idusiek Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 i do zbierania pieniedzy zapraszamy.............. :( w srodę ja odpadam, bo mam trening do 22... :( kurdesz mać. Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 idusiek napisał(a):teraz o wydatkach.... 125 zł - karma dla maluchów, szelki, smycz i odrobaczenie dla 1 malucha. 52 zł- odrobaczenie i fiprex dla malucha u mariolki 50 zł- zostawiłam Agnieszce i Urwisowi .... to już 227 zł na minusie :( a jeszcze mama w lecznicy... Dodatkowo, Tora&Faro wydała 120 zł w lecznicy( odrobaczenie, odkleszczenie, przegląd i karma RC starter, bo tak zasugerował wet) z własnej kasy. Ja kupiłam karmę Eukanuby 7,5 kg dla maluszka. Ponieważ utrzymujemy 7 psów w hotelach, będziemy prosić o wsparcie. Tora&Faro napisał(a):Jeśli nikt się nie znajdzie to ewentualnie jutro wieczorem mogę podjechać (pod warunkiem że mnie nie uziemią znowu na cały dzień w pracy jak dzisiaj:(). Gosia, nie masz samochodu przecież. Do tego dziecko, psy, pracę od świtu do nocy i tymczasa. Ze stali jestes czy jak? ;):evil_lol: Fajnie, że Żabka w metrze, Gosia ma rękę do metra jak nikt ;) Jeśli chodzi o szczeniorka z Broku w budzie, czy dziewczyna z Łochowa, która ma czarnulka a oferowała DT dla dwójki, nie może go na razie wziąć? Co z mamą? Kiedy wyjeżdza z lecznicy? Quote
koosiek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja niestety też bez samochodu, więc nie pomogę :( Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 gusia0106 napisał(a):Gdzie, kiedy i po co trzeba jechac? Na Saskę Kępę po psa, którego trzeba zabrać na wizytę przedadopcyjną i sprawdzenie czy dogada się z rezydentką. Chyba w środę. Nie wiem dokąd, zaraz doczytam. Quote
Ewa Marta Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja też nie pomogę, bo rozkraczył mi się samochód i oddaję go w środę rano do warsztatu:-( Quote
ludwa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bazarek dla maluchów Ciotki, zajrzyjcie i podrzućcie chociaż. Wiem, że świeczki się nie sprzedają ale na razie nic innego nie mam http://www.dogomania.pl/threads/195214-Światełko-w-tunelu-dla-maluchów-do-02.11.-2010?p=15611532#post15611532 Quote
idusiek Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 NO TO W TAKIM RAZIE MAMY JUZ DŁUGI NA: 125 zł - karma dla maluchów, szelki, smycz i odrobaczenie dla 1 malucha. 52 zł- odrobaczenie i fiprex dla malucha u mariolki 50 zł- zostawiłam Agnieszce i Urwisowi .... 120 - ZA MOLTONKA 200 za Kosiarzy ( galastop kosztował 95 zł ).. 550 ZŁ... :(:(:(:(:( a nie mamy nawet złotówki:( CIOTKI , BŁAGAM O WSPARCIE !!!!!! Quote
chita Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 przeleje 20zl narazie, dajcie konto na pw Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziewczyny, (Ida i Ludwa) Wy nic nie macie oddawać ani Gosi ani mnie. Napisałam o kosztach, bo my sobie pobazarkujemy na Moltonka i żeby było wiadomo, jakie są koszty na nim. Ale finansowo możecie o nim zapomnieć. Gdyby ktoś chciał go wesprzeć to chętnie a jak nie to damy radę. Quote
Tora&Faro Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Dziewczyny, (Ida i Ludwa) Wy nic nie macie oddawać ani Gosi ani mnie. Napisałam o kosztach, bo my sobie pobazarkujemy na Moltonka i żeby było wiadomo, jakie są koszty na nim. Ale finansowo możecie o nim zapomnieć. Gdyby ktoś chciał go wesprzeć to chętnie a jak nie to damy radę. Dokładnie tak;) Quote
idusiek Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 ciotki, ale żeby nie było nieporozumień, ok... na pewno pewno? Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Już nie rób zamieszania, przecież napisałam. A z Gosią rozmawiałaś w sobotę i też Ci powiedziała. Jeśli chcesz, to możemy mu osobny wątek założyć, bo gdzieś musimy te koszty wpisać i rozliczać, żeby nas za cwaniaków ktoś nie wziął. A jeśli może być tutaj to może napisz osobno jego koszty i już. Quote
idusiek Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 ok to napiszę osobno. z informacji... sunia jest juz w samochodzie u Ewy. jadą do jej nuki. Trzymajcie kciuki. Ewa ma się pojawić w środę na kontroli, ponieważ z Suni leje sie mleko dosłownie hektolitrami.. ma kupic kapustę i dodatkowo okładać jej cycki. jeżeli potwornie drogi Galastop nie pomoże- to wetka mówiła coś Ewie o cięciu jej... Z dobrych wieści- była sprawdzana w lecznicy na koty- i nie reaguje na nie wcale;) Czy ktoś moze nam pomóc z ogłoszeniami dla maluchów i Mamy? A i imię dla Mamy potrzebne... ma ktoś FAJNY pomysł? Ja padnę trupem chyba przez te suczki :( Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To jedno mamy z głowy. A fotki maluchów są? Bo mamy widziałam chociaż Twoje by się przydały ;) Jak będą to chętnie pomogę. Dokąd mama jedzie? nie załapałam. Do Ludwy? Quote
ludwa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Rety, Mysza, ja nic nie wiem a mój samochód nadal pod biurem;) Nie, inna Ewa pomogła:) Ja bym dostała eksmisję i pod bramą z suńką koczowała. Ja mam duuuuuuuużo zapasów, głód by mi nie zaszkodził ale suni na pewno tak;) Może Leni by się nazwała? Tak, wiem, Ida zarza napisze ze ja dziwne imiona wymyślam ale ja lubię niespotykane i jedyne;) Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Jeśli chodzi o ogłaszanie to musimy mieć: zdjęcia i imię psiaka, bo ja pogubiona jestem Kilka słow o nim i nr telefonu w sprawie adopcji. I mozna lecieć ;) Oj tam, oj tam, wczoraj na dogo nie weszłam i dzisiaj zagubiona jakaś jestem ;) Quote
koosiek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 idusiek napisał(a):A i imię dla Mamy potrzebne... ma ktoś FAJNY pomysł? A Kaja niefajne? :mad: Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Sunia z Ostrowi szuka surowicy parwo. A może znacie ozdrowieńca? PILNIE POTRZEBNA SUROWICA DLA TEJ MALEŃKIEJ!!! Pomóżcie, proszę. Rozesijcie prośbę o pomoc. To może ją uratować. :-(:-(:-( Quote
ludwa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kiedyś załatwiałam surowicę przez LUX WET ale nie mają i druga znana mi lecznica nie ma, podobno nie można zamówić. Telefon może być mój. A z imionami jak sie zaraz zacznie, to imię do ogłoszeń będzie za tydzień wybrane;) Pierwsze się liczy i jedziemy z tym koksem:) Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Najważniejsza jest identyfikacja- imię przy zdjęciu i ładne fotki. Może w Marysinie mają... Quote
koosiek Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Moje było pierwsze, bo już w sobotę, o ;) Kaja, bo jest podobna do Kaja: http://www.dogomania.pl/threads/173153 Quote
Recommended Posts