zachary Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Tak, stała.Na długi też dorzucę grosza, ale musicie mi podać do danych do przelewu nazwę miejscowości i ulicy, gdzie mieści się towarzystwo na które należy wpłacić kasę, bo mój bank inaczej nie przyjmuje zlecenia.... Quote
kasiainat Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 zachary napisał(a):Tak, stała.Na długi też dorzucę grosza, ale musicie mi podać do danych do przelewu nazwę miejscowości i ulicy, gdzie mieści się towarzystwo na które należy wpłacić kasę, bo mój bank inaczej nie przyjmuje zlecenia.... Dziękujemy bardzo :loveu: Pieniążki zbieramy na prywatne konto Bubu ponieważ hotelik nie wystawia faktur. Mamy już informacje od Kikou: Bartuś jest bardzo grzeczny, aklimatyzuje się ze stadem . Nie wywołuje chłopak awantur z innymi psiakami a jak któryś go zaczepi to nie reaguje - kochany psiaczek. Upatrzył sobie miejsce w kuchni pod lodówką:lol: Kikou co chwile mu coś pociska bo niestety apetyt ma nadal marniutki. Ale woli jedzenie "ludzkie" np. kanapkę z szynką:cool3: Oby tylko zaczął jeść i przybierać na wadze . Quote
yoko100 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A ja przypominam o bazarku rowniez dla Bartusia http://www.dogomania.pl/threads/194941-BIG-BAZAR-super-ubrania-ksiązki-i-inne-na-Mielec-Kubusia-i-Bartusia-do-29.10 :):) Quote
_bubu_ Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Możemy dać Bartusiowi Bonharen ( kwas hialuronowy) na próbę. Koszt ampułki to 95zł. Być może choć trochę by mu pomogło na łapeczki. Quote
kasiainat Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 _bubu_ napisał(a):Możemy dać Bartusiowi Bonharen ( kwas hialuronowy) na próbę. Koszt ampułki to 95zł. Być może choć trochę by mu pomogło na łapeczki. Warto spróbować :-) Bartuś nadal potrzebuje deklaracji :Help_2: Quote
_bubu_ Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 No właśnie , a coś tu ucichło u Bartusia .. Jeszcze sporo brakuje. Quote
Pysioo Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Czy można prosić o najnowsze info nt Bartusia i fotki z hoteliku? Czy był jakiś odzew na ogłoszenia? Quote
paoiii Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 na bazarku imieninkowym psiak został oficjalnie nazwany Bartuś za kwote 35zł, a jego chrzesnym został Michał Kołodziejczyk ;) jaki adres konta mam wysłas w/w chrzesnemu ;)??? Quote
fizia Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Oo to super, Bartuś do Niego bardzo pasuje :) Quote
Michał Kołodziejczyk Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='paoiii']na bazarku imieninkowym psiak został oficjalnie nazwany Bartuś za kwote 35zł, a jego chrzesnym został Michał Kołodziejczyk ;) jaki adres konta mam wysłas w/w chrzesnemu ;)??? Ojciec chrzestny zna już to aktualne konto :-) Quote
yoko100 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 jak dojda wplaty to przekarze z bazarku dla Bartusia 135 zl Quote
zachary Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ja jutro przeleję swoją deklarację stałą i jeszcze coś.... Quote
Pysioo Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Czy hotelik wyśle jakieś zdjęcia i info na temat Bartusia? Jak jego zdrowie? Quote
kasiainat Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Pysioo napisał(a):Czy hotelik wyśle jakieś zdjęcia i info na temat Bartusia? Jak jego zdrowie? Pysioo Kikou ma utrudniony dostęp do internetu. Ale jak się będzie miała możliwość to na pewno zdjęcia wstawi ;) Jesteśmy z nią w kontakcie telefonicznym. Właśnie dzisiaj będę dzwonić do niej - nie chciałam przeszkadzać w długi weekend. Quote
Alexandra29 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bardzo chciałabym pomóc Bartusiowi ale na razie finansowo nie mogę. Będę na pewno śledzić jego dalsze losy. Pysio dzięki za zaproszenie Quote
Pysioo Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dziękuję, że odwiedziłaś Bartusia. Dziewczyny - widzę, że allegro Bartusia (z I str) już wygasło. Czy jest jakieś inne? Quote
kasiainat Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Pysioo napisał(a):Dziękuję, że odwiedziłaś Bartusia. Dziewczyny - widzę, że allegro Bartusia (z I str) już wygasło. Czy jest jakieś inne? Ja również dziękuje :-) aktualne allegro jest w 3 poście. Quote
Recommended Posts