Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ihabe napisał(a):
jak tam mamuska?

Mamuśka mnie olewa... im jej bardziej dogadzam tym mnie mniej poważa... ale za to ładnie się podtuczyła, futerko ma jakby więcej blasku i jest bardziej puchate. Codziennie ostatnio dostaje suche, plus can-vit , plus galaretkę z kurzych łapek i od czasu do czasu puchę lub wędzona kość dla psa ,żeby zajęcie miała i z posesji nie dawała mi nogi .

• 2 weeks later...
Posted

Dianki nie widziałam od piątku. Jedzenie znika, ale teraz jest tam taka trawa,że i tak bym jej nie wypatrzyła.Na razie nic nie robię w stronę złapania ponieważ Pań z DT jest w senatorium i musi z niego wrócić by Dianka mogła przyjechać.

....

A to dzisiejsze zdjęcia mojej małej dziewczynki...

• 2 weeks later...
Posted

Julia Wielogorska napisał(a):
Alo Julia zadzwon do mnie:) prosze:) ja moge tez nagotowc jedzonko dla Dianki lub kupic sucha karme czy puszki. przeciez obok mieszkam. zawsze moge isc do Diany jak Ty nie bedziesz mogła albo moge isc z toba. :)

super :) z przyjemnością zapoznam Cię z Dianeczką :)

Posted

[quote name='J_ulia']

A to dzisiejsze zdjęcia mojej małej dziewczynki...

mały to jest Wafelek!!!!!!! a nie Dianka, kawał baby sie zniej zrobił, i to w dodatku jaki piekny :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Julia Wielogorska']Alo Julia zadzwon do mnie:) prosze:) ja moge tez nagotowc jedzonko dla Dianki lub kupic sucha karme czy puszki. przeciez obok mieszkam. zawsze moge isc do Diany jak Ty nie bedziesz mogła albo moge isc z toba. :)

widze że bedziesz miała pomocnika, zawsze co dwie kuchnie to nie jedna :razz:;)

Posted

Rozmawiałam z Julią ;) jesteśmy umówione na spotkanie :)

Dzisiaj widziałam z bliska Dianeczkę. Małpa jedna ostatnimi czasy nie raczyła do mnie podchodzić... za dużo ma chyba w 4 literach. Zabrałam Batona, garść pokrojonych parówek i łaskawie wyszła do mnie. Teren posesji zarósł wielką trawa i jak Dianka nie raczy się pokazać to nie ma szans jej wypatrzyć. W przyszłym tygodniu znowu ją odrobaczę profilaktycznie.

Posted

Byłam dzisiaj w odwiedzinach u mojego kochanego chłopca... Kapselka syna Dianki. Jak on się zmienił... Nie poznałabym go na ulicy. Jest piękny. Fanatyk lin ...

Posted

Właśnie wróciłam od Dinki ...i zamiast jednego psa mam do karmienia dwa (nie wiem jak dam radę)... Na posesję przybłąkał się dość duży, puchaty, czarnopodpalany kundel. Jego stan wskazuje na to ,że albo bardzo długo się błąkał, albo nawiał z domu gdzie nie miał raju...

Jest dość przyjazny , ładnie przywitał się z moim Batonem, a na mnie nawet nie szczeknął.

Trzeba go z koniecznie zabrać z Posesji, szczególnie ,że powinna niedługa mieć / lub ma już cieczkę Dianka.

Po południu pójdę jeszcze raz bez Batona i z aparatem.

Posted

Alicja napisał(a):
myślę , że na mus szukać chłopakowi lokum ...

a Kapselek śliczny i super trafil ;)

tylko gdzie nie mam nigdzie miejsca :( wypchane po uszy