Jump to content
Dogomania

Ledwo chodzący szkielet znaleziony przy drodze - Brak deklaracji na hotel!

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja poproszę o numer konta, bo chciałabym przekazać 150,00 jednorazowo od Marylki:loveu:, czyli Mariat. Bardzo serdecznie Marylko:loveu: dziękuję za pomoc dla Bartka:calus:

Kasiu, a może wstrzymać się z tą karmą i jednak zrobić badania krwi chłopakowi, bo nie wiadomo co w nim siedzi? Chyba, że badania już miał robione i jest OK?

Posted

[quote name='irenaka']A ja poproszę o numer konta, bo chciałabym przekazać 150,00 jednorazowo od Marylki:loveu:, czyli Mariat. Bardzo serdecznie Marylko:loveu: dziękuję za pomoc dla Bartka:calus:

Kasiu, a może wstrzymać się z tą karmą i jednak zrobić badania krwi chłopakowi, bo nie wiadomo co w nim siedzi? Chyba, że badania już miał robione i jest OK?

Dziękuje bardzo, bardzo, bardzo :loveu:

Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
[FONT=Times New Roman]nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT]
[FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Bartusia[/FONT]

Bartuś miał robione badanie krwi i wszystkie wyniki ma bardzo dobre. Dzisiaj troszkę lepiej z apetytem :lol: bardzo się cieszę, bo martwiłam się okropnie. Zjadł prawie całe udko z odrobiną ryżu, moją kanapkę z serkiem i kawałek szarlotki :loveu: Wiem, że nie powinnam ale jak mogłabym mu odmówić :razz:

Posted

[quote name='kasiaprzystał']
Bartuś miał robione badanie krwi i wszystkie wyniki ma bardzo dobre. Dzisiaj troszkę lepiej z apetytem :lol: bardzo się cieszę, bo martwiłam się okropnie. Zjadł prawie całe udko z odrobiną ryżu, moją kanapkę z serkiem i kawałek szarlotki :loveu: Wiem, że nie powinnam ale jak mogłabym mu odmówić :razz:

wspaniale! no Bartuś wcinaj! wcinaj chłopie! jak będziesz dużo jadł to znowu będziesz piękny!

Posted

Polla napisał(a):
fizia no co ty??? poważnie dzisiaj dzień kundelka? to dlatego na szarlotkę załapał się chłopak! :D

szarlotkę ;-) a później jeszcze dostał kawałek pysznego placka z pomarańczową masą kisielową i bitą śmietaną :razz: ale to taki malutki w nagrodę że zjadł udko z ryżem:loveu:

Posted

Wczoraj wieczorem dowiozłyśmy Bartusia do Kikou :) Bardzo się cieszę, że trafił pod tak dobrą opiekę . Dobrze , że znalazło się tam dla niego miejsce. Jest taki kochaniutki. Zmienił się , pamiętam jaki był zdezorientowany kiedy zobaczyłam go pierwszy raz w lecznicy. Teraz widać jak potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Musi znaleźć dom. należy mu się bardzo.
Wzięłam z lecznicy zapas leków na miesiąc , dodatkowo calopet aby się troszkę wzmocnił. Nadal wszystkie kosteczki sterczą, jest przeraźliwie chudy :( Na transport poszło 200zł , mamy długi .