Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tak po cichutku zawsze wątek Soni odwiedzam i go śledzę :) i trzymałam kciuki za ten domek i widzę że wszystko dobrze się udało z tym DS :D
I jak patrze na te zdjęcia to Sonia taka szczęśliwa, dobrze że znlazła ten domek i oby tam była tak szczęśliwa jak u elinki :loveu:

Posted

elinka napisał(a):
Odjeżdżając Państwo poprosili mnie, aby dla dobra Sonii uniknąć pożegnań bo Sonia mogłaby to odebrać jako jej porzucenie. Odprowadziłam więc całą trójkę na dół, pospacerowaliśmy jeszcze wokół mojego bloku, a potem pod nieuwagę Sonii od nich się oddaliłam.

Z tego wynika ,że państwo uważnie mnie słuchali i wzięli sobie do serca moją radę. Fajni ludzie.

elinko, wiem i nie tylko ja zapewne jaką pustkę się czuje oddając psa z DT , mimo że w domu są inne zwierzaki. Trzymaj się dziewczyno.

W tym czasie jak pisałam pojawiły się zdjęcia. Rewelacja :multi:.Państwo są przesympatyczni. Szkoda ,że nie da się sklonować takich domków.

Posted

Malawaszko, widzę, że zmieniłaś tytuł wątku. Ech, jak ja uwielbiam takie momenty.:multi:

Poker napisał(a):

elinko, wiem i nie tylko ja zapewne jaką pustkę się czuje oddając psa z DT , mimo że w domu są inne zwierzaki. Trzymaj się dziewczyno.

W tym czasie jak pisałam pojawiły się zdjęcia. Rewelacja :multi:.Państwo są przesympatyczni. Szkoda ,że nie da się sklonować takich domków.

Poker, trzymam się, ale zamiast przechodzić to widzę, że im dalej tym bardziej zaciska mnie w gardle. Szczególnie jak patrzę na te zdjęcia, nie mówiąc o innych zdjęciach Kajtki, które przed chwilą przejrzałam na wątku. No, ale jutro muszę zająć się Kizy, zabieram ją do lecznicy na szczepienia (Ewtos dzisiaj zadeklarowała na te szczepienia pieniążki :loveu: ) więc myślę, że będzie dobrze.

Posted

Tak, przed chwilą dostałam od Państwa e-maila:

Dnia 17-01-2011 o godz. 21:34 A.J. napisał(a):
Sonia wrocławianka jak to ładnie brzmi. Dzisiejszy dzień był lepszy, chociaż nadal Was szukała i popiskiwała. W domu wie gdzie ma spanie i jedzenie, chociaż z tym drugim gorzej, ale to chyba z tęsknoty, tak powiedziała pani weterynarz. Powiedziała też, że jest zdrowa
i w dobrej formie. Brakuje jej też zabawy z Loulą i Kazi, tak myślimy, bo na spacerach garnie się do innych piesków. Zajmujemy się nią troskliwie, żeby się przyzwyczaiła do nas i była radosna.

Pozdrawiamy J.

.

Biedulka, tęskni. Boli... :-(:oops:

Posted

eh... dopiero co to samo przezywałam z Bibi - ale teraz już mam radosne wieści, że Bibi się cieszy i skacze z radości jak jej nowa Pani wraca do domu i Sonia już niebawem się przyzwyczai i pokocha nowych opiekunów

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dnia 24-01-2011 o godz. 20:30 A.J. napisał(a):
Wczoraj minął tydzień odkąd mamy Sonię, pierwsze dwa dni były najgorsze; nie jadła i tęskniła, ale staraliśmy się organizować jej czas przez cały dzień. I nadeszła zauważalna poprawa, zaczęła jeść i cieszyć się psimi przyjemnościami. Wybrała inne miejsce do spania, niż my z wolontariuszką mianowicie w centralnym miejscu przedpokoju, lubi mieć oko na wszystko co dzieje się w domu. Karmę zmieniliśmy na boscha z jagnięciną bez problemu. Dostaje też ryż lub psi makaron z mięsem obranym z rosołu (korpus drobiowy i szponder wołowy), smakuje jej. Faktycznie jest łakomczuchem, bo już w czwartek wiedziała w której szafce są dla niej nagrody. Sonieczka to wesoły piesek jest radosna i każdego dnia ma świetny humor, lubi być w centrum uwagi i koniecznie trzeba ją miziać w końcu to nasza gwiazda. Przesyłamy film jak cieszy się z powrotu pana i jak się bawi oraz kilka zdjęć.

Pozdrawiamy
[/FONT] .

Zdjęcia i film wkleję wieczorem.

Malawaszko, czy zimowy kubraczek i umowa dotarły już do Ciebie?