MikAga Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Elinko,niezła waga!:lol:Moja Mikusia ostatnio ważyła 7,50kg i p.wet.powiedziała,by kontrolować:crazyeye:wagę,a u dziewczynki połowa,to włosy!A gdzie te kilogramki u Soni?? Quote
MikAga Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Jutro wyślę szeleczki,których Mika nie toleruje-jedyne przyjazne dla niej,to te w których jeżdzi autem,tych nie oddam:eviltong:Pozdrawiam i lizak od Mikuśki!A,i jeszcze,by nie było,że Mikuśka to świętoszek-uwielbia długopisy-z jednego robi kilka,kilka,kilka-naście:diabloti:!!! Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 póki co miałam jeden telefon od Pani z Wrocławia - ma się zastanowić bo ona by chciała wcześniej zobaczyć psinkę na żywo zanim zaadoptuje więc musiałaby zrobić sobie wycieczkę - więc pewnie nic z tego Quote
MikAga Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Malawaszko,jeśli się zakochała,to się odezwie-uwierz mi,ja pokochałam malutką,jak tylko ją zobaczyłam,i walczyłam o Mikę,i wywalczyłam,i jest ze mną i nami,i moja.Pozdrówka,pa. Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 jeśli się zakochała ;) a jeśli nie to znajdziemy takich co się zakochają :) Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 zapraszam na bazarek na sznupki http://www.dogomania.pl/threads/195790-SWAROVSKI-bia%C5%82e-z%C5%82oto-komplet-bi%C5%BCu-perfumy-NA-SZNAUCERY-do-12.11-g.-20.00 Quote
panbazyl Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 lepiej taka pani co się zakocha od razu (miejmy nadzieję, że z wzajemnością) Quote
malawaszka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 elinko jak cieczkowanie Sonika? chciałabym ją zgłosić do Akcji Sterylizacji - musiałabym znać termin, nazwę lecznicy, koszt, no i będzie potrzebna faktura wystawiona na Stowarzyszenie które patronuje akcji Quote
elinka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='malawaszka']elinko jak cieczkowanie Sonika? chciałabym ją zgłosić do Akcji Sterylizacji - musiałabym znać termin, nazwę lecznicy, koszt, no i będzie potrzebna faktura wystawiona na Stowarzyszenie które patronuje akcji Sonia jeszcze ma cieczkę, ale myślę, że to już końcówka więc termin wstępnie można by podać na 26 listopada. Nazwę lecznicy podam na PW, z wystawieniem faktury nie będzie problemu. Sterylka będzie kosztować 150zł. Quote
malawaszka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 to daj nazwę lecznicy bo potrzebna jest do zgłoszenia w kolejke sterylkową Quote
lika1771 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Slicza sunieczko bedziesz miała domek napewno Quote
elinka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Pieszczoch na kolankach u TPańci [video=youtube;GnJ49iVhxDI]http://www.youtube.com/watch?v=GnJ49iVhxDI[/video] Quote
malawaszka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 pieszczoszek kochany :loveu: pięknotka z niej, a Loula jak fajnie tą łapcią zaczepia Quote
ewtos Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Sonia Ci przeszkadza bo pewnie się boi ,że znów coś złego o niej napiszesz :evil_lol:.W końcu te szelki nie były wygodne przy drzemce a kółko przy obroży widać ,że bardzo słabe :lol:. Quote
zerduszko Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ewtos napisał(a):Sonia Ci przeszkadza bo pewnie się boi ,że znów coś złego o niej napiszesz :evil_lol:.W końcu te szelki nie były wygodne przy drzemce a kółko przy obroży widać ,że bardzo słabe :lol:. Nic dodać nic ująć :) Quote
MikAga Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Co słychać u naszej milusińskiej Sonieczki? Quote
elinka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 U Sonii wszystko dobrze, perypetie cieczkowe zakończone. Właśnie wróciłyśmy z wieczornego sikanka, na dworze ziąb. Sonia miała szczęście, że może już grzać doopkę w cieplutkim DT. Jej towarzysze ze schronisk i na wsiach bez bud teraz marzną. Quote
elinka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kajtka swoimi akcjami czasami potrafi rozbawić człowieka. Głupolek pewnie myśli, że ma skrzydła. Przed chwilą chciała mi wskoczyć na kolanka, nagle w trakcie lotu zmieniła zdanie i obrała kierunek na łóżko. Niestety, elfikiem nie jest, runęła więc na podłogę. Innym razem, gdy zawołałam Loulę na kolana Sonia jak na sprężynie do mnie też podbiegła, chwilę popatrzyła, że Loula zajmuje jej ulubione miejsce, zrozpaczona zajęczała i... wskoczyła na kolana na trzeciego. A że na kolankach nie było już zbytnio miejsca wcale się nie zastanawiała tylko usiadła na... Louli. :biggrina: Najważniejsze, żeby być na kolankach! Żałuję, że tego nie nagrałam, ale mam za to filmik pt.: " Przeciąganie liny" [video=youtube;AG23hP7OhPU]http://www.youtube.com/watch?v=AG23hP7OhPU[/video] Quote
Recommended Posts