Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko mi nie mów, że ją głodzę albo coś... Ja podałam około. I tak muszę z nią jeszcze się wybrać do weterynarza, ale teraz nie mam zbytnio czasu bo pracuję i jestem w domu dopiero ok. 21 w domu :( I podam Ci dokładniej ile waży :) Nie martw się :)

Posted

Ja absolutnie nie sugeruje ,że ją głodzisz. Tylko Bella robiła wrażenie największego szczeniaka. Albo "przystopowała" , albo waży więcej niż myślisz ;)

Posted

No możliwe :) Chociaż mój tata stwierdził, że ona jest chuda, a koleżanka mówiła mu, że ona ma taką budowę :D psa mi chciał chyba utuczyć hehe :D W ogóle powiedz mi jak dodaje się zdjęcia na forum bez linka :D

Posted

Zdjęcie w rozmiarze 420x640 wrzucac na serwer np. image (mniesza też foty) i wlejasz link do niego miedzy: . Najprościej.

Herunia tez jest szczupła i długonoga teraz ;) Zrobiła się z niej sprinterka.

Posted

W przyszłym tygodni w sobotę, kolejna próba łapania Dianki na specjalnie dla niej opracowany środek usypiający. Przygotowania w toku...

...

Ps: Herunia ma na koncie pierwszą "ofiarę" , zamordowała kurę sąsiadki, która przeszła na nasz ogród. To był moment, zanim zorientowałam się , co się dziej , było już po kurze... Jak ona z siebie dumna była...

Posted

Życzę Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych wszystkim Cioteczka , które w jakikolwiek sposób pomogły Diancę i jej dzieciom :)

Herunia oczywiście przyłącza się do życzeń :)

Posted

J_ulia napisał(a):

Ps: Herunia ma na koncie pierwszą "ofiarę" , zamordowała kurę sąsiadki, która przeszła na nasz ogród. To był moment, zanim zorientowałam się , co się dziej , było już po kurze... Jak ona z siebie dumna była...

Jaki gangster :crazyeye::mad:! Ale jednak onki inteligentne są, Julia, to miał być obiad świąteczny :diabloti:

Posted

ANETTTA napisał(a):
Te dianke to trzeba odłowić na juz

Uwierz mi Anetko staram się... Kolejna próba w przyszłą sobotę.

ania z poznania napisał(a):
Jaki gangster :crazyeye::mad:! Ale jednak onki inteligentne są, Julia, to miał być obiad świąteczny :diabloti:

Gangster straszny ... dzisiaj pół dnia przy płocie i "szukała", czy przypadkiem jakiś "obiadek" się nie nawinął... Zbój, po prostu zbój... do tego kochany jak mało.

Muszę się pochwalić , powolutku przyuczam Herunie do canicrossu i widać, że ma predyspozycję. Na przełomie września/października, kiedy już skończy się kształtowanie kośćca zaczniemy powoli przyuczać do roweru.;) Hercia ma ku temu odpowiednią budowę, zapał do pracy i radość z biegania i co chyba najważniejsza bezkarnego ciągnięcia ;)

Posted

dzisiaj pół dnia przy płocie i "szukała", czy przypadkiem jakiś "obiadek" się nie nawinął... Zbój, po prostu zbój... do tego kochany jak mało.

Uczestniczyła bardzo aktywnie w przygotowaniach świątecznych, chciała mieć dziewczyna swój wkład :)

Posted

J_ulia napisał(a):

haha, juz myslalam ze to tylko ja na kurczaki musze uważać!!!!!
Julia docen starania Dianki, taka kurka od sasiadki na rosołek lepsza niz ta z marketu :cool3::evil_lol:

Wesołych świąt dla Ciebie i calej ferajny!!!!:p