Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, mogę zrobić Cinkowi ogłoszenie na swoim blogu (blog jest poświęcony psom, które szukają domów). Tylko prosiłabym o jakieś dane kontaktowe, jak się piesek zachowuje itd. Zdjęcia wydłubię z 1 posta ;)

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Cioteczki, mogę zrobić Cinkowi ogłoszenie na swoim blogu (blog jest poświęcony psom, które szukają domów). Tylko prosiłabym o jakieś dane kontaktowe, jak się piesek zachowuje itd. Zdjęcia wydłubię z 1 posta ;)

To by bylo super :)

Niestety o relacje o zachowaniu Muarzynka trzeba poprosic Arktyke. Ona bedzie wiedziec najlepiej . Moze pokaze sie wkrotce na watku.

Posted

Och ten Murzynek;)
Cioteczki Murzynus ma swoje fanaberie jesli chodzi o zachowanie z innymi psami i suniami....jednym razem jest dobrze innym razem mu cos nie pasi....ostatnio fajnie bawil sie z Rudzikiem...a wczoraj juz nie:mad:
Do ludzi jest slodziutki i wylewny, pelen werwy i radosci, jak juz pisalam piesio z ADHD, ciezko mu wysiedziec w jednym miejscu, nadal ciagle waruje przy drzwiach...i czycha na okazje by tylko wyjsc, spacerkow dla niego nigdy dosc;) Jak juz pisalam w domku gdy zostaje sam nie wyje....poslanka nie niszczy...ale buta mi zezarl.....trzeba tez uwazac by nie zaznaczyl naroznika sciany...:( (mysle ze to przez moje psy...bo pudlis ma w zwyczaju cos obsikac....wiec pewnie wyczul jego zapach) normalnie zachowuje czystosc i nie brudzi. Niestety nie mialam okazji przetestowac jego zachowaniach na dzieciach i kotach, ktore omijaja moja "rezydencje";) z daleka....;):mad:

Posted

Arktyka omijają bo masz Murzynka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciotka nie wiesz, do czego zdolne sa jamniory???hehe, jak piszesz, to jakbys mi mój dzień pisała z moimi cholerami..a daj Murzynek ciotce popalić, a fochy????pffffffffff, toż bez tego to nie jamnikowate stworzenie..jednego dnia przyjaciel drugiego wróg, jakże ukochanego poprzedniego dnia psa:diabloti::diabloti::diabloti:dzisiaj Cie kocham jutro nie nawidze, a bo np/./nadepnąłes mnie na uszko::)powodzenia:loveu::loveu::loveu: