KamiliSia150 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='J_ulia']Poznajecie ta pannę ? Te uchale :) cud, miód i orzeszki. MOJA BELLA :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
J_ulia Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Twoje , Twoja.... a gdzie NOWE fotki , co ;) Quote
KamiliSia150 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Właśnie chciałam tu wkleić, ale nie wiem jak ;( Quote
KamiliSia150 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jakoś udało mi się to wrzucić :) Chociaż wolałabym aby tu były zdjęcia, ale niestety do tego nie doszłam :( Kilka zdjęć Belli :) http://zapodaj.net/fc1a1a641f16.jpg.html http://zapodaj.net/86bf06c201bd.jpg.html http://zapodaj.net/3517a1252b85.jpg.html Quote
J_ulia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Jak z niej duża i dorosła panna. Ile waży ? Quote
KamiliSia150 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jakieś 15 kg :) Ale, pamiętam jak mi ją przywiozłaś a teraz już taka duuuża jest :) jak ten czas szybko leci :) Quote
J_ulia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Tak mało? Aza je siostra waży 21 kg , a Herunia ...26 kg. Quote
KamiliSia150 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Tylko mi nie mów, że ją głodzę albo coś... Ja podałam około. I tak muszę z nią jeszcze się wybrać do weterynarza, ale teraz nie mam zbytnio czasu bo pracuję i jestem w domu dopiero ok. 21 w domu :( I podam Ci dokładniej ile waży :) Nie martw się :) Quote
J_ulia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Ja absolutnie nie sugeruje ,że ją głodzisz. Tylko Bella robiła wrażenie największego szczeniaka. Albo "przystopowała" , albo waży więcej niż myślisz ;) Quote
KamiliSia150 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No możliwe :) Chociaż mój tata stwierdził, że ona jest chuda, a koleżanka mówiła mu, że ona ma taką budowę :D psa mi chciał chyba utuczyć hehe :D W ogóle powiedz mi jak dodaje się zdjęcia na forum bez linka :D Quote
J_ulia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Zdjęcie w rozmiarze 420x640 wrzucac na serwer np. image (mniesza też foty) i wlejasz link do niego miedzy: . Najprościej. Herunia tez jest szczupła i długonoga teraz ;) Zrobiła się z niej sprinterka. Quote
KamiliSia150 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Aha :) Właśnie Bella mnie ciągnie za nogawkę i pewnie myśli " Babo, nie pisz już tyle tylko chodź ze mną na dwór " hehe :D Quote
J_ulia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 W przyszłym tygodni w sobotę, kolejna próba łapania Dianki na specjalnie dla niej opracowany środek usypiający. Przygotowania w toku... ... Ps: Herunia ma na koncie pierwszą "ofiarę" , zamordowała kurę sąsiadki, która przeszła na nasz ogród. To był moment, zanim zorientowałam się , co się dziej , było już po kurze... Jak ona z siebie dumna była... Quote
J_ulia Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Życzę Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych wszystkim Cioteczka , które w jakikolwiek sposób pomogły Diancę i jej dzieciom :) Herunia oczywiście przyłącza się do życzeń :) Quote
ania z poznania Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 J_ulia napisał(a): Ps: Herunia ma na koncie pierwszą "ofiarę" , zamordowała kurę sąsiadki, która przeszła na nasz ogród. To był moment, zanim zorientowałam się , co się dziej , było już po kurze... Jak ona z siebie dumna była... Jaki gangster :crazyeye::mad:! Ale jednak onki inteligentne są, Julia, to miał być obiad świąteczny :diabloti: Quote
J_ulia Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 ANETTTA napisał(a):Te dianke to trzeba odłowić na juz Uwierz mi Anetko staram się... Kolejna próba w przyszłą sobotę. ania z poznania napisał(a):Jaki gangster :crazyeye::mad:! Ale jednak onki inteligentne są, Julia, to miał być obiad świąteczny :diabloti: Gangster straszny ... dzisiaj pół dnia przy płocie i "szukała", czy przypadkiem jakiś "obiadek" się nie nawinął... Zbój, po prostu zbój... do tego kochany jak mało. Muszę się pochwalić , powolutku przyuczam Herunie do canicrossu i widać, że ma predyspozycję. Na przełomie września/października, kiedy już skończy się kształtowanie kośćca zaczniemy powoli przyuczać do roweru.;) Hercia ma ku temu odpowiednią budowę, zapał do pracy i radość z biegania i co chyba najważniejsza bezkarnego ciągnięcia ;) Quote
ania z poznania Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 dzisiaj pół dnia przy płocie i "szukała", czy przypadkiem jakiś "obiadek" się nie nawinął... Zbój, po prostu zbój... do tego kochany jak mało. Uczestniczyła bardzo aktywnie w przygotowaniach świątecznych, chciała mieć dziewczyna swój wkład :) Quote
hankasanok Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 J_ulia napisał(a): Ps: Herunia ma na koncie pierwszą "ofiarę" , zamordowała kurę sąsiadki, która przeszła na nasz ogród. To był moment, zanim zorientowałam się , co się dziej , było już po kurze... Jak ona z siebie dumna była... haha, juz myslalam ze to tylko ja na kurczaki musze uważać!!!!! Julia docen starania Dianki, taka kurka od sasiadki na rosołek lepsza niz ta z marketu :cool3::evil_lol: Wesołych świąt dla Ciebie i calej ferajny!!!!:p Quote
Recommended Posts