Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na razie nowych rewelacji nie ma....dla mnie to i dobrze bo oznacza ze nie mam w domu zadnych zniszczen...:) czy innych problemow.....chlopak czysty i grzeczniasty:) jak dla mnie murzynek jako jamnior to psi ideal....znam jamniorke dawnej sasiadki i kolezanki.....to chodzace demolki i zadziory....a nasz jamniorek wypada przy nich niczym gwiazdka na niebie;):) troche nadto ruchliwy....ale jamniorki juz takowe sa....troche humorzasty do innych psow...czy suniek ale ogolnie wypada dobrze;)mialam i mam juz gorsze przypadki....wiec jamniorek wydaje sie byc idealem;):evil_lol:
Fakt ,ze jak go bralam do siebie to z opisu jego nie rokowalo to milo....moze i lepiej , wiec tym bardziej jestem milo zaskoczona:)

Posted

Shania napisał(a):
cieszę się bardzo, chociaz miałam nadzieję, ze poznasz ,,prawdziwy,, charakter jamniorków i nabierzesz doświadczenia..hihihi

Shaniu nie zycz drugiemu co Tobie niemile....;);)

Posted

Arktyka, a jak on zostaje zupelnie sam , bez innych pieskow, ludzi ? Co on wtedy robi ? To jest wazne ,bo nie chcialabym zeby znalal domek i okazalo sie ze jak jest zupelnie sam to niszczy albo brudzi w mieszkaniu.

Wlasnie ostatnio dziadzius Karmelek wrocil z adopcji (mieszkal chyba tam ponad tydzien) bo brudzi w domu. No i staruszek jamniorek siedzi nowu w Schronie :(

Posted

Bardzo Dziekujemy za wplaty dla Murzynka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Prosze sprawdzic czy wszystko sie zgadza .

Stale:
Paulinken- 10 zl - XI, XII
Ingrid44 - 20 zl- - XI, XII, I
AgusiaP - 10 zl - - XI
Akrum - 10zl - XI, XII
LucySxy - 30zl- XI, XII
kmurdz- 15 zl- XI, XII, I
hovomaniaczka -10 zl - XI, XII
Madzia828-10zl- XI,XII ( przypominac o deklaracjach bo Madzia nie czesto jest na Dogo)
rotek - 10 zl -
Jolanta08- 10 zl - XI, XII
Fiks - 10 zl - XI, XII, I
Leyla - 50 zl - XI, XII

Posted

Shania napisał(a):
matkoo..to nie mogli mu dać więcej czasu????:(:(:(biedulek...szkoda mi słów na tych ludzi...

tego to juz zupelnie nie rozumie...psiak potrzebuje czasu by sie zaklimatyzowac w nowym domu i czesto sie wlasnie zdarza ze na poczatku ze stresu leja zwlaszcza staruszki w domu....

jesli chodzi o Murzynka to podczas nieobecnosci mojej nie zalatwia sie w domu,gdy chce wyjsc sygnalizuje ... nie wyje gdy zostaje sam odseperowany od ludzia czy psa....ja mam maly patent-kupuje gnaty wieprzowe i mu takowego gnata zostawiam by mial zajecie i nie zajol sie czyms innym....ale bez gnata tez zostaje bez problemu:)

Dla mnie historia jego o leku seperacyjnym to wymyslona bajka....ja tego leku seperacyjnego nie widze...to zwykly normalny piesek, ktory dobrze sie sprawuje w warunkach domowych....
wydaje mi sie ze ludzie wymyslili cala te historie by usprawiedliwic pozbycie sie go....

jesli bylo by inaczej to bym Wam to zaraz zasygnalizowala...tak jak w przypadku pudliszonka, ktory faktycznie ma lek seperacyjny , dodatkowo piesio z tendencja do znaczenia naroznikow i innych rzeczy.....demolki itp.

Posted

To świetne wiadomości!
Czy myślicie, że w takim razie można powoli zacząć go ogłaszać? Napisałabym tekst i moze z pieniążków które mamy, wykupię pakiet ogłoszeń na bazarku?

Posted

pinkmoon napisał(a):
To świetne wiadomości!
Czy myślicie, że w takim razie można powoli zacząć go ogłaszać? Napisałabym tekst i moze z pieniążków które mamy, wykupię pakiet ogłoszeń na bazarku?

Wyglada ze chlopak jest gotowy do ogloszen. Przydalo by sie troche wiecej zdjec od Arktyki. Troszke wiecej zblizen Murzynka.

Arktyka czy dalo by rade ?

Posted

Dobre zdjęcia to podstawa, myślę że trzeba by porobić nowe, wyraźniejsze. Może na dworze, jakieś z człowiekiem, "portretowe". Z takimi na razie chyba nie ma co ogłaszać, ludzie są wzrokowcami :(

Posted

pinkmoon napisał(a):
Dobre zdjęcia to podstawa, myślę że trzeba by porobić nowe, wyraźniejsze. Może na dworze, jakieś z człowiekiem, "portretowe". Z takimi na razie chyba nie ma co ogłaszać, ludzie są wzrokowcami :(

Mozna zamowic ogloszenia na bazarku bo dlugo sie pewnie czeka a na zdjecia poczekamy kilka dni.