Jump to content
Dogomania

Ledwo chodzący szkielet znaleziony przy drodze - Brak deklaracji na hotel!

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

U Bartusia bez większych zmian. Ani lepiej , ani gorzej na szczęście . Dzielnie się chłopak trzyma.
Czasem zdarzy się siusiu w łóżeczku rano smutaskowi.
Sytuacja finansowa nieciekawa. Prosimy o wsparcie! Hotel jeszcze nie zapłacony. Mamy opóźnienie.
Psiak potrzebuje enzymów trzustkowych , musimy wysłać.

Posted

NO cóż,muszę to napisać,choć nie jest mi łatwo.Muszę wstrzymać wszystkie stałe deklaracje,w tym 20 zł na Bartusia,oraz obiecane wpłaty jednorazowe.Znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji finansowej,ja nie pracuję,a teraz zlikwidowano firmę męża.Możliwość finansowej pomocy potrzebującym zwierzętom,dawała mi wielką radość,dlatego jest mi bardzo smutno i przykro.Mam wielką nadzieję,że los wspomaganych przeze mnie piesków na tym nie ucierpi,że znajdą się dobrzy ludzie,którzy im pomogą.Wierzę również w to,że za jakiś czas sytuacja się zmieni na lepsze i nadal będę miała możliwość pomocy i wielką z tego satysfakcję.Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację,ale jest ona całkowicie niezależna odemnie.

Posted

trudno, niestety tak bywa. rozumiemy.
Może ktoś inny będzie mógł jeszcze pomóc? Prosimy. Kikou wspaniale zajmuje się Bartusiem a my zalegamy z opłatami za hotelik :( Leki kupiłam na kreche.