Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamniorek chyba juz sie przyzwyczail do ciepelka, bo za dlugo na dworku nie chce buszowac.....zimno mu...? w kazdym badz razie
15min mu wystarcza i myka do domu za reszta zmarzluchow....;) ktore na spacerki musze wywlekac z domu;):)

Posted

Nie masz pojecia Arktyka jak sie ciesze ze on ma swoj cieply kacik i nie musi mieszkac dluzej na dworze. Ja mam ogromnego piesa ale z krotka sierscia i pomimo ze ma super plaszczyk to szybko obleci park i leci do samochodu. Latem to trzeba go zaganiac zeby wszedl do auta a teraz to sam stoi po drzwiami.
Taka pogode to tylko Haszczaki lubia ,no i moze Bernardyny. :) :) :)

Posted

jamniorek skubaniec juz od wczoraj uparl sie by obsikiwac mi noge od stolu w kuchni...:mad: i dzisiaj znowu powtorka kombinowal tez by podlac dzisiaj pufke,..dchyba mu te mrozy na dworzu cosik padaja na glowke....;)

Posted

no i nas znowu zasypalo....jestesmy udoopieni:-( szczescie ze mam zapasy i dla psiakow i dla siebie. U mnie przed domem przez te wiatry i opady mam zaspy powyzej metra:angryy:
na razie nie odgarniam bo i tak zawiewa i popaduje...ledwo moge dostac sie do budynku z opalem. Zawialo mi calkiem kojec zewnetrzny i walczylam rano z odsypywaniem sniegu:(
Oczywiscie droga gminna zasypana , a drogowcow nie widac:mad:
Nawet psiakom nie chce sie wylazic na dwor....dziadek dzisiaj nie mogl sie przedostac przez zaspe ze spacerku do domu , bo on oczywiscie nie obejdzie dookola tylko na skruty;):evil_lol:wiec musialam kurdupla wyciagac z tej zaspy:p Pudliszonek wylazi tylko na siusiu i to jak najblizej co by za mocno w snieg nie musial wlazic, ach te psiaki:lol:
Jedynie jamniorek i Soncia suwa po tym sniegu tylko im dupska w gorze widac;)

Posted

Jak ten czas leci: :) Już robię przelew.

Doszły też wpłaty
Hovomaniaczka 10 zł
Agusia 20 zł

dla Arktyki -310 zł za grudzień, czyli zaraz podliczę ile ma teraz chłopak na koncie.

Posted

(przepraszam za posta pod postem, ale edycja działa mi jak chce, czyli raz tak a raz nie... :/ )

Czy może być taki tekst do ogłoszeń? To przede wszystkim do Arktyki, żeby sprawdziła, czy nie nakłamałam nigdzie niechcący ;)

Wesoły, młody jamnik szuka nowego domu – Murzynek

Murzynek to młody, niewielki psiak w typie jamnika. Życie go mocno doświadczyło – przeżył kilkakrotne porzucenia oraz długi czas na łańcuchu przy budzie. Teraz szuka nowego domu, gdzie ktoś pokocha go już na zawsze.

Murzynek uwielbia kontakt z ludźmi, najważniejszy jest dla niego człowiek, głaskanie i wspólna zabawa. Jest wesoły, żywy i energiczny, wniesie dużo radości do każdego domu.
To psiak przyzwyczajonym do życia w mieszkaniu (obecnie mieszka w domu tymczasowym) – umie załatwiać się na dworze, zachowuje czystość w domu. Pozostawiony sam nie niszczy mieszkania ani nie szczeka. Murzynek dobrze dogaduje się z suczkami; z psami-samcami różnie, w zależności od humoru.

Szukamy dla niego najlepszego, odpowiedzialnego domu i ludzi, którzy pokochają go bezwarunkowo. To wrażliwy, kochający psiak, który za dobroć odpłaci się wiernością i przyjaźnią.
Nie polecamy Murzynka do domu z malutkimi dziećmi lub kotami.
Pies jest wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony. Nie zostanie wydany do budy ani na łańcuch, musi mieszkać w domu lub mieszkaniu. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Jeśli chcesz, aby Murzynek został Twoim przyjacielem, skontaktuj się:

Posted

Dla mnie SUPER. Czy mozna napisac mniej wiecej ile dokladnie on lat ma, bo mlody to moze byc rok albo dwa albo trzy.....
A ludzie lubia wiedziec dokladnie.

W listopadowym "Moj Pies " jest swietny artykul jak pisac ogloszenia dla psiakow. Jak ktos chce to moge przeslac kopie na e-mail.

Posted

Zamówiłam dla Murzynka pakiet 60 ogłoszeń za 15 zł na tym bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12[/url] , niedługo pewnie się pojawią.

Posted

[quote name='pinkmoon']Zamówiłam dla Murzynka pakiet 60 ogłoszeń za 15 zł na tym bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12[/url] , niedługo pewnie się pojawią.[/QUOTE]

Wielkie Dzieki :) :) :) :)

Posted

Witamy cioteczki:)
Niby troche tylko sniezylo a znowu mam droge zasypana....a mam dzisiaj jechac do weta i do fryzjera.....ale chyba nic z tego nie bedzie , bo jak nawet sie odkopie to nie wiem czy pozniej dam rade wrocic do domu.....jamniorkowi za bardzo snieg nie przeszkadza....gania sie z kolegami i kolezankami psimi po tym sniegu i jakos zaspy nie robia na nim wiekszego wrazenia:)