fizia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To teraz trzmam podwójne kciuki - za Bartusia i Twoją Sunię? A co Jej jest? coś poważnego? Quote
_bubu_ Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Bartuś miał robione dodatkowe badania w kierunku trzustki, wyniki kiepskie, dostał dodatkowe leki ale jak narazie apetyt bez zmian. Może potrzeba więcej czasu aby zaczęły działać. Nadal chudzinka ale dużo chodzi. Nie wiem skąd on ma na to siły skoro tak marniutko je. Może te wszystkie jego dolegliwości się kumulują i dają taki efekt? Dokupie mu wiecej calo-petu i wyśle do hoteliku. Quote
Polla Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Bartuś ty nam nie rób numerów i wcinaj pyszności, które ciotki ci serwują! no nie kuma facio, że to dla jego dobra no! Quote
ihabe Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Bartusiu, nareszcie dotarłam na Twój wątek. Masz duży odzew na facebooku, kilka deklaracji jednorazowych, podaję nr konta Stowarzyszenia każdemu zainteresowanemu. Zdrowiej kochany... Quote
Bjuta Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 To bezcenne, bo deklaracji ma jak na lekarstwo... stałe deklaracje na hotel i leki: 50zł / miesiąc - Michał Kołodziejczyk 30zł / miesiąc - Rafał Makowski 20zł / miesiąc - Zachary 100 (czyli brakuje 200) Quote
kasiainat Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 fizia napisał(a):Do góry Bartusiu!! Bartusiu wskakuj na pierwszą :lol: Quote
yoko100 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 cioteczki prosze zagladnijcie pilne http://www.dogomania.pl/threads/197234-Wystraszony-Portos-nie-ma-wiele-czasu...-Za-kilka-dni-Mys%C5%82owice :( Quote
kasiainat Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ihabe napisał(a):odwiedzamy Bartusia i trzymamy kciuki ja też odwiedzam chudzielca :-) ciekawe czy Bartuś lubi śnieg??? Quote
ihabe Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hej Bartusiu, jak tam zdrówko kochaniutki;-) Quote
Bjuta Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Po pierwsze - okazało się, że jednak mamy trochę fotek Bartusia (załapał się na zbiorówkach p.b. - ślicznie jej dziękujemy!) Rozmawiałam dziś z Kikou. Okazało się, że Bartuś kłopoty z trzustką. Ma o 50 % wyższe wartości niż norma. Dostaje jakieś tam enzymy trzustkowe i ... zaczął jeść. Nie tak znowu żeby się zażerał, co to to nie, ale jest wyraźnie lepiej. Wygląda ciągle jak kupka nieszczęścia, ale najważniejsze, że je. Zażywa też Fortecor (tego Kikou ma dosyć dużo) - natomiast bardzo przydałby się preparat białkowy HNB, który pomaga odbudować tkankę mięśniową. Bartek całkiem sporo się rusza - więc jest szansa, że te mięśnie jakoś tam odrobi. Zima go cieszy, ale szybko marznie. Kasiu - Kikou straciła Twój nr telefonu więc zadzwonić nie może. Quote
kasiainat Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Bjuta :loveu::loveu: dziękuje :loveu: Bartuś rzeczywiście lepiej wygląda :lol: oj jak się cieszę że apetyt ma lepszy - teraz tlko do przodu. Po południu zadzwonie do Kikou. Quote
ihabe Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 chciałam zapytać czy dotarły jakies wpłaty z facebooka? Bartus ma w sobie cos takiego co od razu zniewala duszę człowieka;-) Jest taki slodki i taki smutny:-( Quote
_bubu_ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Wspaniała wiadomość :) Jedz Bartusiu na zdrowie ! Mam przygotowaną paczkę dla Bartusia z Calo-petem i lekami. W takim razie domówię jeszcze HNB. Na pewno jest przynajmniej jedna wpłata z facebooka , późnym wieczorem będę robić rozliczenia na wątkach to wszystko wypisze :) Quote
Awit Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Chyba się poprawił trochę:-) A jaka tam słodka rybeczka na wózeczku...... Quote
fizia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ooo wydaje mi sie, że znacznie lepiej Bartuś wygląda :) Quote
Bjuta Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 On lepiej wygląda jak siedzi, w ruchu, to jednak kościotrup... Może trochę mniejszy, ale jednak. To bardzo w moim typie psiak! Piękny kolor, piękny pysk, zrównoważony charakter. Bartek jest super!!! Quote
ihabe Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 hej pieknoto nasza, jak minął Ci weekend?':) Quote
togaa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Awit']Chyba się poprawił trochę:-) A jaka tam słodka rybeczka na wózeczku......[/QUOTE] To chyba[B] Kubuś[/B], kruszynka juz za TM... Quote
_bubu_ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Bardzo proszę o wsparcie na wątku szczeniaków chorych na parwo z żywieckiego schroniska , które o walczą o życie . [url]http://www.dogomania.pl/threads/197545-3-chore-szczeniaczki-walcz%C4%85-o-%C5%BCycie-jeden-anio%C5%82ek-za-TM?p=15859192#post15859192[/url] Quote
togaa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Tutaj cicho, do szczeniaczków też mało kto zagląda.... Makabra jakaś... Quote
Recommended Posts