pinkmoon Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 I jak tam, jakieś nowe wieści od Murzynka? :) Wstawiam swoje rozliczenie, jeśli przegapiłam jakąś wpłatę to proszę krzyczeć! ale wydaje mi się, że wszystko się zgadza: Październik: 10 zł – Paulinken 20 zł – Livka 150 zł – Taks 10 zł – hovomaniaczka 10 zł – daś 8 zł – gonia66 25 zł – Bjuta 10 zł – Agusia9 45 zł – Kmurdz 40 zł – Koza 20 zł – AgusiaP 100 zł – spadek po Olku 20 zł – Shania 25 zł – Ilon_n 20 zł – Ubocze 10 zł – Jolanta08 60 zł – Lucyna S. 10 zł – marra 80 zł – bazarek danka1234 30 zł – yunona 50 zł – Leyla 15 zł – Szarotka W sumie 768 zł Czekam na PW od Arktyki z danymi do przelewu. Czy dobrze pamiętam że koszt to 10 zł/dzień? Czyli płacimy 300/310 zł za miesiąc? Quote
marra Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Zawsze ze znajommi przynosimy mu jedzenie jak tam jedziemy, z tym że nikogo o zgodę na to niepytałam...specjalnie chyba to nikogo nie interesuje. Jak z babcią przeprowadzałam pirwszą rozmowę to hmmm strasznie sie podlizywałam ;) aż wstyd ;) ale czasem trzeba, wspomniała podczas rozmowy że on niczego innego nie je tylko to co matka jadła, co jest oczywście bzduą bo zawsze zjda jedzenie które mu przynosimy puszki,mięsko a ostatnio ryż z parówkami:) Już też myślałm żeby obrać taką taktykę podlizywacza, chociaż z okolicznego wywiadu ;) rodzina podobno nie jest do zgody...no nic zobaczymy jak będzie dalej... a jak Murzynek nasz kochany ? Quote
Ingrid44 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Pinkmoon, pamietam jak Arktyka pisala ze jest 10 zl za dobe wiec w jednym miesiacu bedzie 300 zl w innym 310 zl a w lutym jeszcze mniej :) :) :) Quote
Arktyka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cioteczki juz wyjasniam-oplata za dt 10zl/doba , w zaleznosci od miesiaca (30dni-31dni) wychodzi 300zl lub 310zl. Ja mam taka prosbe by przelac pieniazki za te pare dni pazdziernika i potem juz na bierzaco za caly miesiac, bo jest mi tak latwiej ogarnac finanse....ze wzgledu na innych tymczasowiczow.... Jesli chodzi o Murzynka , to chlopaczek bedzie mial zdjete szwy 10-14 dni, w zaleznosci jak wszystko bedzie sie goic....szybko sie dzieciak przyzwyczail do swojego kolnierzyka, nie przeszkadza mu on zupelnie gdy tak sobie gania na lince;) Apetycik ma dobry, karme wcina ze smakiem, nie ma zadnego marudzenia:) Zdziewczynami dogaduje sie bez problemu , z chlopakami juz troche gorzej ,ale pracujemy nad poprawa relacji;) Chlopaczek umie zachowywac czystosc. Nie ma w domu wyjcow czy jekow,jedynie trzeba chlopaka zabezpieczyc przed mozliwoscia demolki...Bede chciala zamowic mu klatke kynolowa by na czas nie obecnosci w domu chlopaka zabezpieczyc i dom przy okazji.... Sorki cioteczki ,ze ja tak z doskoku ale korzystam na razie grzecznosciowo z netu...(zmieniam operatora) wiec jesli od razu nie bedzie odzewu prosze sie nie denerwowac;) Quote
pinkmoon Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Przelałam 340 zł za końcówkę października i listopad. Cieszę się że chłopak się dobrze zachowuje, oby tak zostalo :) Quote
Akrum Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='pinkmoon']I jak tam, jakieś nowe wieści od Murzynka? :) Wstawiam swoje rozliczenie, jeśli przegapiłam jakąś wpłatę to proszę krzyczeć! ale wydaje mi się, że wszystko się zgadza: Październik: 10 zł – Paulinken 20 zł – Livka 150 zł – Taks 10 zł – hovomaniaczka 10 zł – daś 8 zł – gonia66 25 zł – Bjuta 10 zł – Agusia9 45 zł – Kmurdz 40 zł – Koza 20 zł – AgusiaP 100 zł – spadek po Olku 20 zł – Shania 25 zł – Ilon_n 20 zł – Ubocze 10 zł – Jolanta08 60 zł – Lucyna S. 10 zł – marra 80 zł – bazarek danka1234 30 zł – yunona 50 zł – Leyla 15 zł – Szarotka W sumie 768 zł Czekam na PW od Arktyki z danymi do przelewu. Czy dobrze pamiętam że koszt to 10 zł/dzień? Czyli płacimy 300/310 zł za miesiąc? hm.. ja nie zostałam ujęta w tym rozliczeniu, a zapłaciłam za 2 miesiące - czyli 20 zł. ale w rozliczeniu w 2 poście u Ingrid44 jestem ujęta że wpłaciłam i to się zgadza :) Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 pinkmoon napisał(a):Akrum, sprawdziłam, z 19. są następujące wpłaty: spadek po Olku 100 zł i 20 zł bez nicka w tytule przelewu - w danych wplacającego jest Agnieszka P., może to Ty? Innych wplat z taką datą nie mam :( Znalazlam na stronie nr. 29 wyjasnienie ze Agnieszka P. to Akrum wiec zapisalam jeszcze wtedy :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Pinkmoon, Dostalam PW ze LucySxy to Lucyna S. Wiec zapisalam jej wplate na pierwszej stronie zeby nie ucieklo :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Dalej nie wiem kto to jest Michalina J :roll: Quote
Akrum Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ingrid44 napisał(a):Znalazlam na stronie nr. 29 wyjasnienie ze Agnieszka P. to Akrum wiec zapisalam jeszcze wtedy :) :) :) aaa...dobrze dobrze... po prostu się wystraszyłam, jak Pinkoom mnie nie wymieniła i myślałam, że już pewnie znów wątki pomyliłam. Quote
Livka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 hovomaniaczka napisał(a):Michalina to ja ;) Już dawno nie robiłam przelewów na zwierzaki i zapomniałam o podaniu nicka ^^ Następnym razem nie zapomnę. ;) P.S. Jak będę mieć wolną gotówkę to będę wysyłać więcej lub częściej (zależy od okoliczności). ;) Proszę bardzo - sprawa wyjaśniona :) Quote
Ingrid44 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Livka napisał(a):Proszę bardzo - sprawa wyjaśniona :) Wielkie Dzieki :) :) :) Ciesze sie ze cioteczki pomagaja :) Jak to mowi stare Polskie przyslowie : co dwie (trzy , cztery.... glowy to nie jedna ) :) Quote
pinkmoon Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Mam nadzieję że niedługo już Arktyka będzie miała internet i podzieli się nowościami co tam u chłopaka :) Quote
Arktyka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 witam cioteczki:) sorki ja tak z doskoku....nasz Murzynek to rozrabiaka:angryy: dzisiaj przystartowal ostro do mojej tymczasowiczki...na szczescie po domu lazi w kolnierzu wiec bylo za co lapac by go odciagnac.... dziewczyna malo konfliktowa unikala kontaktu a murzynek i tak do niej darl zebiska.......z chlopakami nadal sie nienawidzi....niestety musze go nadal seperowac... od reszty maluchow i stopniowo im serwowac kontakty....mam nadzieje ze chlopaczek w koncu sie przekona do reszty stada...na razie z jego zachowania wynika ze zajmie to troche czasu.... apetycik mu dopisuje...chyba za duzo daje mu karmy lub ta karma mu nieodpowiada bo robi czesto spore koopy:roll: generalnie biegajac po domu mozna stwierdzic ze ma ADHD;).;) Na razie na czas wyjscia z domu do sklepu zostawiam go w pustym pokoju co by nie zrobil demolki....jesli chodzi o zostawanie tak jak pisalam juz wczesniej chlopa nie placze i nie jeczy;)wiec nie jest z tym lekiem seperacyjnym tak zle jak by to wynikalo z opisu na pierwszej stronie:) Blizna goi sie dobrze, w 14 dniu bedzie mial sciagane szwy, wtedy tez przy okazji wykastruje pudliszona:diabloti: ustawilam tak termin by razem wszystko spasowac bo do wetki mam ponad 60km...na razie cioteczki to tyle tych relacji, jak bede miec juz na stale net w domu to bede czestsze i obfitsze:) Quote
Szarotka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dowiedzialam sie niedawno, ze jamniki sa czasami takie malo przyjemne w obejsciu .......... Quote
Arktyka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Szarotka']Dowiedzialam sie niedawno, ze jamniki sa czasami takie malo przyjemne w obejsciu ..........[/QUOTE] Szarotka to teraz mi mowisz:mad:;) Quote
Shania Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 heheh, nieraz???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to wstrętne cholerki złośliwe:) jak ktoś nie miał do czynienia z jamniorami to współczuje...przecież toto, nie powinno być szkolone nawet z amstaffami, bo nawet te im ustępują..jamniki to cholernie cięzkie psy...:p:p:p Arktyka powodzenia:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Shania Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 zapomniałam dodać, że jestem z Tobą duchem:) Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja to sie dopiero wszystkiego dowiaduje od niedawna. Nigdy nie mialam doczynienia z jamniorkami a tu sie okazuje ze to male ale uparte jak osiol i jeszcze mysli ze jest smokiem :) :) :) Quote
Recommended Posts