_bubu_ Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 I jak tam Kasiu? Są dziś nowe wiadomości od Bartusia? Martwię się tym jego nie jedzeniem.. Łudzę się jeszcze , że po odrobaczeniu się coś poprawi. Quote
Awit Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A mnie się wydawało, że Bartuś jest u Kasi Przystał. Quote
_bubu_ Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Był na początku, ale nie mógł tam zostać. Rezydent nie toleruje dorosłych samców. Dlatego przeprowadził się do Kikou. Quote
zachary Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 _bubu_, dzisiaj powinno dojść na Twoje konto 120 zł na Bartusia. Quote
Shania Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 to Bartusiu ciotka Cię chociaż podniesie:) Quote
KropeczkaJ Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Chciałabym pomóc pieskowi. Czy mogę prosić o numer konta do wpłaty? Quote
Pysioo Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 KropeczkaJ napisał(a):Chciałabym pomóc pieskowi. Czy mogę prosić o numer konta do wpłaty? Dziękujemy za wsparcie Bartusia :) Dziewczyny prześlą nr konta jak tylko pojawią się na dogo. Quote
kasiainat Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 KropeczkaJ napisał(a):Chciałabym pomóc pieskowi. Czy mogę prosić o numer konta do wpłaty? Dziękujemy bardzo :loveu: Rozmawiałam z Kikou - ma już dostęp do internetu także dostaniemy zdjęcia :loveu: Bartuś zgrał się ze stadem. W obecności jakiegokolwiek człowieka jest grzeczny i spokojny, gorzej jest jak musi chwilkę zostać sam. Ma już na koncie 2 pary butów, firanki, kilka kocy i drzwi :shake: Dzięki Bogu, ze Kikou to nie zniechęca. Czyli szukamy mu domku, w którym cały czas ktoś jest. Bartuś został odrobaczony ale nadal ciężko mu idzie z jedzeniem. tzn. chętnie zjada ludzkie jedzenie, kanapeczki, bułeczki i surowe mięsko. Psia karma i gotowane jest be;) Quote
irenaka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='kasiaprzystał'] Bartuś został odrobaczony ale nadal ciężko mu idzie z jedzeniem. tzn. chętnie zjada ludzkie jedzenie, kanapeczki, bułeczki i surowe mięsko. Psia karma i gotowane jest be;)[/QUOTE] Też bym nie jadła, mając do wyboru kanapeczkę. Chłopak wie, że co zdrowe to jest be;) Quote
_bubu_ Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 no to może bułeczki z surowym mięsem , zdrowiej wyjdzie :) Quote
_bubu_ Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 KropeczkaJ napisał(a):Chciałabym pomóc pieskowi. Czy mogę prosić o numer konta do wpłaty? już wysyłam jeśli jeszcze nie dostałaś, dziękujemy ! Quote
nombre Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 bubu dobra duszo, wysli numer , przeleje pare groszy Quote
KropeczkaJ Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dzięki _bubu_ za numer konta( wpłaciłam 150,-). Będę zaglądać do Bartusia i wspierać w miarę możliwości. Quote
yoko100 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Przelalam Bartusiowi 130 zl wlasnie w tym momencie Quote
KropeczkaJ Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 cześć Bartusiu :) milutkie przytulaski dla Ciebie:lol: Quote
kasiainat Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 yoko100 napisał(a):Przelalam Bartusiowi 130 zl wlasnie w tym momencie Yoko ślicznie dziękujemy :loveu: Ja zbieram się z wystawieniem bazarku na Bartusia ale ciągle brakuje mi czasu :oops: Może Kikou niedługo napisze co tam słychać u naszego chudzielca? Edit: Czy ktoś wie dlaczego banerek Bartusia zmienił się ??? Quote
_bubu_ Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 yoko100 napisał(a):Przelalam Bartusiowi 130 zl wlasnie w tym momencie juz na koncie :) dziękujemy ! :) Quote
_bubu_ Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 dziwne z tym banerkiem.. na dogo wszystko mozliwe. a gdzie jest stary? Quote
Recommended Posts