Jump to content
Dogomania

Ledwo chodzący szkielet znaleziony przy drodze - Brak deklaracji na hotel!

Recommended Posts

Posted

Tak, stała.Na długi też dorzucę grosza, ale musicie mi podać do danych do przelewu nazwę miejscowości i ulicy, gdzie mieści się towarzystwo na które należy wpłacić kasę, bo mój bank inaczej nie przyjmuje zlecenia....

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zachary napisał(a):
Tak, stała.Na długi też dorzucę grosza, ale musicie mi podać do danych do przelewu nazwę miejscowości i ulicy, gdzie mieści się towarzystwo na które należy wpłacić kasę, bo mój bank inaczej nie przyjmuje zlecenia....

Dziękujemy bardzo :loveu:
Pieniążki zbieramy na prywatne konto Bubu ponieważ hotelik nie wystawia faktur.

Mamy już informacje od Kikou:
Bartuś jest bardzo grzeczny, aklimatyzuje się ze stadem . Nie wywołuje chłopak awantur z innymi psiakami a jak któryś go zaczepi to nie reaguje - kochany psiaczek.
Upatrzył sobie miejsce w kuchni pod lodówką:lol: Kikou co chwile mu coś pociska bo niestety apetyt ma nadal marniutki. Ale woli jedzenie "ludzkie" np. kanapkę z szynką:cool3:
Oby tylko zaczął jeść i przybierać na wadze .

Posted

_bubu_ napisał(a):
Możemy dać Bartusiowi Bonharen ( kwas hialuronowy) na próbę. Koszt ampułki to 95zł. Być może choć trochę by mu pomogło na łapeczki.

Warto spróbować :-)

Bartuś nadal potrzebuje deklaracji :Help_2:

Posted

na bazarku imieninkowym psiak został oficjalnie nazwany Bartuś za kwote 35zł, a jego chrzesnym został Michał Kołodziejczyk ;) jaki adres konta mam wysłas w/w chrzesnemu ;)???

Posted

Pysioo napisał(a):
Czy hotelik wyśle jakieś zdjęcia i info na temat Bartusia? Jak jego zdrowie?

Pysioo Kikou ma utrudniony dostęp do internetu. Ale jak się będzie miała możliwość to na pewno zdjęcia wstawi ;)
Jesteśmy z nią w kontakcie telefonicznym. Właśnie dzisiaj będę dzwonić do niej - nie chciałam przeszkadzać w długi weekend.

Posted

Pysioo napisał(a):
Dziękuję, że odwiedziłaś Bartusia.

Dziewczyny - widzę, że allegro Bartusia (z I str) już wygasło. Czy jest jakieś inne?

Ja również dziękuje :-)
aktualne allegro jest w 3 poście.