Jump to content
Dogomania

Ledwo chodzący szkielet znaleziony przy drodze - Brak deklaracji na hotel!

Recommended Posts

Posted

_bubu_ napisał(a):
dziwne z tym banerkiem.. na dogo wszystko mozliwe. a gdzie jest stary?

zmienił się tylko obrazek :-o, link wchodzi dobrze .

edit:
ok ja już zmieniłam :-)
Bubu możesz zmienić w pierwszym poście :-)

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, może wstawiłaś link do mojego podpisu (zamiast zapisać sobie na swoim dysku). Ostatnio grzebałam w swoim podpisie, bo mam problemy by wstawić 2 banerki - więc mogło też się zmienić na I str u Bartusia... Wykasuj wszystko i wklej od nowa...

Link wchodzi dobrze, bo to samo jest z moim podpisem :( - inny obrazek a inny link :(

Posted

Do góry biedaczku. :multi:
Tak chciałoby się każdemu pomóc, ale w tym dzikim kraju za dużo nieszczęścia, niestety.:shake:
O Holly, a dzieciaczek daje się wysypiać?:razz:

Posted

fizia napisał(a):
Dzisiaj takie piękne słonko, to Bartuś pewnie zadowolony :)

oj mam taką nadzieję, że korzystał z kąpieli słonecznych:loveu:

Kikou chyba nie ma czasu wejść na wątek, zadzwonię do niej i pomęczę ją o jakieś informacje i zdjęcia Bartusia :razz:

Posted

Poznałam Bartusia - bardzo wpadł mi w oko! Taki przytulasty przystojniak!! Jeszcze bardzo chudziutki niestety... ale w lepszej formie niż na poprzednich zdjęciach! Polubił się z naszą zabrzańską Polcią.

Posted

fizia napisał(a):
hehehe to zdradzę tajemnicę - to nie Bartuś :)

to robaczek :)

Takiego robaczka chyba łatwiej byłoby wyadoptować :cool3:

Też chciałabym zobaczyć nowe fotki ale pewnie za dużo się nie zmienił bo niestety nadal nie chce jeść :shake: Kikou mówi, że jak ją widzi z jedzeniem to ucieka. Suchej karmy w ogóle nie chce, gotowane poskubie ewentualnie zjada tylko surowizne :shake:
Za to bardzo chętnie chodzi na spacerki :loveu:

Oj, Bartek co z Tobą będzie??

Posted

kasiaprzystał – Bartek jest pod opieką weterynarza? Miał robione USG? Był ostatnio odrobaczony?

_bubu_ napisał(a):

Na RTG pojawiło się coś niepokojącego , jakaś zmiana z tkanek miękkich przylegająca chyba do kręgosłupa w odcinku szyjnym. Nie wiadomo co to, może nawet być guz, ale miejmy nadzieję , że nie.

Czy to zostało już sprawdzone przez lekarza?

Posted

Pysioo napisał(a):
kasiaprzystał – Bartek jest pod opieką weterynarza? Miał robione USG? Był ostatnio odrobaczony?

Czy to zostało już sprawdzone przez lekarza?

Moja osobista sunia jest chora i nie bardzo miałam czas odpisywać :-(

Bartuś był zdiagnozowany przed wyjazdem do hoteliku ale USG chyba nie miał. Kikou miała być z nim w piątek-sobota na kontroli u swojej wetki ale z wyżej wymienionego powodu nie dzwoniłam do niej - dzisiaj to zrobię po południu.

Jeśli chodzi o ten guz przylegający do kręgosłupa to można sprawdzić tylko przez tomografię, która jest cholernie droga w naszym kraju a i tak wydaje mi się, że nie ma szans na operacje przy stanie serca Bartusia :shake: