Jump to content
Dogomania

Ledwo chodzący szkielet znaleziony przy drodze - Brak deklaracji na hotel!

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bartuś miał robione dodatkowe badania w kierunku trzustki, wyniki kiepskie, dostał dodatkowe leki ale jak narazie apetyt bez zmian. Może potrzeba więcej czasu aby zaczęły działać. Nadal chudzinka ale dużo chodzi. Nie wiem skąd on ma na to siły skoro tak marniutko je. Może te wszystkie jego dolegliwości się kumulują i dają taki efekt? Dokupie mu wiecej calo-petu i wyśle do hoteliku.

Posted

Bartusiu, nareszcie dotarłam na Twój wątek. Masz duży odzew na facebooku, kilka deklaracji jednorazowych, podaję nr konta Stowarzyszenia każdemu zainteresowanemu. Zdrowiej kochany...

Posted

To bezcenne, bo deklaracji ma jak na lekarstwo...

stałe deklaracje na hotel i leki:

50zł / miesiąc - Michał Kołodziejczyk
30zł / miesiąc - Rafał Makowski
20zł / miesiąc - Zachary

100 (czyli brakuje 200)

Posted

Po pierwsze - okazało się, że jednak mamy trochę fotek Bartusia (załapał się na zbiorówkach p.b. - ślicznie jej dziękujemy!)

Rozmawiałam dziś z Kikou. Okazało się, że Bartuś kłopoty z trzustką. Ma o 50 % wyższe wartości niż norma. Dostaje jakieś tam enzymy trzustkowe i ... zaczął jeść. Nie tak znowu żeby się zażerał, co to to nie, ale jest wyraźnie lepiej. Wygląda ciągle jak kupka nieszczęścia, ale najważniejsze, że je. Zażywa też Fortecor (tego Kikou ma dosyć dużo) - natomiast bardzo przydałby się preparat białkowy HNB, który pomaga odbudować tkankę mięśniową.

Bartek całkiem sporo się rusza - więc jest szansa, że te mięśnie jakoś tam odrobi. Zima go cieszy, ale szybko marznie.

Kasiu - Kikou straciła Twój nr telefonu więc zadzwonić nie może.

Posted

chciałam zapytać czy dotarły jakies wpłaty z facebooka?
Bartus ma w sobie cos takiego co od razu zniewala duszę człowieka;-) Jest taki slodki i taki smutny:-(

Posted

Wspaniała wiadomość :) Jedz Bartusiu na zdrowie ! Mam przygotowaną paczkę dla Bartusia z Calo-petem i lekami. W takim razie domówię jeszcze HNB.
Na pewno jest przynajmniej jedna wpłata z facebooka , późnym wieczorem będę robić rozliczenia na wątkach to wszystko wypisze :)

Posted

On lepiej wygląda jak siedzi, w ruchu, to jednak kościotrup... Może trochę mniejszy, ale jednak. To bardzo w moim typie psiak! Piękny kolor, piękny pysk, zrównoważony charakter. Bartek jest super!!!

Posted

[quote name='Awit']Chyba się poprawił trochę:-)
A jaka tam słodka rybeczka na wózeczku......[/QUOTE]

To chyba[B] Kubuś[/B], kruszynka juz za TM...

Posted

Bardzo proszę o wsparcie na wątku szczeniaków chorych na parwo z żywieckiego schroniska , które o walczą o życie .

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197545-3-chore-szczeniaczki-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie-jeden-anio%C5%82ek-za-TM?p=15859192#post15859192[/url]