Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po serii ogłoszen w necie i w metrze było 8 telefonów i 4 smsy... Bardzo bardzo dziekuje za pomoc
Jestem umowiona jeszcze z jedna osobą na kontakt (miała z mezem rozmawiac kiedy mogą podjechac). I ta osoba z suczką rezydentką.

Kaas jak najbardziej nadal przyda się osoba, która moglaby np jutro przyjechac po Żabę na Saską Kępe i zawiezc ją do domu (ktory trzeba jeszcze przeswietlic), zobaczyc jak bedzie sie zachowywała z suczką rezydentką. Trochę się zaczynam obawiać bo mała ma charakter. Jak ma dosyc zabawy to gryzie i warczy. A tamta suczka tez sobie w kasze nie da dmuchac.
Kaas będziesz mogła? To dam Ci kontakt do babki.

Co do samej Żaby. Mocno się ożywiła. Gryzie zabawki, wyciąga skarpetki ;) Szczeka, obcałowywuje się z psami. Wczoraj sąsiadka ją wziela na czas mojej pracy. Rozbawiła się co nie miara... Ale tez np właśnie jak Zaba miała dosyc to malo się nie pogryzła z Sorą.

Posted

Dziewczyny, jeśli są wolne jakieś dt dla szczeniaczków albo sa chetne ds to błagam zajrzyjcie do linku z mojego podpisu.
3 maleńkie szczeniaki sa same na działkach :(

Posted

Nemo mnie rozkłada na łopatki - taki piękny! :)
Ido - mam Twoje dane do przelewu, bo słałam na Leosia - te dane podawać jak ktoś z FB będzie chciał wpłacać na Kluski i Kaję?

Posted

Kurcze nie zajrzałam wieczorem i musiałam nieźle nadrabiać;)

Nemo jest super:loveu: śliczny psiak, jak zaczniemy go ogłaszać to myślę że szybciutko znajdzie domek:)

Jeśli chodzi o Moltona to się chłopak rozkręca powoli;) zaczyna rozrabiać i odkrył że zabaweczki są fajne:) ale najlepsza zabawa póki co to łapanie Tory za ogon (do tego stopnia że jeździ za nią uczepiony do tego ogona;)), albo podgryzanie Farcia w brodę, tylko że Faro się nie daje, zwiewa gdzie pieprz rośnie:evil_lol:
Apetyt się Moltusiowi unormował, je tyle ile potrzebuje i zostawia, robali nie stwierdziłam. Generalnie chłopaczyna jest baaardzo ok:loveu: Dzisiaj go wykapię i może uda mi się zrobić jakieś ładne fotki do ogłoszeń.

Aha, nie dopisałam bardzo ważnej informacji. Wczoraj Molti dostał przesyłkę od Cioci Myszy:loveu:: 7,5 kg karmy, puszki dla juniorków, obróżkę i zabaweczkę:) Moltonek pięknie dziękuje:loveu: myslę że trzeba to ująć w Moltonkowych kosztach.

Posted

Nemo to mój faworyt urodowy nr 2 :)

Dziewczynki, ja też mam kilka ciuszków dzieckowych (takich na chłopca 4-5 lat). Nie wystarczająco dużo, żeby wystawić osobny bazarek, ale może do Waszego się przyda. I kilka zabawek. Jeśli jesteście zainteresowane - dajcie znać. Dla ułatwienia mogę przesłać zdjęcia i jeśli moje fanty się sprzedadzą - sama się zajmę wysyłką paczek, żeby nie trzeba było rzeczy wozić, przewozić czy angażować Gusi... ;)

Jeśli chodzi o miejsce na fanty - ostatnio przerobiłam pokój wybyłego Dziecka na bazarkownię. W razie draki - przyjmę i Wasze rzeczy "na magazyn":evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Nemo to mój faworyt urodowy nr 2 :)

Dziewczynki, ja też mam kilka ciuszków dzieckowych (takich na chłopca 4-5 lat). Nie wystarczająco dużo, żeby wystawić osobny bazarek, ale może do Waszego się przyda. I kilka zabawek. Jeśli jesteście zainteresowane - dajcie znać. Dla ułatwienia mogę przesłać zdjęcia i jeśli moje fanty się sprzedadzą - sama się zajmę wysyłką paczek, żeby nie trzeba było rzeczy wozić, przewozić czy angażować Gusi... ;)

Jeśli chodzi o miejsce na fanty - ostatnio przerobiłam pokój wybyłego Dziecka na bazarkownię. W razie draki - przyjmę i Wasze rzeczy "na magazyn":evil_lol:
Dzięki, bardzo chętnie. Jeśli będziesz mogła przesłać na [email protected] to super. Jak się sprzeda, będziemy mysleć co z wysyłką.
U mnie na razie jest miejsce na fanty ale kto wie co będzie dalej ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='go-ja']Nemo mnie rozkłada na łopatki - taki piękny! :)
Ido - mam Twoje dane do przelewu, bo słałam na Leosia - te dane podawać jak ktoś z FB będzie chciał wpłacać na Kluski i Kaję?

tak, ten sam numer, mozesz rozsyłać.

Posted

idusiek napisał(a):
został znaleziony kolejny szczeniak, w piatek pod przychodnią.
zabrali go jacyś ludzie.

Dobre i to... Skoro go zabrali, znaczy, że okazali serce. Trzeba myśleć pozytywnie - nie ma innego wyjścia.

Posted

idusiek napisał(a):
został znaleziony kolejny szczeniak, w piatek pod przychodnią.
zabrali go jacyś ludzie.

Który? Może u nich zostać? Wiesz, co to za ludzie?

A co z tym z budy? Siedzi tam?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Który? Może u nich zostać? Wiesz, co to za ludzie?

A co z tym z budy? Siedzi tam?

tamten siedzi w budzie, z tego co wiem.
nie mam dla niego DT :( moja mama obiecała, ze go przetrzyma- mogłabym go przywieżć ze sobą jak bede wracała z Broku po świetach- ale co z nim potem?:(

podobno go zabrali, nie wiem kto i nie wiem gdzie- powiedziano tak mojej mamie- bo cały czas chodzi i pyta ludzi czy czegoś nie widzieli :(

Posted

mariolka napisał(a):
po serii ogłoszen w necie i w metrze było 8 telefonów i 4 smsy... Bardzo bardzo dziekuje za pomoc
jestem umowiona jeszcze z jedna osobą na kontakt (miała z mezem rozmawiac kiedy mogą podjechac). I ta osoba z suczką rezydentką.

Kaas jak najbardziej nadal przyda się osoba, która moglaby np jutro przyjechac po żabę na saską kępe i zawiezc ją do domu (ktory trzeba jeszcze przeswietlic), zobaczyc jak bedzie sie zachowywała z suczką rezydentką. Trochę się zaczynam obawiać bo mała ma charakter. Jak ma dosyc zabawy to gryzie i warczy. A tamta suczka tez sobie w kasze nie da dmuchac.
Kaas będziesz mogła? To dam ci kontakt do babki.

Co do samej żaby. Mocno się ożywiła. Gryzie zabawki, wyciąga skarpetki ;) szczeka, obcałowywuje się z psami. Wczoraj sąsiadka ją wziela na czas mojej pracy. Rozbawiła się co nie miara... Ale tez np właśnie jak zaba miała dosyc to malo się nie pogryzła z sorą.

kobietka z charakterem powiadasz....

Posted

Sunia u Ewy ma się dobrze. Została dzisiaj sama na 2 godziny i nic nie nabroiła. Z Nuką olewają się kompletnie a Kaja tylko przesiada się z jednej kapany na drugą...czuje sie jak w raju:)
jedyna niepokojąca rzecz to to, ze dzisiaj wcale nie sikała....

****, zeby z tego nic nie było:(

Kaas- dzieki wielkie za pomoc ! ja nie dam rady do końca tygodnia być nigdzie po pracy:/ jestem zawalona z lekka innymi obowiązkami :(