panbazyl Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 No wiadomości wspaniale!!! I powiem Wam jedno - psy czują, że zwalnia się miejsce u Elinki.... A ten maluch jest śliczny! Szybko rób mu nowy topik, daj linki. Szybko trzeba mu domek znaleźć, póki mały. I kup sobie porządnego mopa.... Bo maluchy lubia sikać często.... :) Quote
MikAga Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Cieszę się,że Sońka zamieszka od niedzieli w swoim nowym domku:Cool!:,dziewczynki będą prawie sąsiadeczkami;) Pozdrawiam,lizak od Mikuśki. Quote
elinka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='panbazyl']No wiadomości wspaniale!!! I powiem Wam jedno - psy czują, że zwalnia się miejsce u Elinki.... A ten maluch jest śliczny! Szybko rób mu nowy topik, daj linki. Szybko trzeba mu domek znaleźć, póki mały. I kup sobie porządnego mopa.... Bo maluchy lubia sikać często.... :) Panbazylio, od trzech dni na podłogach u mnie jest więcej mokrego niż suchego. Oczywiście, najbardziej nieszczęśliwy obecnie jest mój TZ, po prostu powiedział, że się wyprowadzi. A oto wątek małej. Zainteresowanych serdecznie zapraszam. http://www.dogomania.pl/threads/200100-ten-%C5%9Bwi%C4%85teczny-prezent-za-mocno-sika%C5%82-4-miesi%C4%99czne-szczeni%C4%99-mix-Husky-szuka-DT-DS?p=16098348#post16098348 (proszę nie sugerować się tą emotką, nasze miny przy tej czynności są inne) Quote
panbazyl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ja miałam 5 maluchów, urodziły się w lutym więc miałam je w zimie w domu non stop a zanim podrosły zrobiło sie ciepło i juz poszły do nowych domków.... Miny bynajmniej nie miałam tak szczęśliwej jak na emotce, ale muszę przyznać, ze podłogi to mialam tak super wyczyszczone jak nigdy wcześniej. Kilka mopów straciło swoje wdzieki na mojej podłodze - jednak na drewnianym kiju sa najlepsze. zaraz zajrzę na nowy topik. a co z naszą gwiazdą tego topiku? Czyżby domek???? Quote
malawaszka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 domek domek wreszcie!!!!! i to już w niedzielę - oby nic się nie zmieniło! Quote
panbazyl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 to jak już będzie pewne - oj jaka radość!!!! Poczekajmy do niedzieli. I coś trzeba pomóc Elince z tą maluchą co ją znalazła niedawno. Quote
Poker Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Już wróciłam tylko musiałam moim futrzakom dać spóźnioną kolację. A więc domek REWELACJA, przeżywa i przygotowany jak na narodziny upragnionego dziecka. Rodzice przemili , chłopcy też.Wszystko w najdrobniejszych szczegółach ustalone, wyprawka przygotowana, namierzony wet w razie potrzeby, zabezpieczone wyjazdy wakacyjne. Żeby takich domków było więcej. Udzieliłam kilka porad, a szczególnie zaleciłam daleko idącą ostrożność podczas podróży,Sonia ma cały czas być w samochodzie na smyczy , na początku obroża i szelki i 2 smycze. Omówiliśmy gdzie najlepiej położyć jej spanko dopóki nie wyląduje w łóziu. Jednym słowem Soniu i elinko pakujcie walizki. Państwo bardzo chcieli przyjechac po sunię w sobotę ,by móc jej poświęcić niedzielę na aklimatyzację.Czy będzie to możliwe? Quote
malawaszka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Poker WIELKIE wielkie dzięki!!!!! :Rose: od Ciebie usłyszeć taką opinię o domku to już można mieć pewność, że to TEN domek :loveu: Quote
elinka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Wieści super! Dziękuję Poker. Warto było czekać na taki domek dla Sonii. :fadein: Ale w sobotę, niestety, nie mogę. No, chyba, że Państwo przyjechaliby wieczorem, tak ok.20:00. EDIT: A w ogóle to chce mi się płakać :-(:cool1: Quote
Poker Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 elinka napisał(a):Wieści super! Dziękuję Poker. Warto było czekać na taki domek dla Sonii. :fadein: Ale w sobotę, niestety, nie mogę. No, chyba, że Państwo przyjechaliby wieczorem, tak ok.20:00. O 20 to bez sensu, nie będą w nocy jechać do domu z psem i 2.dzieci. Quote
elinka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Poker napisał(a):O 20 to bez sensu, nie będą w nocy jechać do domu z psem i 2.dzieci. No to musi pozostać niedziela, tak jak z Panią umawiałam się już wcześniej. Quote
Poker Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 to już się umawiajcie jak Wam pasuje. I cieszcie się sobą póki możecie. Quote
elinka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Oj cieszymy się, cieszymy... aż Sonia jest nieco zdziwiona, że TPańcia tak ją teraz często i mocno przytula. :-o A Loula wszystkiemu tylko się przygląda i zastanawia się, o co tu chodzi:hmmmm: Quote
elinka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Malawaszko, a co z umową adopcyjną? Przez telefon Pani mi mówiła, że przyjedzie z gotowym już drukiem od Ciebie, czy tak? Quote
malawaszka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 elinka napisał(a):Malawaszko, a co z umową adopcyjną? Przez telefon Pani mi mówiła, że przyjedzie z gotowym już drukiem od Ciebie, czy tak? a jeśli wydrukują to dobrze, tylko w tej co im posłałam nie ma moich danych więc będziecie musiały wypełnić Quote
elinka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 No to przyślij mi, proszę, swoje dane na PW. Albo lepiej w razie czego przyślij mi umowę na e-maila [email protected] Quote
panbazyl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 czyli TEN domek jest!!! Elinka ma jednak jakiś zmysł do wyniuchiwania domków. A czy będzie możliwośc aby ci ludzie podesłali jakieś zdjecia Sonki z jakiś czas? Mozna bedzie o to poprosić? Quote
elinka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Domek znalazła Malawaszka :loveu:, ja tylko go zaakceptowałam. Tak, zdjęcia będą. To jest jeden z postawionych przeze mnie warunków. Inaczej Sonii bym nie oddała. No, ale poczekajmy, aż Państwo przyjadą. Sytuacja już nieraz na Dogo ulegała zmianie.:razz: Quote
panbazyl Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ech...odnośnie sytuacji... Też domek czekał, wyprawka jak dla noworodka też i co teraz? Po miesiącu foch, ze to nie taki pies jaki sobie Panstwo wymarzyli.... Próbujemy na odległość pomóc w nauce, ale grochem o ścianę... Pies wycofany psychicznie, właścicielka ma żale... Ogólnie jakoś smutno i nie tak jak powinno być. Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 plizzz zagłosujcie na missieek http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84 Quote
Poker Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mężowie i dzieci też ni zawsze spełniają oczekiwania , ich też trzeba się pozbyć. Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 dostałam super maila od nowego domku Soni :loveu: już nie mogą się doczekać niedzieli - wyprawka czeka i otwarte serca czekają :loveu: Quote
Recommended Posts