Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą wróciłam od Dianki. Jedzenie zniknęło! całe ok. 2 kg suchego, puszka i wywar z kurzych łapek. Dianki nie wiedziała :( , ale u nas leje i mogła jeśli wróciła się schować... Jak przestanie padać idę jeszcze raz.

Posted

Widziałam Diankę! Z daleka, trochę "wypłoszoną", ale jest! Gdzie ta małpa się podziewała... ile ja się przez nią stresów najadłam...

Posted

[quote name='J_ulia']Widziałam Diankę! Z daleka, trochę "wypłoszoną", ale jest! Gdzie ta małpa się podziewała... ile ja się przez nią stresów najadłam...[/QUOTE]

no to teraz już nie ma bata ...cza ją łapnąć w sieć ;)

Posted

Kiedy będę miała kolejna możliwość zawiezienia Dianki do DT ( to prawie 100 km ode mnie), ludzi do obstawiani pól i możliwość podrzucenia środka z kliniki w Dąbrowie robionego na zamówienie. To nie takie proste żeby wszystkim pasowało...

Nie mam bf... nie zobaczę.

Posted

nareszcie, po wielu przygodach jestem na wątku Dianusi:-) Julcia, jeśli bedziesz miała więcej info na temat daty akcji to daj znać, może mi sie te ż uda jakos pomóc w transporcie ale to wszystko trzeba zgrać:-)
Trzymam kciuki bardzo mocno:-)

Posted

uff, a u mnie Lenka też jest, choć nadal się ukrywa za dnia - i też nie mam pomysłu jak ją złapać.......

kto chce leonbergera, to pokażę gdzie jest i niech ją łapie :)

Posted

[quote name='ihabe']nareszcie, po wielu przygodach jestem na wątku Dianusi:-) Julcia, jeśli bedziesz miała więcej info na temat daty akcji to daj znać, może mi sie te ż uda jakos pomóc w transporcie ale to wszystko trzeba zgrać:-)
Trzymam kciuki bardzo mocno:-)[/QUOTE]

Witaj Kochana :)
Jak tylko będzie dam znać.

Posted

[quote name='ANETTTA']to kiedy ta akcja ??[/QUOTE]

kiedy znowu uda mi się wszytko "zgrać"... niestety jest to zależne od kilku osób...

.........

Dzwoniła do mnie pani Kamila , która adoptowała Belluchne ;) dziewczynka wczoraj dostała pierwszej cieczki. Ustaliłyśmy, że 6 -7 tygodni po jej ustaniu , Bellcia będzie sterylizowana przez dobrego wskazanego przez mnie weta.
Kapsel tez na dniach idzie do kastracji.