Arktyka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 cioteczki kastracja murzynka to strzal w dziesiatke:) z niego istny pies na su...ki;) na dworzu nic tylko niucha i lize siki dziewczynek...jak hormonki troche opadna powinno byc dobrze....dziewczyny jak to jest naprawde z tym lekiem seperacyjnym murzynka....? Ja go na razie izoluje od psiakow raz w kuchni raz w pokoju i powiem szczerze nie slyszalam jeszcze by Murzynek wydzieral koparke.....owszem zapedy niszczycielskie ma....ale piskow i skarg nie slychac...mysle ze dobra kosc na czas izolacji w jego przypadku tez zda egzamin...by mial zajecie...a ponadto duzo spacerkow , jak to mowia wybiegany pies to szczesliwy pies:) Na razie maly swista na 10m lince. Fiks spokojnie...;) wiem ze teren jeszcze nie ogrodzony ,ale jak to mowia od razu Rzymu nie zbudowali;) dopiero co sie wprowadzilam...jak zauwazylas mam jeszcze polowe warunki...ale nad plotem pracuje intensywnie;) Quote
Szarotka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 To jak juz zerwalyscie jamnika to zmiencie tytul. Quote
Ingrid44 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Szarotka napisał(a):To jak juz zerwalyscie jamnika to zmiencie tytul. Dobry pomysl :) :) :) Quote
AgusiaP Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jeżeli ktoś na wątku jest z okolic Siewierza, Częstochowy prosimy o pomoc [SIZE="7"]BARI STARUSZEK PO KASTRACJI UCIEKŁ Z HOTELU!!! http://www.dogomania.pl/threads/189860-Pilne-!!!-Bari-staruszek-po-kastracji-uciekł-z-hotelu. Quote
marra Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 pinkmoon napisał(a):No to teraz będzie tylko lepiej :) Trzymam kciuki i czekam na nowe wieści! 60 zł - Lucyna S. (bez podanego nicku w tytule) 10 zł - nie mam pojęcia od kogo, wpłata w UP Zabrze 80 zł - bazarek danka1234 30 zł Alicja B. z Warszawy Bardzo proszę, piszcie swoje nicki w tytule przelewu! I proszę też o info, na jakie konto mam przelać pieniądze za tymczasowanie Murzynka, jaka dokładnie kwota. Jak zwykle podziekowania dla wszystkich darczyńców :) dzięki wam mozemy zabierać kolejne psiaki z Lęborka! Ta wpłata Zabrza to moja, bardzo przepraszam za klopot zamiast wpisać swój nick, wpisałam "dla Murzynka":oops::oops: Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 marra napisał(a):Ta wpłata Zabrza to moja, bardzo przepraszam za klopot zamiast wpisać swój nick, wpisałam "dla Murzynka":oops::oops: Juz zapisuje :) Wielkie Dzieki :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cioteczki prosze sie UJAWNIC bo nie wiemy jak zapisac . Kto to jest : Michalina J -10 zl 60 zł - Lucyna S. (bez podanego nicku w tytule) 30 zł Alicja B. z Warszawy Quote
Szarotka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Ingrid44']Cioteczki prosze sie UJAWNIC bo nie wiemy jak zapisac . Kto to jest : Michalina J -10 zl 60 zł - Lucyna S. (bez podanego nicku w tytule) 30 zł Alicja B. z Warszawy Moze lubia anonimowosc :):) Quote
Arktyka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Sorki za jakosc ale chlopaka trudno jest ucelowac w kadrze...a ponadto wczoraj zdjecia robione na szybkiego;) Chlopaczek czuje sie dobrze, apetyt mu dopisuje, nie marudzi na karme;) Na razie dostaje brita-dla aktywnych , bojak dlamnie to on chudzielec jest... Quote
yunona Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Ingrid44']Cioteczki prosze sie UJAWNIC bo nie wiemy jak zapisac . Kto to jest : Michalina J -10 zl 60 zł - Lucyna S. (bez podanego nicku w tytule) 30 zł Alicja B. z Warszawy Alicja B. to ja pierdółka, zapomniałam wpisać nicka.:eviltong: Najważniejsze , że kasa doszła.:evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 yunona napisał(a):Alicja B. to ja pierdółka, zapomniałam wpisać nicka.:eviltong: Najważniejsze , że kasa doszła.:evil_lol: Pieknie Dziekujemy juz zapisuje na 1 stronie :) :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cioteczki prosze sie UJAWNIC bo nie wiemy jak zapisac . Kto to jest : Michalina J -10 zl 60 zł - Lucyna S. (bez podanego nicku w tytule) Quote
marra Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cioteczki prosze powiedzcie mi jak odberałyście jamniczka właścicielom ? po dobroci że tak powiem czy czy nie bardzo ? mam strszny problem z psem na łańcchu którgo nie chcą mi dać, chyba się zapłaczę :( Quote
pinkmoon Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Marra, sytuacja była opisana w pierwszym poście, Murzynek nie był na łańcuchu dlatego że ktoś się nad nim tak znęcal... to była jedyna opcja, aby nie trafił do schroniska-umieralni. Osoby które się nim opiekowały, robią co w ich mocy dla zwierząt i chętnie przyjmują każdą pomoc, pomagamy również innym psiakom stamtąd. Quote
Ingrid44 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 marra napisał(a):Cioteczki prosze powiedzcie mi jak odberałyście jamniczka właścicielom ? po dobroci że tak powiem czy czy nie bardzo ? mam strszny problem z psem na łańcchu którgo nie chcą mi dać, chyba się zapłaczę :( Trzeba wykrasc w nocy. Innego wyjscia nie ma . Quote
pinkmoon Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Jeśli masz gdzie potem psa umieścić, i masz gwarancje że trafi w lepsze warunki, i jednocześnie jeśli ma miejsce autentyczne znęcanie się nad zwierzęciem, zawsze można zwrócić się po pomoc do jakiejś organizacji prozwierzęcej która zrobi legalną i zgodną z prawem interwencję. :) Quote
Shania Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 oj myslę, że zanim sie ma deklaracje nie jedna z ciotek wzięłaby go do siebie:) Quote
Ingrid44 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Jak sie miewa nasz Murzynek,kiedy zdjecie szwow ? Quote
marra Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Dzięki dziewczyny za wyjaśnienie i przepraszam za niedoczytanie. Głupia byłam że poszłam się grzecznie zapytać czy babcia niechciałaby go oddać, oczywiście odpowiedź była "jemu tam jest dobrze", ostatecznie stanęło na tym że to nie jej pies tylko syna więc ona się zapyta i się zasanowią. Przy kolejnej wizcie zamknęła mi drzwi przed nosem i wykrzyczała że ona się teraz kąpie i nie ma czasu. Liczę żę była to prawda i spróbuję ich jeszcze raz "odwedzić". Najgorzej że nawet niema się czego uczepić, pies nie jest wychuzony(dostaje moczony w wodzie chleb) ma budę. Muszę go tamtąd zabrać bo oszaleję. Jest tak wdzięcznym psem, cieszy się na widok człowieka że aż serce rośnie, zresztą co Wam będę opowidała jak wiecie jak taki pies potrafi się cieszyć ;) Jak byłm u niego ostatnio to musiałam zatkać uszy bo jak odchodziłam to ta przeraźliwie szczekał za mną że łzy pociekły mi jak rzeka, nikomu tego uczucia nie życzę...To jest taki cudny mały "robaczek", wygląda jak lisek. Gdyby uało się go zabrać DT ma u mnie :) ale nie wiem co dalej począć. Wczorajszy dzień cały przepłakałm... Ciąglę o nim myślę... Quote
hovomaniaczka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Ingrid44'] Cioteczki prosze sie UJAWNIC bo nie wiemy jak zapisac . Kto to jest : Michalina J -10 zl 60 zł - Lucyna S. (bez podanego nicku w tytule) Michalina to ja ;) Już dawno nie robiłam przelewów na zwierzaki i zapomniałam o podaniu nicka ^^ Następnym razem nie zapomnę. ;) P.S. Jak będę mieć wolną gotówkę to będę wysyłać więcej lub częściej (zależy od okoliczności). ;) Quote
Szarotka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Mara: Powinnas sie z babcia zaprzyjaznic i spytac, czy mozesz psu reszki z jedzenia przynosic. Prawie kazdego czlowieka tak jak i kazdego psa mozna oblaskawic. Zanies kobicie czekolade lub cos podbnego. Na sile nie ma sensu. Quote
paulinken Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Szarotka napisał(a):Mara: Powinnas sie z babcia zaprzyjaznic i spytac, czy mozesz psu reszki z jedzenia przynosic. Prawie kazdego czlowieka tak jak i kazdego psa mozna oblaskawic. Zanies kobicie czekolade lub cos podbnego. Na sile nie ma sensu. Zgadzam się. A i zawsze coś lepszego przyniesiesz, niż chleb... Quote
Recommended Posts