Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja miałam bardzo pracowity dzień, ledwo na oczy widzę i jeszcze mam skopane piszczele...nie wiem jak jutro podniosę się z łóżka.

Były jakies telefony o psiaki? Maja ogłoszenia.. dużo wejść.. a do mnie nikt nie dzwonił :(

Kaja zrobiła siku,leki też chyba działają- bo ma mniejsze cycki, była potwornie zarobaczona.:( poza tym- cudo nie pies.

Posted

Hej Ciotki! Jutro trochę poogłaszam te Klusie nasze i Kaję na FB i wyślę trochę maili, na FB to w kilku grupach ludzi. Może się coś ruszy. Póki, co fajnie, że już bezpieczne i wieści są :) Dobre nocy wszystkim!

Posted

MartynaP napisał(a):
przepraszam nieprzeczytam całego wątku moze mi ktoś streścić ile szczeniat niema Dt,gdzie teraz przebywają??

DT nie ma chyba jeden szczeniak, który jest teraz w Broku.

Posted

MartynaP napisał(a):
przepraszam nieprzeczytam całego wątku moze mi ktoś streścić ile szczeniat niema Dt,gdzie teraz przebywają??

mamy 3 maluchy, plus 1 malucha w budzie z psem na łancuchu-dla którego DT brak.
mama jest w DT- na 2 tygodnie, bo Ewa wyjeżdza :(

same problemy...

potrzebne ogłoszenia ! cioteczki.,...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Gosia, masz fotki Moltonka? Ogłoszenia by się przydało zrobić ;)

Jakieś mam:) po kąpieli i jak się bawi zabaweczką, miałam wczoraj wstawić ale zajęłam się bazarkiem;)

Moltonkowi naprawdę trzeba szybko domku szukać bo się w nim zakochuję z dnia na dzień coraz bardziej, jeszcze trochę i będzie kłopot;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Jakieś mam:) po kąpieli i jak się bawi zabaweczką, miałam wczoraj wstawić ale zajęłam się bazarkiem;)

Moltonkowi naprawdę trzeba szybko domku szukać bo się w nim zakochuję z dnia na dzień coraz bardziej, jeszcze trochę i będzie kłopot;)

No no, to tym bardziej;). Ja bym chciała portreciki jakieś, akurat jutro bym allegro zrobiła, a może i dzisiaj, bo w weekend długi ludzie będą szukać na pewno ;)

Posted

[quote name='idusiek']nowe foty maluchów i mamy,robiła dzisiaj marlena jak zabierała czarnego chłopczyka:

nawet pani Basia się załapała na zdjęcie...

A nowych fotek mamy nie ma? Domowych? Bym ją ostrzej ogłosiła.