furciaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Alicja napisał(a):teraz będzie można tylko hopkać :diabloti:, nie wolno o psie dyskutować Bylismy na spacerku, ale nie wiem czy moge cos wiecej napisac zeby przypadkiem nie wywolac jakiegos tematu do rozmowy, foty tez moga wywolac jakas konwersacje miedzy uzytkownikami wiec sie powstrzymam. W kazdym razie z Iwa wsio OK. Quote
Alicja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):nooo ale pamietaj że hopanie jest zabronione w regulaminie:-P :splat: no taaaaaa .... potem mnie znów ktoś zakabluje ze sie do regulaminu nie stosują :shock: furciaczek napisał(a):Bylismy na spacerku, ale nie wiem czy moge cos wiecej napisac zeby przypadkiem nie wywolac jakiegos tematu do rozmowy, foty tez moga wywolac jakas konwersacje miedzy uzytkownikami wiec sie powstrzymam. W kazdym razie z Iwa wsio OK. będziemy sobie podsyłac foteczki na maila :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 fur ty wstawiaj foty bez opisow a my nie bedzie komentowac...to wtedy chyba przejdzie reszte załatwimy na gg:-) Quote
furciaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Obawiam sie Piranio ze komentarze rowniez sa zabronione. Wiekszosc biegania wygladala tak...nie wiem czy mozna to bieganiem nazwac A i kciuki prosze zaciskac...moze moze cos fajnego sie wydazy...wlasny czlowiek, kanapa te sprawy:cool3::loveu: Quote
furciaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kciuki sie przydadza, jesli cos konkretniejszego bede wiedziec dam znac. Dziewczyny zobaczyly cos ciekawego w oddali Quote
vena&vivi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Bosz jak fajnie patrzy się na takie zdjęcia :) Choć coś optymistycznego. Quote
agusiazet Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Kciuki zaciskam, ale niewymownie zdziwiona jestem! Quote
agaga21 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 widziałam filmiki. super postępy robi iwcia! a promocja jest chyba typem psa, który żadnemu innemu nie przeszkadza :) oczywiście też trzymam kciuki! Quote
furciaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 O dalszych losach Iwy bede informowala Agusie telefonicznie lub mailowo. Zdiecia i filmy przekazywac bede Piranii. Nie bede udawac ze wszystko jest wporzadku a wyrazenie swojej opini jest na forum zakazane wiec nie mam tu czego szukac. Pozdrawiam, zapewne dlugo na forum juz nie zabawie. Quote
Alicja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 agresja z pyska jej tryska :grins: ...prawie jak mój Ozzy :grins: http://i52.tinypic.com/f4k4zr.jpg wzięłabyś ją do ortodonty ...laska ma troszku rozbiegane zęby :roll: :evil_lol: pewnie od ogryzania świńkich uszek :) Quote
agusiazet Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Furciaczku, proszę pisz wszystko tutaj! Mamy do tego prawo - wszyscy zainteresowani losem Iwy, chcemy wiedzieć jak jej się układa i co ją czeka!!! Przecież to jej wątek! Nie wiem, czy mogę wypowiadać się za Ciebie, a nawet, czy powinnam, niewiele zrobiłam dla Iwy tak realnie, w rzeczywistości:) Quote
magenka1 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ja bardzo lubię czytać o Iwie i jej zachowaniu człowiek się uczy i dużo dowiaduję a fotki domowe fajne można zobaczyć uzębienie Iwki :) Quote
Alicja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 agusiazet napisał(a):Furciaczku, proszę pisz wszystko tutaj! Mamy do tego prawo - wszyscy zainteresowani losem Iwy, chcemy wiedzieć jak jej się układa i co ją czeka!!! Przecież to jej wątek! Nie wiem, czy mogę wypowiadać się za Ciebie, a nawet, czy powinnam, niewiele zrobiłam dla Iwy tak realnie, w rzeczywistości:) a jak Funciaczkowa użyje niestosownych sformułowań :roll: i znów będzie nieprzyjemna wymiana wypowiedzi pisemnych :roll: kurde wpadłam na pomysł :multi: załużmy na dogo INDEX SŁÓW ZAKAZANYCH :) Quote
agaga21 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 furciaczkowa, nie rób sobie jaj!:mad: my tu ciebie chcemy i twoich relacji!:loveu::loveu: OLAĆ SYSTEM!:grin: Quote
LadyS Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Cóż, decyzja jest Fur, pewnie i Ty Agusiu i my z Lidką będziemy co jakiś czas zapisywać info o Iwie. Alicja, było coś takiego, ze wszystkie łacińskie zakręty i inne rzeczy cenzurowało,ale ostatnio jakby mniej :evil_lol: Quote
agaga21 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 mam nadzieję, że furka za nami zatęskni i zmieni zdanie :) Quote
Alicja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ladySwallow napisał(a):Cóż, decyzja jest Fur, pewnie i Ty Agusiu i my z Lidką będziemy co jakiś czas zapisywać info o Iwie. Alicja, było coś takiego, ze wszystkie łacińskie zakręty i inne rzeczy cenzurowało,ale ostatnio jakby mniej :evil_lol: no wlasnie to cenzurowało łacińskie zakręty ;) ...a teraz są inne słowa zakazane :roll: ...aż sie boje ze mi sie kiedyś wymsknie ..... i będzie prwie jak w Shreku ...mały smród ;)...kurde ...a tak zmieniając temat ....lubie Osła ze Shreka :grins: Quote
evel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Alicja napisał(a):kurde wpadłam na pomysł :multi: załużmy na dogo INDEX SŁÓW ZAKAZANYCH :) Ależ są już słowa zakazane, Lidzia potwierdzi :cool3: Np. "goowno", albo "popłuczyna" :grins: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 POTWIERDZAM :diabloti::diabloti: Quote
Lucyna Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 wątek zrobił się "mało ciekawy" ... :cool1: podczytywałam, ale przestanę, powodzenia Iwusiu:loveu: Quote
Tola Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 agaga21 napisał(a):furciaczkowa, nie rób sobie jaj!:mad: my tu ciebie chcemy i twoich relacji!:loveu::loveu: OLAĆ SYSTEM!:grin: Nie wyobrazam sobie wątku bez relacji furciaczka o naszej Iwusi:roll: Przyłaczam się do prósb i ja i bardzo proszę furciaczka o przemyslenie decyzcji, bo my tu wszyscy czekamy na relacje z pierwszej ręki i juz tęsknimy. Szkoda wątku, szkoda cennych uwag - a wszyscy tuta moglismy sie wiele nauczyc.. Quote
sacred PIRANHA Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 fur tak tylko gada, złości się ale jej przejdzie spokojnie:-) Iwa grzeczna ,fur ma miec dziś gości których można przetestować na Iwe (teściowie hihi) więc zobaczymy jak panna zareaguje na obcych :-) Quote
Recommended Posts