ania z poznania Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Blueberry i ja zapraszamy na bazarek tekstowy, z którego dochód zostanie przeznaczony na Morię i jej dzieciaczki, potrzebne będą fundusze na karmę, odrobaczenie, szczepienia: http://www.dogomania.pl/threads/208031-Bazarek-tekstowy-na-Mori%C4%99-z-10-dzieciaczk%C3%B3w-do-18.05?p=16903327#post16903327 Quote
J_ulia Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 ihabe napisał(a):jak tam mamuska? Mamuśka mnie olewa... im jej bardziej dogadzam tym mnie mniej poważa... ale za to ładnie się podtuczyła, futerko ma jakby więcej blasku i jest bardziej puchate. Codziennie ostatnio dostaje suche, plus can-vit , plus galaretkę z kurzych łapek i od czasu do czasu puchę lub wędzona kość dla psa ,żeby zajęcie miała i z posesji nie dawała mi nogi . Quote
ares-ka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Wpadałam zobaczyć co słychać, i widzę że Julio dbasz bardzo o psiczę :) Oby w końcu udało się poskoromić uciekinierkę :) Przy okazji zaproszę na bazarek, dla naszego bidoka. Może ktoś potrzebuje komputer? ;) http://www.dogomania.pl/threads/208140-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-nad-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciami-dla-ka%C5%BCdego-cos-dobrego-dla-Shaggiego-Hannibala?p=16916910#post16916910 Quote
J_ulia Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Dianki nie widziałam od piątku. Jedzenie znika, ale teraz jest tam taka trawa,że i tak bym jej nie wypatrzyła.Na razie nic nie robię w stronę złapania ponieważ Pań z DT jest w senatorium i musi z niego wrócić by Dianka mogła przyjechać. .... A to dzisiejsze zdjęcia mojej małej dziewczynki... Quote
Julia Wielogorska Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Alo Julia zadzwon do mnie:) prosze:) ja moge tez nagotowc jedzonko dla Dianki lub kupic sucha karme czy puszki. przeciez obok mieszkam. zawsze moge isc do Diany jak Ty nie bedziesz mogła albo moge isc z toba. :) Quote
J_ulia Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):Alo Julia zadzwon do mnie:) prosze:) ja moge tez nagotowc jedzonko dla Dianki lub kupic sucha karme czy puszki. przeciez obok mieszkam. zawsze moge isc do Diany jak Ty nie bedziesz mogła albo moge isc z toba. :) super :) z przyjemnością zapoznam Cię z Dianeczką :) Quote
hankasanok Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='J_ulia'] A to dzisiejsze zdjęcia mojej małej dziewczynki... mały to jest Wafelek!!!!!!! a nie Dianka, kawał baby sie zniej zrobił, i to w dodatku jaki piekny :loveu::loveu::loveu: [quote name='Julia Wielogorska']Alo Julia zadzwon do mnie:) prosze:) ja moge tez nagotowc jedzonko dla Dianki lub kupic sucha karme czy puszki. przeciez obok mieszkam. zawsze moge isc do Diany jak Ty nie bedziesz mogła albo moge isc z toba. :) widze że bedziesz miała pomocnika, zawsze co dwie kuchnie to nie jedna :razz:;) Quote
ihabe Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ależ Dianka ma szczęście :-) Dwie Julie , złote dziewczyny:-) Quote
J_ulia Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Rozmawiałam z Julią ;) jesteśmy umówione na spotkanie :) Dzisiaj widziałam z bliska Dianeczkę. Małpa jedna ostatnimi czasy nie raczyła do mnie podchodzić... za dużo ma chyba w 4 literach. Zabrałam Batona, garść pokrojonych parówek i łaskawie wyszła do mnie. Teren posesji zarósł wielką trawa i jak Dianka nie raczy się pokazać to nie ma szans jej wypatrzyć. W przyszłym tygodniu znowu ją odrobaczę profilaktycznie. Quote
Alicja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 byłaś w nowych ciuszkach ? bo nie wiem czy doszły Quote
J_ulia Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Alicja napisał(a):byłaś w nowych ciuszkach ? bo nie wiem czy doszły doszły doszły ;) już lecę odmeldować się na bazarek. Quote
Alicja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 J_ulia napisał(a):doszły doszły ;) już lecę odmeldować się na bazarek. :mad::mad::mad: Quote
hankasanok Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Alicja napisał(a)::mad::mad::mad: Alicja Cie spałuje jak tego nie zrobisz :evil_lol::evil_lol:;);) Quote
J_ulia Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 hankasanok napisał(a):Alicja Cie spałuje jak tego nie zrobisz :evil_lol::evil_lol:;);) uff... już nie bo się odmeldowałam .... Quote
hankasanok Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 J_ulia napisał(a):uff... już nie bo się odmeldowałam .... no to dobrze, bo piatka dzieci by matke straciło!:evil_lol:;) Quote
ANETTTA Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/209655-on-nie-ma-nic-domu-pieniedzy-a-je%C5%9B%C4%87-musi-koniec-26czerwca?p=17078541#post17078541 Quote
J_ulia Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Byłam dzisiaj w odwiedzinach u mojego kochanego chłopca... Kapselka syna Dianki. Jak on się zmienił... Nie poznałabym go na ulicy. Jest piękny. Fanatyk lin ... Quote
ania z poznania Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Piękny chłopak, tak mu dobrze z oczu patrzy! Quote
J_ulia Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Właśnie wróciłam od Dinki ...i zamiast jednego psa mam do karmienia dwa (nie wiem jak dam radę)... Na posesję przybłąkał się dość duży, puchaty, czarnopodpalany kundel. Jego stan wskazuje na to ,że albo bardzo długo się błąkał, albo nawiał z domu gdzie nie miał raju... Jest dość przyjazny , ładnie przywitał się z moim Batonem, a na mnie nawet nie szczeknął. Trzeba go z koniecznie zabrać z Posesji, szczególnie ,że powinna niedługa mieć / lub ma już cieczkę Dianka. Po południu pójdę jeszcze raz bez Batona i z aparatem. Quote
Alicja Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 myślę , że na mus szukać chłopakowi lokum ... a Kapselek śliczny i super trafil ;) Quote
J_ulia Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Alicja napisał(a):myślę , że na mus szukać chłopakowi lokum ... a Kapselek śliczny i super trafil ;) tylko gdzie nie mam nigdzie miejsca :( wypchane po uszy Quote
Recommended Posts