elinka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 I obiecane zdjęcia Kajtusi. :loveu: Niestety filmów nie mogę wczytać na swój komp. Może jutro coś jeszcze wymyślę? Quote
Poker Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ale fajnie czyta się takie wiadomości. Oby więcej cudownych domków, było na tym świecie. To ona jest w końcu Sonia czy Kajtusia? Quote
malawaszka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Sonia była w schronisku, elinka ją przechrzciła na Kajtkę :shock: :lol: a jak ma w nowym domu to nie wiem Quote
panbazyl Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ano właśnie - Elinko - jak ma sunka na imię teraz? Quote
elinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Oczywiście, że Sonia. Państwo o takim imieniu Kajtkę po raz pierwszy zobaczyli w necie i chcą, aby tak już pozostało. :lol: Quote
panbazyl Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 To jak będziesz miała jakieś wieści z nowego domu Soni to od razu daj znać! Quote
elinka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Obowiązkowo! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_6.gif[/IMG] Quote
elinka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 I już są :multi: U Soni wszystko dobrze jest szczęśliwa my też. Apetyt jej dopisuje nie jest wybredna trochę przybrała. Na spacerach nie puszczamy jej luzem,bo nie zawsze wraca na wołanie.Bardzo boi się tramwai - kuca i kładzie się na ziemię.W domu nie widać,żeby sobie kogoś szczególnie upatrzyła.I dosłownie jeszcze ciepły film, dostałam go od Państwa zaledwie dwie minuty temu :-) [video=youtube;Yx-aVi9Fi6A]http://www.youtube.com/watch?v=Yx-aVi9Fi6A[/video] W rozmowie telefonicznej dowiedziałam się jeszcze, że w marcu Sonieczka wybiera się do salonu piękności i będzie miała nową fryzurkę.:gent: Quote
malawaszka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Cudowna Rodzina!!!! Pełnia szczęścia :loveu: i te skoki prosto na rączki do Pańcia!!!!! :klacz: Quote
ewtos Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Super sie czyta i ogląda,cudowny domek. Jeszcze chciałabym zobaczyć Sońkę:loveu: w nowej fryzurce . Quote
elinka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Pani obiecała, że przyśle mi zdjęcia. Podobno fryzjerka zaproponowała Sonii kilka opcji, a Sonia się zastanawia bo wybór nie będzie łatwy. Quote
panbazyl Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 no to Sońka teraz lew salonow fryzjerskich :) Quote
elinka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Przyszła nowa wiadomość z domku :loveu:: [FONT=Comic Sans MS]Dnia 28-03-2011 o godz. 22:45 A.J. napisał(a):[/FONT][FONT=Comic Sans MS]W naszej rodzinie wszystko w porządku.Sonia zachowuje się jakby była u nas od szczeniaka,owinęła nas sobie wokół palca.To dobry pies.Byliśmy z nią u weterynarza po leki na odrobaczenie i na pchły na wszelki wypadek,dostała advocate.Na spacerach puszczamy ją luzem ,bo bardzo lubi biegać i bawić się z innymi pieskami,przychodzi na wołanie lub gwizdanie jak uzna,że się wybiegała. A dzisiaj miała wielkie przeżycie ,ponieważ byla u fryzjera, pan ma odpowiednie podejście i cierpliwość, mimo to po powrocie się na nas obraziła.W nowej fryzurze nie poznali jej sąsiedzi taka jest odmieniona,taka jest śliczna,kochana i nasza.Kochamy ją ,a ona nas. Przesyłamy nowe zdjęcia ! Pozdrawiamy.[/FONT]Najbardziej podoba mi się ten fragment: "przychodzi na wołanie lub gwizdanie jak uzna,że się wybiegała." :biggrina: Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 a fotki????? hahah niezłe posłuszeństwo Soni - pies z charakterem a co! Quote
elinka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Fotek jest aż 37! Właśnie ładuję je na ImageShack. To trochę potrwa. :multi: Malawaszko, a czy nie masz jeszcze jednego jakiegoś fajnego domku dla Kizi? Może być z ogrodem bo mała sika. :roll: Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 hahaha ale jej uchi stanęły :lol: i WIEDZIAŁAM, WIEDZIAŁAM że zostawią tego okropnego pióropusza na ogonie :shock: :lol: Quote
Recommended Posts