Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Dopiero na fotkach zauważyłam jakiego Moltuś czasami robi zeza:) Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 zastanawiam sie czy on gdzies w "rodzinie" nie ma jack russel teriera...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img641.imageshack.us/img641/2941/newimg1835.jpg ps. kiedy bedzie bazarek ? ;P Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='magdola']zastanawiam sie czy on gdzies w "rodzinie" nie ma jack russel teriera...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img641.imageshack.us/img641/2941/newimg1835.jpg ps. kiedy bedzie bazarek ? ;P To samo powiedziała wczoraj nasza wetka:) A jaki bazarek?:) Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Tora&Faro napisał(a): A jaki bazarek?:)taki skromny;) idusiek ma zrobic;) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 JEST JEST;) TAK NA SZYBKO BO JA CAŁY CZAS NA WYJEZDZIE JESTEM.. http://www.dogomania.pl/threads/195627-Farby-do-włosów-na-kaję-i-maluchy-dług-550-zł-do-7-11?p=15651439#post15651439 SERDECZNIE ZAPRASZAM CIOTECZKI DO KUPOWANIA :) I DZIĘKUJĘ MAGDOLI ZA FANTY:) Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ida a Lucuś przyjeżdża z Tobą do wa-wy, czy może zostać chwilę u Twojej Mamy? Quote
mysza 1 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Gosia, dzwonił ktoś w sprawie Moltonka? Ma ponad 500 wejść w 3 dni, rekord ;) Tak dla statystyki pytam ;) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 jedzie ze mną, autobusem, z pol godziny.... Boje sie o Tinę niestety, ona naprawdę na niego warczy i nie ma tam ani grama milości...pata przed nim spierdziela i tez warczy. Wszystko jest fajnie, dopóki sie nie rusza albo nie probuje za nimi chodzić. a moj tz naprawde mi łeb upier.... jak z nim wejde do domu:( Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 szkoda, ze wy tak daleko... bo bym zalatwila jakis bdt TYMCZASOWY...moze u mnie ;) Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 mysza 1 napisał(a):Gosia, dzwonił ktoś w sprawie Moltonka? Ma ponad 500 wejść w 3 dni, rekord ;) Tak dla statystyki pytam ;) No właśnie nikt do mnie nie dzwonił:( do Ciebie też pewnie nie? Właśnie ogłaszam Moltona, dodaję te nowe fotki, może po weekendzie ktoś jednak zadzwoni:) zaraz wstawię portale na które go wrzuciłam. idusiek napisał(a):jedzie ze mną, autobusem, z pol godziny.... Boje sie o Tinę niestety, ona naprawdę na niego warczy i nie ma tam ani grama milości...pata przed nim spierdziela i tez warczy. Wszystko jest fajnie, dopóki sie nie rusza albo nie probuje za nimi chodzić. a moj tz naprawde mi łeb upier.... jak z nim wejde do domu:( Kurcze może znajdzie się jednak jakiś tymczas.... Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ogłoszenia Moltona: przygarnijzwierzaka.pl petworld.pl alegratka.pl petsy.pl kokosy.pl pineska.pl cafeanimal.pl morusek.pl gumtree.pl kupsprzedaj.pl e-zwierzak.pl nasipupile.pl szerlok.pl najpewniej.pl olx.pl pajeczyna.pl będę dodawać kolejne Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ja dodalam tu: http://ogl.infoludek.pl/ogloszenia/info/380709.xhtml Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='magdola']ja dodalam tu: http://ogl.infoludek.pl/ogloszenia/info/380709.xhtml Dziękujemy bardzo:) Quote
zebrazebra Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Jako ze na wątku pojawiają się nowe osoby, pozwolę sobie zareklamować ponownie bazarek dla -m.in. naszych maluszków :oops: http://www.dogomania.pl/threads/195420-Bi%C5%BCuteria-na-3-szlachetne-cele-do-7-listopada Quote
ludwa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Tiaaaa. Miałam ssmsa o Lucka. Czy nadal do wzięcia. Fajny sms. Kiedyś ktoś chciał, żebym napisała coś o którymś psiaku przez smsa;) Ludzie mają poczucie humoru a lubię powieści smsami słac:) Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ludzie chcą psiaka a zadzwonić im ciężko.... Quote
ludwa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ludzie chcą psiaka a zadzwonić im ciężko.... No....A co jak potem trzeba z nim wyjąś, nakarmić i leczyć? Sms to wersja oszczędnościowa a ja powinnam zaraz oddzwaniać z wdzięcznością za zainteresowanie:evil_lol: Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ta i dac jeszcze zapas karmy na 15 lat. Quote
ludwa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No. Dzisiaj dzień adopcji smsowych:) Już druga:) Tylko jeszcze rodzice...;) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 oo to i do mnie napisało to to, w sprawie lucka. a w ogole: z Luckiem żeśmy dotarli do domu. Podróż długa tłoczna i gorąco-duszna. Biedak cięzko oddychał i sie trząsł ale przezył i autobus i tramwaj i metro ;) A teraz śpi pod stołem. Roman jak to Roman- olał go falistym sikiem ;) Tylko do piłeczki nie pozwala się zbliżać. Mały dostał fipro cos tam (19 zł !) plus mam dla niego drontal junior - zapłacony wcześniej. Karmy nam jednak brak, a dzisiaj sklpeuy nieczynne. Będzie musiał posilić się jedzeniem dla geriatryków ;) Kupa ładna, lekko luźna, ale uformowana. Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Dobrze że dotarliście szczęśliwie, obawiałam się trochę podróży autobusem;) Kurcze przynajmniej sms-y dostajecie, u nas cisza;) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ja też się obawiałam .... ale dzięki Bogu wszystko jakoś poszło, chociaż non stop go filowałam - musiałam go zdjąc z kolan ,bo bylo mu za gorąco i siedział w korytarzu Lucjan właśnie pojechał na tymczas. Odezwała się dzisiaj do mnie Agnieszka Ł z fb. Urabiała faceta do 15.00 i przed chwilą odjechali do domu z Lucusiem. Ja naprawdę nie moglam go zatrzymać ani u mamy.A tutaj nie ma mnie po 10 godzin i tez kicha. Agnieszka pracuje do 13, jej TZ jest prawie non stop w domu- więc Lucek będzie miał dobrą opiekę.;) Trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts