadto dziewczyna mi dorasta... wczoraj zaczęła się jej pierwsza cieczka. Co prawda u mnie w domu wszytko ciachnięte, ale już widzę te pielgrzymki pod naszą bramą i moje stado dostające furii bo intruzi pod nosem chodzą... Co do Dianki. - jutro załatwiam środek - ares-ka ma możliwość podrzucić go z Dąbrowy w sobotę rano w nasze rejony - dziewczyny z Gliwic pomogą w obławie - muszę zaopatrzyć Dianke w porządną obroże, kaganiec, smycz, środek na pchły i kleszcze, zapas jedzenia. Jutro wystawie bazarek, bo dziewczyna na minusie. DT czeka... ona musi się złapać... Quote
ania z poznania Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 chrzan jej nie zasmakował... No żartujesz :) Quote
J_ulia Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 ania z poznania napisał(a):No żartujesz :) niestety ten wszystkożerny pies wzgardził chrzanem... szkoda tylko, że ani jednego jajka nam do śniadania Wielkanocnego nie zostawił :shake: Quote
ania z poznania Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 szkoda tylko, że ani jednego jajka nam do śniadania Wielkanocnego nie zostawił :shake:Julia, Wy jej w ogóle nie doceniacie :mad:, Herunia dba po prostu o Wasz poziom cholesterolu :diabloti:! Quote
hankasanok Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 J_ulia napisał(a): Co do Dianki. - jutro załatwiam środek - ares-ka ma możliwość podrzucić go z Dąbrowy w sobotę rano w nasze rejony - dziewczyny z Gliwic pomogą w obławie - muszę zaopatrzyć Dianke w porządną obroże, kaganiec, smycz, środek na pchły i kleszcze, zapas jedzenia. Jutro wystawie bazarek, bo dziewczyna na minusie. DT czeka... ona musi się złapać... :kciuki::kciuki::kciuki: ania z poznania napisał(a):Julia, Wy jej w ogóle nie doceniacie :mad:, Herunia dba po prostu o Wasz poziom cholesterolu :diabloti:! :roflt::roflt::roflt: Quote
J_ulia Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Nie chce was i siebie martwic, ale Diany nie ma już prawie 3 dzień... Jedzenia, które zostawiłam wczoraj nienaruszone... Quote
Alicja Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 J_ulia napisał(a):Nie chce was i siebie martwic, ale Diany nie ma już prawie 3 dzień... Jedzenia, które zostawiłam wczoraj nienaruszone... .............. :( Quote
ares-ka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Nie, no musi wrócić :( Przecież nic nie mogło się stać....:( Quote
hankasanok Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 oj Dianka gdzie Ty sie podziewasz?! :shake: Quote
kaja555 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 można zawału dostać przez te psy :( musi wrócić! Quote
J_ulia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Byłam przed godziną ... psa niema jedzenie, zniknęło sprzed 2 dni zniknęło do połowy , ale to raczej nie Dianka, bo ona ma zwyczaj wynosić miski , a te stoją jak stały :( Quote
bela51 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Od wczoraj o niczym innym nie mysle, odkad sie dowiedziałam. Martwie sie... Quote
.blueberry. Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Dziewczyny przepraszam że w takim momencie ale szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty przed-adopcyjnej w Żorach. Znacie kogoś? Quote
aleksandraaa1990 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Witam , mam pytanie w sprawie cieczki, czytałam że Hera już dostała, Aza jeszcze nie i chciałabym wiedzieć czy to znaczy że lada moment i ona będzie miała cieczkę. Jest możliwość że dostanie długo po swoich siostrach? Quote
aleksandraaa1990 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Weterynarz powiedział że ciężko określić kiedy dostanie, ale ze w okolicach od 8 do 13 miesiąca. Quote
J_ulia Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Dianki nadal brak... :( Co do Azy to weterynarz ma rację. Aza wcale nie musi jak jej siostra tak szybko "dorosnąć", ale może się to w każdej chwili stać ;) Pierwsza cieczka jest przeważnie trochę krótsza niż następne. Po 6 tygodniach od jej całkowitego ustania w trakcie "ciszy hormonalnej" najlepiej ciachnąć sunię. Tak zamierzam zrobić z Herunią. Quote
Alicja Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 .blueberry. napisał(a):Dziewczyny przepraszam że w takim momencie ale szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty przed-adopcyjnej w Żorach. Znacie kogoś? napisz do Figasia ,lub chalimala i chyba halo , dawna alfa i zuzia ( http://www.dogomania.pl/members/9156-Halo-%28Alfa-i-Zuzia%290jest z Żor Quote
bela51 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Obejrzałam zdjecia Azy, jest sliczna ! Ale znikniecie Diany mnie przybilo... Quote
kaja555 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 kurcze, może ona jednak ma te szczeniaki?:( Quote
J_ulia Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Nie ma jej :( , jedzenie stoi :( ... Szczeniaków raczej nie ma, bardziej prawdopodobne,że cieczkę dostała i w tany poszła. Nigdy nie znikała na tak długo :( Quote
bela51 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Dianko, wroc sunieczko....:-( Łamiesz nam serca... Quote
Recommended Posts