Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Wyglada ze chlopak jest gotowy do ogloszen. Przydalo by sie troche wiecej zdjec od Arktyki. Troszke wiecej zblizen Murzynka.

Arktyka czy dalo by rade ?

Ingrid popracuje dzisiaj nad tymi zdjeciami...choc jak wspominalam zdjecia sa z tel. komorkowego i jakosciowo jak widac niezbyt dobre...ale moze faktycznie na dworzu wyjda lepsze....ale jesli chodzi o sesje zdjeciowa to ja niestety jestem antytalent...:(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon napisał(a):
A nie masz jakichś znajomych foto-pasjonatów? ;) A może są jakieś dogociotki w okolicy które pomogłyby z ładną sesją?

To jest swietny pomysl. Rowniez mlodziez ma teraz dobre aparaty cyfrowe. Moze jakis siostrzeniec albo kolega rodziny by sie nadal.

Popytaj Arktyko :) :) :)

Posted

Chociaż, tak jak teraz myśle, to przecież są dobre zdjęcia Murzynka jeszcze z czasów kiedy był w Lęborku, robione przez Fiks :)
Myślę że można ich użyć spokojnie w ogłoszeniach. Po prostu zrobię nowy tekst w oparciu o info z DT, a zdjecia damy tamte.

Posted

Arktyka, nie chce Cie marwic ale bedziesz musiala zainwestowac w jakis aparat fotograficzby bo ciotki z innych watkow tez beda molestowac o zdjecia swoich podopiecznych do ogloszen:cool3::lol::cool3::lol:

Posted

Arktyka napisał(a):
hmm...cioteczki z innych watkow zadecydowaly ze same zrobia sesje foto:eviltong:;)

ale bede cosik myslec nad tym aparatem....:)

Pomysl nad tym Kochana, bo jak masz DT to ciagle ciotki beda prosic o foteczki do ogloszen .

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Pomysl nad tym Kochana, bo jak masz DT to ciagle ciotki beda prosic o foteczki do ogloszen .

no wiec ciotka Arktyka myslala i myslala no i jednak wymyslila i zamowila aparacik foto, czekam teraz juz tylko na kuriera mam nadzieje ze sklep do piatku wysle:)

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
A nie lepiej żeby kontakt w sprawie ewentualnej adopcji był do osoby, u której psiak przebywa?

Tzn do Arktyki . Trzeba w takim razie zapyta Arktyke o namiary :)

Posted

[quote name='Shania']Arktyce trza wpierniczyć, to sie przyłoży do obsługi i fotek...ciotka , ale już bo pogryzę:oops::oops::oops:

Shaniu jak masz aparacik to mykaj do mnie:eviltong:;)

Jeszcze cioteczki nie mam potwierdzenia ze sklepu o wysylce, dostalam tylko info ze zamowienie jest realizowane....myslalam ze do piatku przysla.....musimy uzbroic sie w cierpliwosc....;)

moje namiary do ogloszen , jesli sa Wam potrzebne :eviltong:: [email protected] tel 883 763 977