kasiainat Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 _bubu_ napisał(a):dziwne z tym banerkiem.. na dogo wszystko mozliwe. a gdzie jest stary? zmienił się tylko obrazek :-o, link wchodzi dobrze . edit: ok ja już zmieniłam :-) Bubu możesz zmienić w pierwszym poście :-) Quote
Pysioo Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Kasiu, może wstawiłaś link do mojego podpisu (zamiast zapisać sobie na swoim dysku). Ostatnio grzebałam w swoim podpisie, bo mam problemy by wstawić 2 banerki - więc mogło też się zmienić na I str u Bartusia... Wykasuj wszystko i wklej od nowa... Link wchodzi dobrze, bo to samo jest z moim podpisem :( - inny obrazek a inny link :( Quote
Awit Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Wstawiłam banerek chudzinki. Jak on się czuje? Quote
KropeczkaJ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Przytulaski z wieczora dla piesia kochanego:kiss_2: Quote
holly101 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ojej, ale piękny... zapisuję i zostaję :) Quote
savahna Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Do góry biedaczku. :multi: Tak chciałoby się każdemu pomóc, ale w tym dzikim kraju za dużo nieszczęścia, niestety.:shake: O Holly, a dzieciaczek daje się wysypiać?:razz: Quote
holly101 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Daje, daje :) Póki co tylko raz w nocy wstajemy na karmienie i przewijanko :) Aniołek, normalnie... Od wczoraj mu się koleczki pojawiły ale dajemy radę! Quote
fizia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dzisiaj takie piękne słonko, to Bartuś pewnie zadowolony :) Quote
kasiainat Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 fizia napisał(a):Dzisiaj takie piękne słonko, to Bartuś pewnie zadowolony :) oj mam taką nadzieję, że korzystał z kąpieli słonecznych:loveu: Kikou chyba nie ma czasu wejść na wątek, zadzwonię do niej i pomęczę ją o jakieś informacje i zdjęcia Bartusia :razz: Quote
Bjuta Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Poznałam Bartusia - bardzo wpadł mi w oko! Taki przytulasty przystojniak!! Jeszcze bardzo chudziutki niestety... ale w lepszej formie niż na poprzednich zdjęciach! Polubił się z naszą zabrzańską Polcią. Quote
_bubu_ Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Bjuta dziękujemy za wiadomości :) :) Quote
Polla Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 a może jest szansa na jakieś nowe foteczki słodziaczka :cool3: Quote
Shania Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 To się Bartuś bardzo zmienił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fizia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 hehehe to zdradzę tajemnicę - to nie Bartuś :) to robaczek :) Quote
kasiainat Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 fizia napisał(a):hehehe to zdradzę tajemnicę - to nie Bartuś :) to robaczek :) Takiego robaczka chyba łatwiej byłoby wyadoptować :cool3: Też chciałabym zobaczyć nowe fotki ale pewnie za dużo się nie zmienił bo niestety nadal nie chce jeść :shake: Kikou mówi, że jak ją widzi z jedzeniem to ucieka. Suchej karmy w ogóle nie chce, gotowane poskubie ewentualnie zjada tylko surowizne :shake: Za to bardzo chętnie chodzi na spacerki :loveu: Oj, Bartek co z Tobą będzie?? Quote
Pysioo Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 kasiaprzystał – Bartek jest pod opieką weterynarza? Miał robione USG? Był ostatnio odrobaczony? _bubu_ napisał(a): Na RTG pojawiło się coś niepokojącego , jakaś zmiana z tkanek miękkich przylegająca chyba do kręgosłupa w odcinku szyjnym. Nie wiadomo co to, może nawet być guz, ale miejmy nadzieję , że nie. Czy to zostało już sprawdzone przez lekarza? Quote
Michał Kołodziejczyk Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Przyłączam się do chóru - jak tam Bartuś? Quote
kasiainat Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Pysioo napisał(a):kasiaprzystał – Bartek jest pod opieką weterynarza? Miał robione USG? Był ostatnio odrobaczony? Czy to zostało już sprawdzone przez lekarza? Moja osobista sunia jest chora i nie bardzo miałam czas odpisywać :-( Bartuś był zdiagnozowany przed wyjazdem do hoteliku ale USG chyba nie miał. Kikou miała być z nim w piątek-sobota na kontroli u swojej wetki ale z wyżej wymienionego powodu nie dzwoniłam do niej - dzisiaj to zrobię po południu. Jeśli chodzi o ten guz przylegający do kręgosłupa to można sprawdzić tylko przez tomografię, która jest cholernie droga w naszym kraju a i tak wydaje mi się, że nie ma szans na operacje przy stanie serca Bartusia :shake: Quote
Recommended Posts