marra Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Murzynku powedz wszystkim że bęziesz grzeczny :) Quote
Ingrid44 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A co tu tak cicho? Nikt nie odwiedza Murzynka ? :( Quote
Ingrid44 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 BUDRYSEK napisał(a):On nadal na łańcuchu? :( NIE, w DT u Arktyki :) Quote
phase Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Murzynku dawno nie byłam u Ciebie, ale widzę, że uratowany od łańcucha chociaż jesteś a to już baaardzo dużo, teraz musi być lepiej... Quote
hovomaniaczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cioteczki, mogę zrobić Cinkowi ogłoszenie na swoim blogu (blog jest poświęcony psom, które szukają domów). Tylko prosiłabym o jakieś dane kontaktowe, jak się piesek zachowuje itd. Zdjęcia wydłubię z 1 posta ;) Quote
Akrum Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 dzień dobry Murzynku :) Dawno tu nic nie pisałam u ciebie, choć ciągle cię odwiedzam i sledzę twoje poczynania na bierząco :) Quote
Isadora7 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 mam jakąś czarną serię niemocy komputera, wcześniej dysk, teraz monitor, moze juz będzie ok, to do Murzynka więcej zajrzę. Quote
Ingrid44 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 hovomaniaczka napisał(a):Cioteczki, mogę zrobić Cinkowi ogłoszenie na swoim blogu (blog jest poświęcony psom, które szukają domów). Tylko prosiłabym o jakieś dane kontaktowe, jak się piesek zachowuje itd. Zdjęcia wydłubię z 1 posta ;) To by bylo super :) Niestety o relacje o zachowaniu Muarzynka trzeba poprosic Arktyke. Ona bedzie wiedziec najlepiej . Moze pokaze sie wkrotce na watku. Quote
Isadora7 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Umieściłam go na grupie SOS DLA JAMNIKÓW na facebooku. Quote
Ingrid44 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Isadora7']Umieściłam go na grupie SOS DLA JAMNIKÓW na facebooku. Pieknie Dziekujemy :) :) :) Quote
Arktyka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Och ten Murzynek;) Cioteczki Murzynus ma swoje fanaberie jesli chodzi o zachowanie z innymi psami i suniami....jednym razem jest dobrze innym razem mu cos nie pasi....ostatnio fajnie bawil sie z Rudzikiem...a wczoraj juz nie:mad: Do ludzi jest slodziutki i wylewny, pelen werwy i radosci, jak juz pisalam piesio z ADHD, ciezko mu wysiedziec w jednym miejscu, nadal ciagle waruje przy drzwiach...i czycha na okazje by tylko wyjsc, spacerkow dla niego nigdy dosc;) Jak juz pisalam w domku gdy zostaje sam nie wyje....poslanka nie niszczy...ale buta mi zezarl.....trzeba tez uwazac by nie zaznaczyl naroznika sciany...:( (mysle ze to przez moje psy...bo pudlis ma w zwyczaju cos obsikac....wiec pewnie wyczul jego zapach) normalnie zachowuje czystosc i nie brudzi. Niestety nie mialam okazji przetestowac jego zachowaniach na dzieciach i kotach, ktore omijaja moja "rezydencje";) z daleka....;):mad: Quote
Shania Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Arktyka omijają bo masz Murzynka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciotka nie wiesz, do czego zdolne sa jamniory???hehe, jak piszesz, to jakbys mi mój dzień pisała z moimi cholerami..a daj Murzynek ciotce popalić, a fochy????pffffffffff, toż bez tego to nie jamnikowate stworzenie..jednego dnia przyjaciel drugiego wróg, jakże ukochanego poprzedniego dnia psa:diabloti::diabloti::diabloti:dzisiaj Cie kocham jutro nie nawidze, a bo np/./nadepnąłes mnie na uszko::)powodzenia:loveu::loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 To dobre wiadomości :) A możemy liczyć na jakieś fotki? Quote
Ingrid44 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dzekujemy za relacje :) :) :) Prosimy o foteczki . Quote
marra Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Murzynek a ja myślę że ty jesteś grzeczniutki chłopak ;) Quote
Szarotka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No kto by pomyslam, ze jamniki sa takie probelmatyczne .......... Quote
Arktyka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 cioteczki dzisiaj poznym wieczorkiem wrzuce foty....bo na razie mam zachrzan....czekam tez dzisiaj na faceta bo maja mi przyjechac montowac kojec dla wielkopsa.... Quote
Akrum Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chcemy zdjęcia, chcemy zdjecia i chcemy duuużo zdjęć :) Quote
Akrum Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Arktyka napisał(a):oki zdjec bedzie duzo:):) ale faaajnie :) Quote
Ingrid44 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Przylaczam sie do czekajcych :) :) :) Quote
Recommended Posts