Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
A nowych fotek mamy nie ma? Domowych? Bym ją ostrzej ogłosiła.

O, właśnie tych fotek szukałam ;) Mysza, będziesz ją ogłaszać? To ja wezmę się za ogłoszenia szczylków.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
O, właśnie tych fotek szukałam ;) Mysza, będziesz ją ogłaszać? To ja wezmę się za ogłoszenia szczylków.

Na razie zrobiłam wszystkim allegro, i szczylkom i mamie.
Ok, to inne portale zrobię mamie.

Posted

[quote name='Nutusia']Kiedy się Kai kończy DT?...

ma go na 2 tygodnie.
Ewa mówi, ze jest przekochana. nie ma z nią absolutnie żadnych problemów. ( no, trochę niepewnie czuje się w windzie ;)).

Zdjęc nie mam, Ewa organizuje kogoś z aparatem- mieszka w Ursusie- moze ktos móglby podjechac bo ja jestem do poniedziałku wyjęta z grafiku jakichkolwiek wizyt :(

Posted

idusiek napisał(a):
ma go na 2 tygodnie.
Ewa mówi, ze jest przekochana. nie ma z nią absolutnie żadnych problemów. ( no, trochę niepewnie czuje się w windzie ;)).

Czyli najlepiej jakby w te dwa tygodnie znalazl sie DS. Czy mamusia ma wyroznione allegro? Ja moge zapłacić za wyroznienie, choć tak pomoge..

Posted

Słodziak. I jak tu mu rozrabiania nie wybaczyć?
Proszę Ciotek. Proszę jutro trzymać kciuki. A po co, to powiem jak już będzie można je puścić. Na razie mam dziób w ciup:)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jutro poogłaszam, dzisiaj miałam cięzki dzień w pracy przerywany nerwami na dogo ;)

Nie śpieszy się Kochana:loveu: ja też się wezmę za ogłoszenia, dzisiaj robiłam jeszcze jeden bazarek dla Tosinki:)

Szarotka napisał(a):
Praca bardzo przeszkadza w uczciwych zajeciach :):)

O to to, święta racja:evil_lol: