mysza 1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ale fajni obaj ;) A Moltonek coś wyładniał, slodki jest :loveu: Quote
Tora&Faro Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 mysza 1 napisał(a):Ale fajni obaj ;) A Moltonek coś wyładniał, slodki jest :loveu: Moltonek może i wyładniał, ale charakterek to mu się zrobił taki że hej;):mad: niemożliwy jest;) dzisiaj idziemy na szczepienie, a później postaramy się cyknąć jakieś ładne fotki, co w jego przypadku nie jest łatwe bo przemieszcza się z prędkością światła;) Quote
zebrazebra Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cioteczki, podrzucajcie bazarek na szczeniaki i nie tylko http://www.dogomania.pl/threads/195420-Bi%C5%BCuteria-na-3-szlachetne-cele-do-7-listopada Quote
idusiek Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kurcze to jest bliźniak Moltona:) Ida co z nim będzie? nie mam pomysłu.... a u mnie Tina i Pata na niego warczą, boje się ze się na niego w koncu Tina rzuci :( Quote
mysza 1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Moltonek ma 266 wejść w 2 dni! Szkoda, ze nikt nie dzwoni... Pozostałe maluszki też mają allegro cały czas. Quote
koosiek Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ja miałam ze wspólnego gumtree maluchów zapytanie właśnie o niego - podesłałam numery z jego allegro, mam nadzieję, że zadzwoni... Quote
idusiek Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 ja mialam 1 telefon - po Nemo, od jakiegos gnojka. Poza tym cisza jak makiem zasiał.. a Nemo ma od 3 dni 230 wejsc na gumtree Quote
idusiek Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Lucek zrobił pierwszą kupę... była w niej słoma, 1 grosz (!) i jakieś śmieci :shake: Quote
Szarotka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 idusiek napisał(a):Lucek zrobił pierwszą kupę... była w niej słoma, 1 grosz (!) i jakieś śmieci :shake: To chyba nic innego nie jadl.............:(:( Quote
zebrazebra Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 idusiek napisał(a):Lucek zrobił pierwszą kupę... była w niej słoma, 1 grosz (!) i jakieś śmieci :shake: Rany... Jak tylko zdobędę kolejne fanty będzie bazar. Quote
Pliszka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='idusiek'] Ale śliczny koleżka :) I mądralinek chyba, bo tak rozumnie patrzy :) Ciekawe czy wie, że mu cioteczka Ida życie odmieniła? :) Trzymam za maluszka kciuki! Quote
idusiek Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 nie wiem czy wie...ale śledzi mnie przez cały dzień ;) wieczorem wyczaił swoje odbicie w drzwiach balkonowych- było szczekanie, rzucanie się na drzwi i zaczepianie łapą - kupa śmiechu:) apetyt dopisuje, zjadł dzis 3 razy. sika na zielonym dywanie ;) zglada kąty i gania za moją Patą ( która ucieka i warczy) , za Tiną się boi bo ona od razu warczy i nawet raz zaszczekała. ech ta moja Tina :( Quote
ludwa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A one nie są mieszanką z krówką? Jakoś tak te brzusie mnie kierują;) Quote
magdola Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 te oczy... to nie są oczy rozbrykanego, beztroskiego szczeniaka.....:( on zasługuje na "salony" i miłość, miłość, miłość....przede wszystkim! Quote
Szarotka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Idusiek a co te Twoje psy takie nietowarzyskie :):) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 no niestety...nietowarzyskie bardzo, szczególnie Tina która ma na koncie 3 koty zagryzione i 2 psy pogryzione... Adoptowana- dlatego taka franca ;) Lucek jest bossssski :) przespał całą noc na kocyku, o 6 pobudka. kupa w rogu pokoju 0 co by jej nie bylo widać ;) Chrupki z miski zjedzone , mało tego, okruszki pozbierane ;) Cudo nie pies :) Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 i się zaczęło.... 6,30 Lucek po śniadaniu zaczął dobierać się do chodnika na korytarzu. Zczaiłam sie dopiero jak już porządnie się nim zajął - nakryłam chłopaka w akcji :) zabawa była przednia :D ale potem przyszła mama i nas obydwoje opierd..... i się skończyło :/ no to przenieśliśmy się do salonu :D ale o co chodzi ?! przeciez ja tylko tutaj siedzę... dziewczyny, luzik ;) przeciez nic sie nie stało no dobra, już sie nie ruszam i niczego nie dotykam... ale jak nikt nie będzie patrzył...to Wam pokazę :) no co? taki żarcik ;) dobra dobra, sciagnełem sobie to chociaż sobie poleżę ;) Dobranoc wszystkim Quote
JOHANNALIND Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='idusiek']3 rzeczy są potrebne na tą chwilę :( - za tydzien DT dla mamy Kai- bo ma go na 2 tygodnie - tymczas dla malucha, któy jest b udzie z psem na łancuchu :( - pieniadze na zaplacenie lecznicy na kosiarzy, w której była Kaja (200zł). Cóż domku zaproponować nie mogę, ale jakieś pieniążki pewnie się znajdą. Poproszę numer konta na maila [email protected]. A może ktoś się podejmie zrobić cegiełki na Allegro? Ja zawsze wtedy chętnie kupuję, bo mogę płacić kartą...gotówki nigdy u mnie za dużo, a wspieram jeszcze inne psiaki. Quote
idusiek Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 niestety, z cegiełkami nie bardzo, ponieważ nie jestem żadną organizacją :( i tu pojawia się problem. konto wyslę, dzięki wielkie za pomoc. siedzę nad Luckiem i mało się nie posikam ze śmiechu.. dawno nie mialam do czynienia ze szczeniakiem ;) Quote
malagos Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Masz rację, te miny ma boskie! Co za szczenior! :) Quote
magdola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 chyba go "pozycze", bo u nas nie ma komu dywanow czyscic:diabloti: a tak to nie bedzie czego czyscic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 mysza 1 napisał(a):Moltonek ma 266 wejść w 2 dni! Szkoda, ze nikt nie dzwoni... Pozostałe maluszki też mają allegro cały czas. Oooo....to rzeczywiście sporo:) niestety nikt do mnie nie dzwonił:( pocieszam się że to dlatego, że akurat ten weekend nie sprzyja szukaniu domów. koosiek napisał(a):Ja miałam ze wspólnego gumtree maluchów zapytanie właśnie o niego - podesłałam numery z jego allegro, mam nadzieję, że zadzwoni... Ja też mam nadzieję, dotąd nikt nie dzwonił:shake: chyba że do Iwonki. idusiek napisał(a):Lucek zrobił pierwszą kupę... była w niej słoma, 1 grosz (!) i jakieś śmieci :shake: O matko, te maluszki mają żołądki ze stali... idusiek napisał(a):no niestety...nietowarzyskie bardzo, szczególnie Tina która ma na koncie 3 koty zagryzione i 2 psy pogryzione... Adoptowana- dlatego taka franca ;) Lucek jest bossssski :) przespał całą noc na kocyku, o 6 pobudka. kupa w rogu pokoju 0 co by jej nie bylo widać ;) Chrupki z miski zjedzone , mało tego, okruszki pozbierane ;) Cudo nie pies :) Świetny jest Lucuś, strasznie mi Moltona przypomina:):loveu: Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A Molti wczoraj został zaszczepiony na wirusówki, zniósł to bardzo dzielnie, po czym zasnął w gabinecie podczas gdy wetka badała moją Torę;) zważyliśmy się i uwaga - chłopak waży 3 kg:crazyeye: więc chyba tydzień temu wet go źle zważył, albo ja z wrażenia nie usłyszałam, bo raczej niemożliwe żeby w ciągu tyg przytył 2 kg:oops: fakt że apetyt ma ogromny, wcina suchą karmę z dodatkiem puszki dla juniorków:) Mamy też nowe fotki, zaraz wstawię. Quote
Tora&Faro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 I jeszcze... taki duży jestem;) mała rozdziawa:) Quote
Recommended Posts