Szarotka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Prosze o glosy na schronisko w Szczecinku, mamy tam dwa bialasy, a trzeci w drodze: http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84!?p=16072598#post16072598 Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='Szarotka']Prosze o glosy na schronisko w Szczecinku, mamy tam dwa bialasy, a trzeci w drodze: http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84!?p=16072598#post16072598 a my mamy missieek i na nią już zagłosowane :lol: Quote
Szarotka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 malawaszka napisał(a):a my mamy missieek i na nią już zagłosowane :lol: Rozumiem. Ja bym dala glosy na wszystkich, ale sie nie da, jest tez jeszcze Biafra. Missiek nie znam, ale slyszalam, ze jest cool :):) Quote
ewtos Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Poplątałam,:oops: myślałam ,że dziś państwo przyjeżdzają po Sońkę. Quote
elinka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Właśnie Państwo przyjechali, robimy im herbatkę. Sonia im się podoba, siedzi u Pancia na kolankach. Pierwsze wrażenia bardzo dobre. :lol: Dalsze ralacje póżniej Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 no malutka wyruszasz po nowe zycie :kciuki: :loveu: Quote
panbazyl Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 och, oby i dalej było ok. Żeby sobie do gustu obydwie strony przypadły! Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 jest dobrze :loveu: elinka dzwoniła, podpisują umowę i w drogę :) Quote
ewtos Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 malawaszka napisał(a):jest dobrze :loveu: elinka dzwoniła, podpisują umowę i w drogę :) To dobre wieści , Elinko bądż dzielna!:glaszcze: Quote
Poker Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Trzymaj się elinko, wiem co to znaczy oddać cudowną sunię. Radość połączona z bólem. Ale taka jest rola domu tymczasowego. Quote
panbazyl Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 oby jej się udało, a nie jak suni z Lublina - wzięła ją jedna z dziewczyn z dogo a teraz foch i zwrotka. zaraz linka wkleję - pomoc potrzebna w transporcie. to link. http://www.dogomania.pl/threads/197689-Ma%C5%82a-czekoladka-WRACA-Z-DS!-Potrzebna-kasa-na-transport-i-wszystko!-POMOCY! Quote
Poker Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 tylko co tu tak cicho? elinka pewnie nie może przeboleć oddania Sonieczki Quote
ewtos Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Poker napisał(a):tylko co tu tak cicho? elinka pewnie nie może przeboleć oddania Sonieczki Chyba tak, ja też zaglądam ale może elinka potrzebuje trochę czasu ? Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 no a swieci się na zielono że jest na dogo :roll: trochę się martwię... Quote
ewtos Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 elinka jest twarda, da radę , może obrabia fotki z wyjazdu Sonki. Quote
elinka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Dziewczyny, przepraszam za milczenie, ale dzień po prostu był zbyt pełen emocji i zasnęłam. Dopiero jakieś 45 min. temu obudził mnie telefon od Państwa, że już zajechali do domu. Odjeżdżając Państwo poprosili mnie, aby dla dobra Sonii uniknąć pożegnań bo Sonia mogłaby to odebrać jako jej porzucenie. Odprowadziłam więc całą trójkę na dół, pospacerowaliśmy jeszcze wokół mojego bloku, a potem pod nieuwagę Sonii od nich się oddaliłam. Sonia nawet tego nie zauważyła, ale po wejściu do samochodu zorientowała się, że mnie nie ma i biegała od okna do okna. No, ale później się uspokoiła. W domu już jest w miarę dobrze. Sonia zwiedza mieszkanie, ale co najważniejsze, wszystkim domownikom wskakuje już na kolanka. Pani mówi, że Sona jest gwiazdą rodziny. W drodze powrotnej na chwilę Państwo odwiedzili mamę, a tam już na Sonię czekały ich dwie siostry. Od mamy Sonia otrzymała piękną czerwoną obróżkę z błyszczącymi diamencikami. Obu synom Państwa (9l + 16l) Sonia też bardzo się spodobała. No i co ważne Kajtka przez cały pierwszy tydzień w domu będzie miała towarzystwo. Do środy z Kajtką będzie Pańcia, a w czwartek i piątek wolne weźmie sobie Pan Sonii. Umowę spisaliśmy. Może dodam jeszcze, że dzisiaj Ewelinka, Loula i Kizy otrzymały liczne podarki. Ponadto Kizy otrzymała 30zł na karmę. Państwo pytają również, czy mamy na Dogo jakieś publiczne konto, bo wraz z siostrami chcieliby przekazać na pieski swój 1% od podatku. A tak w ogóle to jestem bardzo szczęśliwa, że właśnie ten domek zaadoptował Sonię. Tylko nie wiem co zrobić, bo jakoś tak dziwnie ściska mnie w dołku? No i w domu jest tak cicho... Quote
ewtos Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Kamień z serca bo my tu już różne warianty rozpatrujemy:lol:. Sonia już u siebie trzeba wierzyć,że będzie tylko dobrze. Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Sonieczko bądź już zawsze szczęśliwa :loveu: elinka bardzo Ci dziękuję za opiekę nad Sonią, że zgodziłas się ją przyjąć :Rose: jeśli mam jeszcze jakieś rachunki za jej pobyt uregulować to daj żebym mogła zamknąć rozliczenie Soni Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 zapraszam na bazarek na sznaucery z ksiązkami od Margi :Rose: http://www.dogomania.pl/threads/200367-KSI%C4%84%C5%BBKI-i-p%C5%82yty-na-sznaucery-do-25.01-g.-20.00 Quote
Recommended Posts