Jump to content
Dogomania

Ledwo chodzący szkielet znaleziony przy drodze - Brak deklaracji na hotel!

Recommended Posts

Posted

kasiaprzystał napisał(a):

Bartuś ma szanse pojechać do hoteliku u KIKOU :loveu: Miesięczny pobyt z karmą to 300 zł +leki :-) no i transport bo to trochę daleko ale Bartuś będzie mieszkał w domu :loveu:

Pomożecie zebrać deklaracje ???

To zgodnie ze staropolską zasadą "u mnie słowo droższe pieniędzy" :) niniejszym konkretyzuję moją deklarację na 50 zł/mc.
Trzymam kciuki,
MK

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Michał Kołodziejczyk napisał(a):
To zgodnie ze staropolską zasadą "u mnie słowo droższe pieniędzy" :) niniejszym konkretyzuję moją deklarację na 50 zł/mc.
Trzymam kciuki,
MK

:loveu::loveu::loveu: dziękuje w imieniu moim i Bartusia :loveu::loveu:

Posted

U Kasi była jakiś czas temu Molly - cudowna sunia, która zamieszkała u Michała i Jego Żony - byliśmy wtedy w ciężkiej sytuacji, niepełnosprawna Molly straciła z dnia na dzień DT. Nigdy nie zapomnę tego Kasi, że zgodziła się przyjąć Molly do siebie.
Zbierałam pieniążki dla Molly na swoje konto, uzbierało się ich całkiem sporo - min. dzięki Michałowi
A Molly szczęściara pojechała do Domku

Ofiarodawcy zgodzili się, żebym rozdysponowała te pieniążki, które zostały na inne psiaki.

Część została przekazana dla Szarotki, która też pojechała do Kasi - ale dość szybko znalazła Dom i Kasia zwróciła mi część pieniążków.

Znaczną część z tej części przekazałam chorej Lence z mojego podpisu, która dostała ropomacicza i musiała mieć pilnie operację - operacja kosztowała 300 zł, a także na Jej hotelik.

Ale zostało jeszcze 75 zł

I pomyślałam, że Bartusiowi te pieniążki mogą się bardzo przydać - więc prześlę je na wskazane konto

Posted

fizia napisał(a):

Ale zostało jeszcze 75 zł

I pomyślałam, że Bartusiowi te pieniążki mogą się bardzo przydać - więc prześlę je na wskazane konto

Aniu dziękuje Ci bardzo, bardzo, bardzo :loveu:

Michał Kołodziejczyk napisał(a):
Molly serdecznie i gorąco pozdrawia Kasię i wszystkie inne dobre dusze! :-)

A ja serdecznie i gorąco ściskam Moleńkę :loveu:

I przypominam o Bartusiu, żeby mógł pojechać do Kikou brakuje mu jeszcze troszkę pieniążków :razz:

Posted

są pierwsze wpłaty :) dziękujemy ! wszystko dodam do pierwszego postu .

+100zł - Michał Kołodziejczyk
+100zł - od Juranda
+75zł - fizia

Kolejne wpłaty będziemy zbierać na prywatne konto wysyłane przez pw gdyż hotelik nie wystawia faktur.

Posted

Polla napisał(a):
Lary... fajnie :) mogę go już tak do ogłoszeń wrzucać czy jeszcze zostaje "roboczy" Bartuś?
aukcja jeszcze trwa więc poczekajmy może do końca. No dalej cioteczki ruszamy głowami i imię wymyślamy.

Posted

togaa napisał(a):
Ale sie napracowałaś !!! Jestem pełna podziwu i uznania !

kasiaprzystał napisał(a):
Polla dziękujemy pięknie za ogłoszenia:loveu:

nie ma sprawy :) dzisiaj jeszcze ok 10 ogłoszeń zrobię :) a jutro postaram się bazarek machnąć ;)