hovomaniaczka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Arktyka']moje namiary do ogloszen , jesli sa Wam potrzebne :eviltong:: [email protected] tel 883 763 977 Ogłoszenie o dane kontaktowe uzupełnione ;) Quote
Arktyka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 jamniorek chyba juz sie przyzwyczail do ciepelka, bo za dlugo na dworku nie chce buszowac.....zimno mu...? w kazdym badz razie 15min mu wystarcza i myka do domu za reszta zmarzluchow....;) ktore na spacerki musze wywlekac z domu;):) Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nie masz pojecia Arktyka jak sie ciesze ze on ma swoj cieply kacik i nie musi mieszkac dluzej na dworze. Ja mam ogromnego piesa ale z krotka sierscia i pomimo ze ma super plaszczyk to szybko obleci park i leci do samochodu. Latem to trzeba go zaganiac zeby wszedl do auta a teraz to sam stoi po drzwiami. Taka pogode to tylko Haszczaki lubia ,no i moze Bernardyny. :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Bardzo zapraszam na BAZAREK DLA MURZYNKA. Wszystko NOWE zza oceanu dla pieskow i troszke dla kotkow. Najrozniejsze zabawki ,frezbee ,ubranka i wiele i wiele wiecej. Zagladniejcie bo Murzynek nie ma nawet polowy deklaracji :shake: http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=197116&goto=newpost Quote
Arktyka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 jamniorek skubaniec juz od wczoraj uparl sie by obsikiwac mi noge od stolu w kuchni...:mad: i dzisiaj znowu powtorka kombinowal tez by podlac dzisiaj pufke,..dchyba mu te mrozy na dworzu cosik padaja na glowke....;) Quote
Ingrid44 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cos mu sie ta noga od stolu nie pasuje :) Chuligan jeden ! Quote
Arktyka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 no i nas znowu zasypalo....jestesmy udoopieni:-( szczescie ze mam zapasy i dla psiakow i dla siebie. U mnie przed domem przez te wiatry i opady mam zaspy powyzej metra:angryy: na razie nie odgarniam bo i tak zawiewa i popaduje...ledwo moge dostac sie do budynku z opalem. Zawialo mi calkiem kojec zewnetrzny i walczylam rano z odsypywaniem sniegu:( Oczywiscie droga gminna zasypana , a drogowcow nie widac:mad: Nawet psiakom nie chce sie wylazic na dwor....dziadek dzisiaj nie mogl sie przedostac przez zaspe ze spacerku do domu , bo on oczywiscie nie obejdzie dookola tylko na skruty;):evil_lol:wiec musialam kurdupla wyciagac z tej zaspy:p Pudliszonek wylazi tylko na siusiu i to jak najblizej co by za mocno w snieg nie musial wlazic, ach te psiaki:lol: Jedynie jamniorek i Soncia suwa po tym sniegu tylko im dupska w gorze widac;) Quote
Arktyka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 cioteczko ksiegowo;), przypominam o oplacie za dt:) Quote
pinkmoon Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Jak ten czas leci: :) Już robię przelew. Doszły też wpłaty Hovomaniaczka 10 zł Agusia 20 zł dla Arktyki -310 zł za grudzień, czyli zaraz podliczę ile ma teraz chłopak na koncie. Quote
pinkmoon Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Na chwilę obecną księgowość Murzynka wygląda tak: Wpływy 988 zł (szczegółowe rozliczenie poniżej) Wydatki DT październik 40 zł DT listopad 300 zł DT grudzień 310 zł W sumie DT 650 zł Na koncie Murzynka obecnie 338 zł. Szczegółowe rozliczenie wpłat: http://pokazywarka.pl/j4ei40/ Quote
pinkmoon Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 (przepraszam za posta pod postem, ale edycja działa mi jak chce, czyli raz tak a raz nie... :/ ) Czy może być taki tekst do ogłoszeń? To przede wszystkim do Arktyki, żeby sprawdziła, czy nie nakłamałam nigdzie niechcący ;) Wesoły, młody jamnik szuka nowego domu – Murzynek Murzynek to młody, niewielki psiak w typie jamnika. Życie go mocno doświadczyło – przeżył kilkakrotne porzucenia oraz długi czas na łańcuchu przy budzie. Teraz szuka nowego domu, gdzie ktoś pokocha go już na zawsze. Murzynek uwielbia kontakt z ludźmi, najważniejszy jest dla niego człowiek, głaskanie i wspólna zabawa. Jest wesoły, żywy i energiczny, wniesie dużo radości do każdego domu. To psiak przyzwyczajonym do życia w mieszkaniu (obecnie mieszka w domu tymczasowym) – umie załatwiać się na dworze, zachowuje czystość w domu. Pozostawiony sam nie niszczy mieszkania ani nie szczeka. Murzynek dobrze dogaduje się z suczkami; z psami-samcami różnie, w zależności od humoru. Szukamy dla niego najlepszego, odpowiedzialnego domu i ludzi, którzy pokochają go bezwarunkowo. To wrażliwy, kochający psiak, który za dobroć odpłaci się wiernością i przyjaźnią. Nie polecamy Murzynka do domu z malutkimi dziećmi lub kotami. Pies jest wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony. Nie zostanie wydany do budy ani na łańcuch, musi mieszkać w domu lub mieszkaniu. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Jeśli chcesz, aby Murzynek został Twoim przyjacielem, skontaktuj się: Quote
Ingrid44 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dla mnie SUPER. Czy mozna napisac mniej wiecej ile dokladnie on lat ma, bo mlody to moze byc rok albo dwa albo trzy..... A ludzie lubia wiedziec dokladnie. W listopadowym "Moj Pies " jest swietny artykul jak pisac ogloszenia dla psiakow. Jak ktos chce to moge przeslac kopie na e-mail. Quote
UBOCZE Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Przepraszam za offa. Czy ktoś nakarmi wirtualnie innego jamnisia? Wystarczy kliknięcie: http://poznan.szerlok.pl/oferta/jamnis-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44x5.html Quote
Ingrid44 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 UBOCZE napisał(a):Przepraszam za offa. Czy ktoś nakarmi wirtualnie innego jamnisia? Wystarczy kliknięcie: http://poznan.szerlok.pl/oferta/jamnis-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44x5.html Kliknelam i jutro tez klikne :) Quote
Ingrid44 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dziekujemy Pinki za rozliczenie a darczyncom za wplaty dla Murzynka :loveu: Quote
pinkmoon Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Zamówiłam dla Murzynka pakiet 60 ogłoszeń za 15 zł na tym bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12[/url] , niedługo pewnie się pojawią. Quote
Ingrid44 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='pinkmoon']Zamówiłam dla Murzynka pakiet 60 ogłoszeń za 15 zł na tym bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12[/url] , niedługo pewnie się pojawią.[/QUOTE] Wielkie Dzieki :) :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Co tam u Ciebie maluchu, pewnie Cie calkiem zasypalo. :) :) :) Quote
Akrum Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 odwiedzam Murzynka i sprawdzam, czy mam uregulowane wszystkie wpłaty na małego :) Quote
Arktyka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Witamy cioteczki:) Niby troche tylko sniezylo a znowu mam droge zasypana....a mam dzisiaj jechac do weta i do fryzjera.....ale chyba nic z tego nie bedzie , bo jak nawet sie odkopie to nie wiem czy pozniej dam rade wrocic do domu.....jamniorkowi za bardzo snieg nie przeszkadza....gania sie z kolegami i kolezankami psimi po tym sniegu i jakos zaspy nie robia na nim wiekszego wrazenia:) Quote
Recommended Posts