Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a my mamy missieek i na nią już zagłosowane :lol:

Rozumiem. Ja bym dala glosy na wszystkich, ale sie nie da, jest tez jeszcze Biafra. Missiek nie znam, ale slyszalam, ze jest cool :):)

Posted

Właśnie Państwo przyjechali, robimy im herbatkę. Sonia im się podoba, siedzi u Pancia na kolankach. Pierwsze wrażenia bardzo dobre. :lol: Dalsze ralacje póżniej

Posted

Poker napisał(a):
tylko co tu tak cicho? elinka pewnie nie może przeboleć oddania Sonieczki

Chyba tak, ja też zaglądam ale może elinka potrzebuje trochę czasu ?

Posted

Dziewczyny, przepraszam za milczenie, ale dzień po prostu był zbyt pełen emocji i zasnęłam. Dopiero jakieś 45 min. temu obudził mnie telefon od Państwa, że już zajechali do domu. Odjeżdżając Państwo poprosili mnie, aby dla dobra Sonii uniknąć pożegnań bo Sonia mogłaby to odebrać jako jej porzucenie. Odprowadziłam więc całą trójkę na dół, pospacerowaliśmy jeszcze wokół mojego bloku, a potem pod nieuwagę Sonii od nich się oddaliłam. Sonia nawet tego nie zauważyła, ale po wejściu do samochodu zorientowała się, że mnie nie ma i biegała od okna do okna. No, ale później się uspokoiła. W domu już jest w miarę dobrze. Sonia zwiedza mieszkanie, ale co najważniejsze, wszystkim domownikom wskakuje już na kolanka. Pani mówi, że Sona jest gwiazdą rodziny. W drodze powrotnej na chwilę Państwo odwiedzili mamę, a tam już na Sonię czekały ich dwie siostry. Od mamy Sonia otrzymała piękną czerwoną obróżkę z błyszczącymi diamencikami. Obu synom Państwa (9l + 16l) Sonia też bardzo się spodobała. No i co ważne Kajtka przez cały pierwszy tydzień w domu będzie miała towarzystwo. Do środy z Kajtką będzie Pańcia, a w czwartek i piątek wolne weźmie sobie Pan Sonii. Umowę spisaliśmy. Może dodam jeszcze, że dzisiaj Ewelinka, Loula i Kizy otrzymały liczne podarki. Ponadto Kizy otrzymała 30zł na karmę. Państwo pytają również, czy mamy na Dogo jakieś publiczne konto, bo wraz z siostrami chcieliby przekazać na pieski swój 1% od podatku. A tak w ogóle to jestem bardzo szczęśliwa, że właśnie ten domek zaadoptował Sonię. Tylko nie wiem co zrobić, bo jakoś tak dziwnie ściska mnie w dołku? No i w domu jest tak cicho...

Posted

Sonieczko bądź już zawsze szczęśliwa :loveu:

elinka bardzo Ci dziękuję za opiekę nad Sonią, że zgodziłas się ją przyjąć :Rose: jeśli mam jeszcze jakieś rachunki za jej pobyt uregulować to daj żebym mogła zamknąć rozliczenie Soni