Isadora7 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No to Murzynek już na stronie SOS DLA JAMNIKÓW klik w banerek: :p Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dobrze, ze Murzynek nie poszedl do domku gdzie wymieniono na innego malego pieska ........, kto wie co bylo by dalej......... Quote
Ingrid44 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Trzymaj sie maluchu, w koncu ktos cie wypatrzy w tych ogloszeniach . Quote
Mika31 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ciocie mam wyrok będzie wykonany jutro o 15.00 pomóż http://www.dogomania.pl/threads/198779-Komu-potrzebny-stary-jamni%C5%9B-U%C5%9Bpij-go-pani-i-po-k%C5%82opocie!-B%C5%82agamy-o-DT!-Warszawa Quote
Ingrid44 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='Mika31']ciocie mam wyrok będzie wykonany jutro o 15.00 pomóż http://www.dogomania.pl/threads/198779-Komu-potrzebny-stary-jamni%C5%9B-U%C5%9Bpij-go-pani-i-po-k%C5%82opocie!-B%C5%82agamy-o-DT!-Warszawa Juz bylam, co za wredni ludzie tak postapic z pieskiem przed samymi swiatami :( Quote
Fiks Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 A ja już się cieszyłam, że Murzynek będzie miał dom na święta :-( Dobrze, że chociaż grzeje doopkę u Arktyki. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich :loveu: Quote
Ingrid44 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dużo szczęścia i radości, niechaj w domu Waszym gości Dużo jadła wszelakiego i napoju wybornego. Pieniądz niech się sypie, a lepiej szeleści Pan Bóg zdrowiem darzy, a miłość niech pieści. :tree1: Quote
Ingrid44 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 pokazuj sliczne pysio Murzynku, moze cie ktos wypatrzy :) Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 witamy wszystkie cioteczki:) Murzynek zaprzyjaznil sie z drugim jamniorkiem Tobiaszkiem i sa wszedzie nierozlaczni...niczym papuzki;) razem potrafia rozpetac niezly jazgot...nawet razem spia w jednym poslanku...;):)Nadal znaczy sobie nareozniczki w czym mu dopinguje Tobiaszek...:( Niestety jeszcze w dalszym ciagu pracujemy nad tym by Murzynek mogl w koncu zaznac troche wolnosci bez smyczy....ale na razie bez skutku...bo ciezko mu wyplenic z glowy zapedy ucieczkowicza i wloczykija... Quote
pinkmoon Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Super wiadomości, najbarzdiej cieszę się z tego, że łobuz dogaduje się z innymi kumplami ;) Czy jest szansa na nowe zdjęcia? Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jak sie ogarne to po poludniu zrobie mu mala sesje przy choince:) Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Arktyka napisał(a):Jak sie ogarne to po poludniu zrobie mu mala sesje przy choince:) Wielkie Dzieki Arktyka :) Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 cholercia mialam otwarty kojec zewnetrzny i zakwaterowala mi sie dzisiaj sunia owczarka niemieckiego....wlazla sobie do budy i spi...probowalam do niej podejsc ale ze strachu chciala przebic sie przez dach w kojcu, wiec odstapilam....postawilam w poblizu miche z jedzeniem zjadla i spowrotem wpakowala sie do kojca...czyzby ofiara swiatecznych porzadkow....sunia wyglada tak na oko na 6 lat-ma siwy pyszczek i obroze...wyglada na rasowego owczarka, obdzwonilam wszystkich sasiadow czy to nie ich pies, ale czy moze go znaja ale nikt nic nie wie by ktos na naszej wiosce mial owczarka....cholera nie wiem co mam robic...bo nie moge moich kurdupli wziasc na spacer z obawy ze moze ta sunia doskoczy do kurdupelkow.... udalo mi sie zamknac furtke od kojca ,wiec i sunia i tymczasowicze bezpieczne. Jesli ktos cos slyszal ze komus zginela sunia on prosze o info. Nie mialam sumienia oddawac jej do schronu... Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Widze ze masz tymczasowiczke na gape. Jaka madra sunia, wiedziala gdzie isc. Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 No coz Arktico sunia sama wybrala tymczas :):) jak zrobisz zdjecia legalnych i nielegalnych tyczasow to wstaw :):) Quote
Arktyka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 oki wiec wpierw legalny tymczasowicz;) moze jutro uda mi sie zrobic zdjecie panience jesli nie bedzie zbyt niesmiala... Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Patrze , patrze i Murzynka nie poznaje. Takie szczesliwe pysio, blyszczaca siersc , slicznie siedzi przy choince. Niesamowita roznica :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 UWAGA! Jutro, w srode, wystawianie aukcji na allegro jest o polowe tansze!! 6 zl zamiast 12 zl. Quote
yunona Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Murzynek pozuje na zdjęciach jak "stary" model, pysio szczęśliwe i to jest to. A co do gościówy co do Ciebie zawitała to wiedziała gdzie trafić. Bidula. Quote
Arktyka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 no ta "gościówa" za domowila sie na dobre w kojcu i ani mysli o przeprowadzce;) jest straszne lekliwa...przemyka sie na przycupnietych nozkach z budy do michy i szybko znika spowrotem w budzie...chcialam jej wczoraj zrobic foto ale na widok otwieranych drzwi od domu zaraz zniknela w budzie i tyle ja widzialam...jakie szczescie ze sie w tym kojcu zakamuflowała bo watpie by dala sie komukolwiek zlapac....a tak chociaz jest bezpieczna i ma schronienie i pelna miche. Quote
Ingrid44 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Chyba tylko Arktyce przytrafil sie tymczasowicz na gape . Sunia sama znalazla sobie Hotelik , to bardzo madra sunia . Trzeba by ja jakos nazwac . Quote
Arktyka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 dostala robocze imie Gwiazdka-bo pierwszy raz ja zobaczylam w wigilie...;):) no z tego co sie dowiedzialam to takie psiaki na wiosce to norma...czesto ludzie porzucaja wlasnie psiaki gdzies na drodze przejezdzajac przez wies....ja sie tylko martwie bo dopiero mieszkam nie cale 2 miesiace i juz pierwsza przybleda...a gdzie tu dalej...:( Quote
Lucyna Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Będzie jeszcze wplata na Murzynka 184 zł z bazarku Ingrid44 i końcówka z innego bazarku - czekam na wpłatę od ostatniej osoby, to będzie około 100 zł :loveu: Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku :cunao::BIG: Quote
yunona Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Arktyka napisał(a):no ta "gościówa" za domowila sie na dobre w kojcu i ani mysli o przeprowadzce;) jest straszne lekliwa...przemyka sie na przycupnietych nozkach z budy do michy i szybko znika spowrotem w budzie...chcialam jej wczoraj zrobic foto ale na widok otwieranych drzwi od domu zaraz zniknela w budzie i tyle ja widzialam...jakie szczescie ze sie w tym kojcu zakamuflowała bo watpie by dala sie komukolwiek zlapac....a tak chociaz jest bezpieczna i ma schronienie i pelna miche. Gwiazdeczka pewnie przeszła jakąś traumę, kto wie jakie ma przejścia za sobą. Lękliwa, chowa się na widok człowieka, samo mówi za siebie. Może załóż jej wątek i może ktoś ją wypatrzy? No i żeby dała zrobic sobie zdjęcia. Wirtualnie ją myziam , bo nie wiadomo kiedy da sie pogłaskać. Quote
Recommended Posts