Arktyka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ingrid44 napisał(a):Wyglada ze chlopak jest gotowy do ogloszen. Przydalo by sie troche wiecej zdjec od Arktyki. Troszke wiecej zblizen Murzynka. Arktyka czy dalo by rade ? Ingrid popracuje dzisiaj nad tymi zdjeciami...choc jak wspominalam zdjecia sa z tel. komorkowego i jakosciowo jak widac niezbyt dobre...ale moze faktycznie na dworzu wyjda lepsze....ale jesli chodzi o sesje zdjeciowa to ja niestety jestem antytalent...:( Quote
pinkmoon Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 A nie masz jakichś znajomych foto-pasjonatów? ;) A może są jakieś dogociotki w okolicy które pomogłyby z ładną sesją? Quote
Ingrid44 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 pinkmoon napisał(a):A nie masz jakichś znajomych foto-pasjonatów? ;) A może są jakieś dogociotki w okolicy które pomogłyby z ładną sesją? To jest swietny pomysl. Rowniez mlodziez ma teraz dobre aparaty cyfrowe. Moze jakis siostrzeniec albo kolega rodziny by sie nadal. Popytaj Arktyko :) :) :) Quote
Arktyka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 cioteczki ja tu gdzie sie przeprowadzilam nie mam zadnej rodziny ani znajomych..... Quote
dreag Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zapraszam na fajny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/196801-Dla-Mini-cudownej-psinki-wyciągniętej-z-krzaków-dla-psów-i-ich-ludziów-do-30-XI-g.22?p=15778200#post15778200 Quote
pinkmoon Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 To może poszukać na mapie pomocy? Są osoby które oferują konkretną pomoc w sesjach fotograficznych. Quote
pinkmoon Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Chociaż, tak jak teraz myśle, to przecież są dobre zdjęcia Murzynka jeszcze z czasów kiedy był w Lęborku, robione przez Fiks :) Myślę że można ich użyć spokojnie w ogłoszeniach. Po prostu zrobię nowy tekst w oparciu o info z DT, a zdjecia damy tamte. Quote
paulinken Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Arktyka napisał(a):cioteczki ja tu gdzie sie przeprowadzilam nie mam zadnej rodziny ani znajomych..... Ciotka, ja mam aparat, ale taki bez szału... Quote
marra Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Błagam Was o pomoc w szukaniu bezpłatnego DT dla Chestera,nie możemy umieścić go w hoteliku bo Fundacja ma ponad 1000 zł długu, nikt nam go nie weźmie a nie może u mnie zostać bo zagryza kury, proszę o pomoc !!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/195892-Chester-lisek-z-łańcucha-szuka-prawdziwego-domu-(?p=15781299#post15781299 Quote
Ingrid44 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Arktyka, nie chce Cie marwic ale bedziesz musiala zainwestowac w jakis aparat fotograficzby bo ciotki z innych watkow tez beda molestowac o zdjecia swoich podopiecznych do ogloszen:cool3::lol::cool3::lol: Quote
Arktyka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 hmm...cioteczki z innych watkow zadecydowaly ze same zrobia sesje foto:eviltong:;) ale bede cosik myslec nad tym aparatem....:) Quote
Ingrid44 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Arktyka napisał(a):hmm...cioteczki z innych watkow zadecydowaly ze same zrobia sesje foto:eviltong:;) ale bede cosik myslec nad tym aparatem....:) Pomysl nad tym Kochana, bo jak masz DT to ciagle ciotki beda prosic o foteczki do ogloszen . Quote
hovomaniaczka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cioteczki ogłoszonko na blogu powstało tylko nie miałam kiedy go podesłać. Do kompletu brakuje mi tylko danych kontaktowych ;) http://cieply-kacik.blogspot.com/p/opis-psiaka-murzynek-to-piesek-z-adhd.html Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='hovomaniaczka']Cioteczki ogłoszonko na blogu powstało tylko nie miałam kiedy go podesłać. Do kompletu brakuje mi tylko danych kontaktowych ;) http://cieply-kacik.blogspot.com/p/opis-psiaka-murzynek-to-piesek-z-adhd.html telefon i e-mail jest na 1 stronie (do Pinkmoon) :) Quote
Arktyka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ingrid44 napisał(a):Pomysl nad tym Kochana, bo jak masz DT to ciagle ciotki beda prosic o foteczki do ogloszen . no wiec ciotka Arktyka myslala i myslala no i jednak wymyslila i zamowila aparacik foto, czekam teraz juz tylko na kuriera mam nadzieje ze sklep do piatku wysle:) Quote
hovomaniaczka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ingrid44 napisał(a):telefon i e-mail jest na 1 stronie (do Pinkmoon) :) A nie lepiej żeby kontakt w sprawie ewentualnej adopcji był do osoby, u której psiak przebywa? Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 hovomaniaczka napisał(a):A nie lepiej żeby kontakt w sprawie ewentualnej adopcji był do osoby, u której psiak przebywa? Tzn do Arktyki . Trzeba w takim razie zapyta Arktyke o namiary :) Quote
paulinken Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Co u Murzynka? Czekamy na nowe zdjęcia :) Quote
Ingrid44 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 paulinken napisał(a):Co u Murzynka? Czekamy na nowe zdjęcia :) Tak ,tak Arktyka bedzie miala (a moze juz ma) nowy aparat to beda fajne zdjecia :) :) :) Quote
Shania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Arktyce trza wpierniczyć, to sie przyłoży do obsługi i fotek...ciotka , ale już bo pogryzę:oops::oops::oops: Quote
Arktyka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Shania']Arktyce trza wpierniczyć, to sie przyłoży do obsługi i fotek...ciotka , ale już bo pogryzę:oops::oops::oops: Shaniu jak masz aparacik to mykaj do mnie:eviltong:;) Jeszcze cioteczki nie mam potwierdzenia ze sklepu o wysylce, dostalam tylko info ze zamowienie jest realizowane....myslalam ze do piatku przysla.....musimy uzbroic sie w cierpliwosc....;) moje namiary do ogloszen , jesli sa Wam potrzebne :eviltong:: [email protected] tel 883 763 977 Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kurcze jeszcze się nie dorobiłam..ale mam dośc dobry w telefonie i nim robie fotki na razie Quote
Akrum Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 no to dopiero Arktyka będzie teraz cykać zdjęcia :) Quote
Recommended Posts