Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elinko,niezła waga!:lol:Moja Mikusia ostatnio ważyła 7,50kg i p.wet.powiedziała,by kontrolować:crazyeye:wagę,a u dziewczynki połowa,to włosy!A gdzie te kilogramki u Soni??

Posted

Jutro wyślę szeleczki,których Mika nie toleruje-jedyne przyjazne dla niej,to te w których jeżdzi autem,tych nie oddam:eviltong:Pozdrawiam i lizak od Mikuśki!A,i jeszcze,by nie było,że Mikuśka to świętoszek-uwielbia długopisy-z jednego robi kilka,kilka,kilka-naście:diabloti:!!!

Posted

póki co miałam jeden telefon od Pani z Wrocławia - ma się zastanowić bo ona by chciała wcześniej zobaczyć psinkę na żywo zanim zaadoptuje więc musiałaby zrobić sobie wycieczkę - więc pewnie nic z tego

Posted

Malawaszko,jeśli się zakochała,to się odezwie-uwierz mi,ja pokochałam malutką,jak tylko ją zobaczyłam,i walczyłam o Mikę,i wywalczyłam,i jest ze mną i nami,i moja.Pozdrówka,pa.

Posted

elinko jak cieczkowanie Sonika?

chciałabym ją zgłosić do Akcji Sterylizacji - musiałabym znać termin, nazwę lecznicy, koszt, no i będzie potrzebna faktura wystawiona na Stowarzyszenie które patronuje akcji

Posted

[quote name='malawaszka']elinko jak cieczkowanie Sonika?

chciałabym ją zgłosić do Akcji Sterylizacji - musiałabym znać termin, nazwę lecznicy, koszt, no i będzie potrzebna faktura wystawiona na Stowarzyszenie które patronuje akcji

Sonia jeszcze ma cieczkę, ale myślę, że to już końcówka więc termin wstępnie można by podać na 26 listopada. Nazwę lecznicy podam na PW, z wystawieniem faktury nie będzie problemu. Sterylka będzie kosztować 150zł.

Posted

Sonia Ci przeszkadza bo pewnie się boi ,że znów coś złego o niej napiszesz :evil_lol:.W końcu te szelki nie były wygodne przy drzemce a kółko przy obroży widać ,że bardzo słabe :lol:.

Posted

ewtos napisał(a):
Sonia Ci przeszkadza bo pewnie się boi ,że znów coś złego o niej napiszesz :evil_lol:.W końcu te szelki nie były wygodne przy drzemce a kółko przy obroży widać ,że bardzo słabe :lol:.

Nic dodać nic ująć :)

Posted

U Sonii wszystko dobrze, perypetie cieczkowe zakończone. Właśnie wróciłyśmy z wieczornego sikanka, na dworze ziąb. Sonia miała szczęście, że może już grzać doopkę w cieplutkim DT. Jej towarzysze ze schronisk i na wsiach bez bud teraz marzną.

Posted

Kajtka swoimi akcjami czasami potrafi rozbawić człowieka. Głupolek pewnie myśli, że ma skrzydła. Przed chwilą chciała mi wskoczyć na kolanka, nagle w trakcie lotu zmieniła zdanie i obrała kierunek na łóżko. Niestety, elfikiem nie jest, runęła więc na podłogę.

Innym razem, gdy zawołałam Loulę na kolana Sonia jak na sprężynie do mnie też podbiegła, chwilę popatrzyła, że Loula zajmuje jej ulubione miejsce, zrozpaczona zajęczała i... wskoczyła na kolana na trzeciego. A że na kolankach nie było już zbytnio miejsca wcale się nie zastanawiała tylko usiadła na... Louli. :biggrina: Najważniejsze, żeby być na kolankach!

Żałuję, że tego nie nagrałam, ale mam za to filmik pt.: " Przeciąganie liny"

[video=youtube;AG23hP7OhPU]http://www.youtube.com/watch?v=AG23hP7OhPU[/video]