Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze kilka ogłoszeń Żabki, chyba dobrze byłoby to gdzieś na początku zebrać w całość:

olx.pl
eoferty.com.pl
kokosy.pl
neeon.pl
wstawaj.pl
nasipupile.pl
oglosze.pl
anonse.pl
najpewniej.pl
aukcjezwierzat.pl
rozglos.net
mammisia.pl
sellit.pl

Posted

ludwa napisał(a):
Jakoś ciążą mi te zaginione maluchy...Już mi się śniły. Źle się śniły...Pozcieszam się, że moje sny się raczej nie sprawdzają...

I tak nie macie dla nich dt.

Posted

Szarotka napisał(a):
I tak nie macie dla nich dt.

niestetz nie mamy :( nic w sumie nie mamy.
moja mama mnie pocieszyła, że jakby co to przetrzyma u siebie tego małego z budy. to juz jakaś iskierka nadziei..

Posted

idusiek napisał(a):
niestetz nie mamy :( nic w sumie nie mamy.
moja mama mnie pocieszyła, że jakby co to przetrzyma u siebie tego małego z budy. to juz jakaś iskierka nadziei..

To dobrze że przetrzyma...

Molton ma rozwolnienie, mam nadzieję że to reakcja na odrobaczenie.

Posted

O kurcze, a wrzuciłam ją wczoraj na Cafeanimal późno, dopiero koło 15.00...chyba że jeszcze ktoś ogłaszał:) super:multi:

A Moltuś mi zrobił dzisiaj w nocy niespodziewajkę;) obudziłam się koło 4.00 zdziwiona że nikt nie popiskuje, nie podgryza, nie skacze po mnie...oczywiście wystraszyłam się i ruszyłam na przegląd chałupy, patrzę a maluszek śpi przytulony do mojej Tory:loveu: szok normalnie:crazyeye: do tej pory żaden z moich tymczasów nie miał wstępu na jej terytorium (pokój Angeliki;)). Smarkacz przespał grzecznie całą noc:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']O kurcze, a wrzuciłam ją wczoraj na Cafeanimal późno, dopiero koło 15.00...chyba że jeszcze ktoś ogłaszał:) super:multi:

A Moltuś mi zrobił dzisiaj w nocy niespodziewajkę;) obudziłam się koło 4.00 zdziwiona że nikt nie popiskuje, nie podgryza, nie skacze po mnie...oczywiście wystraszyłam się i ruszyłam na przegląd chałupy, patrzę a maluszek śpi przytulony do mojej Tory:loveu: szok normalnie:crazyeye: do tej pory żaden z moich tymczasów nie miał wstępu na jej terytorium (pokój Angeliki;)). Smarkacz przespał grzecznie całą noc:)
\oooo, mamy brak :(

ale fajnie, że się tak skumplował z Torą.
Nemo- ten drugi ( itakie imię juz zostawiamy) ,tez tuli sie do Almy jak do mamy.

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1630598174793#!/album.php?aid=26494&id=1777318477&fbid=1205444154392

Posted

Ciotki z wawy, czy któraś dałaby radę podjechać z żabą na wizytę przedadopcyjną? W domu jest amstaffka wychowana z yorkiem, więc lubi takie małe psiuty. Trzeba małą zabrać z saskiej kępy do śródmieścia. I podagać z panią...Ida nie da rady, moje dziecko chorować zaczyna... HELLLLLLLLPP

Posted

dzisiaj na pewno nie, bo pani jest na szkoleniu poza warszawa.
np jutro wieczór.

a tymczasem ponury dzien u nas

[video=youtube;ohXr1AHlHYQ]http://www.youtube.com/watch?v=ohXr1AHlHYQ[/video]

Posted

Ciotka, dzięki ogromne:) Ja się nie mogę podjąć, bo kaszel w nocy, kaszel rano. Zobaczymy co z tego kaszlu wyniknie. Ale na razie zanosi się na rodzinne chorowanie

Posted

ludwa napisał(a):
Ciotki z wawy, czy któraś dałaby radę podjechać z żabą na wizytę przedadopcyjną? W domu jest amstaffka wychowana z yorkiem, więc lubi takie małe psiuty. Trzeba małą zabrać z saskiej kępy do śródmieścia. I podagać z panią...Ida nie da rady, moje dziecko chorować zaczyna... HELLLLLLLLPP

JA DAM RADĘ, ale po 20... po prostu wcześniej sie nie uda, muszę wyjsc z Romanem, bo moj TZ wraca później w tym tygodniu i nie zostawię psa na 13 godzin bez siku:(