Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Ale fajny ten Moltonek:loveu:

Jasne że fajny:loveu: moja Angelika już przebąkuje że ONA NIE WIE JAK GO ODDAMY:evil_lol:

[quote name='zebrazebra']Ogólnie "normalna" praca szkodzi zdrowiu i może być przyczyną wielu groźnych chorób. A tymczasem tworzę 3 celowy bazarro dla szczeniąt, będę prosić o reklamę: http://www.dogomania.pl/threads/195420-w-budowie-na-3-cele-powoli-si%C4%99-pojawi...?p=15632273#post15632273 :)

Dziękujemy:loveu: i oczywiście pomożemy w rozreklamowaniu:)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jutro poogłaszam, dzisiaj miałam cięzki dzień w pracy przerywany nerwami na dogo ;)

a Tobie kto znowu popsuł nerwy ( myślałam ,że tylko ja mam taki talent :P)

Posted

hehehe :)
Rozrabiaka :) i pomyśleć, najgorszy dzikus z niego był...

on robi tak samo jak jego braciszek.
Agnieszka napisała,ze Nemo bawi się w "Tygryska"- tzn skacze non stop po mieszkaniu z 4 lap naraz :) widzę, że Molton również...

Kaja ma się dobrze, została odrobaczona. mleko dzieki Bogu zaczęło znikac- już nas straszono kupnem kolejnego Galastopu..(95Zł! )

Posted

[quote name='idusiek']a Tobie kto znowu popsuł nerwy ( myślałam ,że tylko ja mam taki talent :P)
Przecież jestem oazą spokoju :eviltong:
Nie lubię chamstwa i niesprawidliwości oraz mówię, to, co myślę. Takim na świecie nie jest łatwo ;)

Dobra, wczoraj miałam kiepski dzień w pracy a wieczorem pochłonęła mnie dyskusja, nie zrobiłam mamie ogłoszeń.
Pomóżcie pls, ja zaraz się biorę.
No i Moltonek jest bez ogłoszeń.

Posted

Nemo ma 122 wejścia na allegro w 2 dni :-o i 5- ciu obserwatorów. Nikt nie dzwoni???
To nie jest wyróżnione allegro, naprawdę hit. Dobre zdjęcia ma Nemo.

Miłek ma 47 tylko, w porównaniu do Nemo słabo.

Zrobiłam wyróżnione allegro Moltonkowi, musimy się sprężyć, żebym nie musiała potem siłą go od Gosi wyrywać ;)
Średnio mi się podoba, trochę te zdjęcia za dalekie. Molly miała takie piękne fotki, może jeszcze jakieś zrobicie? ;)
Gosia, zobacz i powiedz które zdjęcia podmienić, jak są gdzieś ładniejsze:
Moltonek- 8 tygodniowy śliczny puchaty szczeniak
[SIZE=5]

Posted

Dziękuję Kochana:loveu: postaram się w weekend zrobić jeszcze jakieś fotki Moltusiowi, tylko że ten mały zbój ma śmigło w dupci;)

Edit. rzeczywiście te fotki mocno średnie są:(

Posted

Niestety, słabo to wygląda, są małe i z daleka. Może go przytrzymajcie i na siłę :evil_lol:
Fajnie by było, jakby się udało szybko, to bym podmieniła w aukcji, bo już wzięłam wyróżnioną na 3 dni tylko.

Zrobiłam też gumtree ale też te zdjęcia takie sobie.

Posted

Powiem Wam, ze Nemo pobije chyba rekord mojej Malty, którą ostatnio ogłaszałam. Ma 155 wejść a do końca prawie cały dzień, czyli przez 2 dni.
Napiszcie czy były jakieś telefony ?

A Moltonek ma już 90 :) w jeden dzień, też nieźle. Ale do mnie nikt nie dzwonił :(

Posted

Kciuków już trzymać nie trzeba. Miałam dzisiaj jechać na wizytę w sprawie mamuski. Zadzwoniła wczoraj kobieta. Grochów dwa dziecia, mąż. I jaka ona cudna, decyzja przemyślana i w ogóle. Powiedziałam że w trakcie leczenia i wysterylizować trzeba, bo na razie trzeba z tym poczekać chwilę. No dobra, ok. A dzisiaj z pół godz. przed umówionym spotkaniem tel, że może po tejsterylizacji już...Tia..........bo pies nie kosztuje pewnie, zje ochłapy a jak zachoruje, to ulica go wyleczy. Jak mnie coponiektórzy ludzie wku...............................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!