Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hankasanok']haha, juz myslalam ze to tylko ja na kurczaki musze uważać!!!!!
Julia docen starania Dianki, taka kurka od sasiadki na rosołek lepsza niz ta z marketu :cool3::evil_lol:

Wesołych świąt dla Ciebie i calej ferajny!!!!:p

słuszna uwaga :lol:

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Herunia pracownice spędziła święta... wykorzystując chwile nieuwagi pożarła wszystkie pisanki z koszyka i wędlinę. Zajęło jej to mniej niż 2 minuty... :roll: chrzan jej nie zasmakował...

Ponadto dziewczyna mi dorasta... wczoraj zaczęła się jej pierwsza cieczka. Co prawda u mnie w domu wszytko ciachnięte, ale już widzę te pielgrzymki pod naszą bramą i moje stado dostające furii bo intruzi pod nosem chodzą...

Co do Dianki.

- jutro załatwiam środek
- ares-ka ma możliwość podrzucić go z Dąbrowy w sobotę rano w nasze rejony
- dziewczyny z Gliwic pomogą w obławie
- muszę zaopatrzyć Dianke w porządną obroże, kaganiec, smycz, środek na pchły i kleszcze, zapas jedzenia.
Jutro wystawie bazarek, bo dziewczyna na minusie.

DT czeka... ona musi się złapać...

Posted

ania z poznania napisał(a):
No żartujesz :)

niestety ten wszystkożerny pies wzgardził chrzanem... szkoda tylko, że ani jednego jajka nam do śniadania Wielkanocnego nie zostawił :shake:

Posted

J_ulia napisał(a):

Co do Dianki.

- jutro załatwiam środek
- ares-ka ma możliwość podrzucić go z Dąbrowy w sobotę rano w nasze rejony
- dziewczyny z Gliwic pomogą w obławie
- muszę zaopatrzyć Dianke w porządną obroże, kaganiec, smycz, środek na pchły i kleszcze, zapas jedzenia.
Jutro wystawie bazarek, bo dziewczyna na minusie.

DT czeka... ona musi się złapać...

:kciuki::kciuki::kciuki:
ania z poznania napisał(a):
Julia, Wy jej w ogóle nie doceniacie :mad:, Herunia dba po prostu o Wasz poziom cholesterolu :diabloti:!

:roflt::roflt::roflt:

Posted

J_ulia napisał(a):
Nie chce was i siebie martwic, ale Diany nie ma już prawie 3 dzień... Jedzenia, które zostawiłam wczoraj nienaruszone...

.............. :(

Posted

Byłam przed godziną ... psa niema jedzenie, zniknęło sprzed 2 dni zniknęło do połowy , ale to raczej nie Dianka, bo ona ma zwyczaj wynosić miski , a te stoją jak stały :(

Posted

Witam , mam pytanie w sprawie cieczki, czytałam że Hera już dostała, Aza jeszcze nie i chciałabym wiedzieć czy to znaczy że lada moment i ona będzie miała cieczkę. Jest możliwość że dostanie długo po swoich siostrach?

Posted

Dianki nadal brak... :(

Co do Azy to weterynarz ma rację. Aza wcale nie musi jak jej siostra tak szybko "dorosnąć", ale może się to w każdej chwili stać ;) Pierwsza cieczka jest przeważnie trochę krótsza niż następne. Po 6 tygodniach od jej całkowitego ustania w trakcie "ciszy hormonalnej" najlepiej ciachnąć sunię. Tak zamierzam zrobić z Herunią.

Posted

Nie ma jej :( , jedzenie stoi :( ...

Szczeniaków raczej nie ma, bardziej prawdopodobne,że cieczkę dostała i w tany poszła. Nigdy nie znikała na tak długo :(