malawaszka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 nooo niedługo ją w koronkach zobaczymy :evil_lol: Quote
MikAga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Elinko,te Twoje dziewczynki to rasowe modelki-w czarnych majciochach są bardzo smakowite!Mogę zrobić allegro dla Sońki,ale pójdę na łatwiznę-proszę o gotowy tekst i fotki małej kosmitki o niebieskich oczkach.Pozdrawiam cieplutko,i lizaczek od Mikuśki. Quote
elinka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ale Cioteczki są spostrzegawcze! Ich uwadze nie umknie nic, nawet jeśli zdjęcia były zrobione późną nocą. Czyli trzeba się pochwalić tymi nowymi majteczkami. TPańcia nie dawała sobie już rady z tymi naszymi cieczkami, więc kupiła nam profesjonalne gacie. Takie na gumkę z zatrzaskiem, w środku jest kieszonka na prawdziwą podpaskę. Teraz wystarczy tylko wymieniać podpaski na czyste i po kłopocie! Zobaczcie, jakie mam profesjonalne majteczki :eviltong: Loula mówi, że te majtki są całkiem, całkiem w lusterku też dobrze w nich wyglądam a żeby Louli nie było przykro to też otrzymała profesjonalne majteczki :dog: W TDomku teraz już nic nie plamimy. TPańcia jest bardzo zadowolona z tego zakupu, my też. Tylko, że portfel TPańci zrobił się pusty. Postanowiłyśmy więc, że pomożemy i poszukamy sponsora na te nasze gatki. No i... Quote
panbazyl Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No i.... ech. Gdzie ci sponsorzy na majciochy???? Sponsor poszukiwany, majtki na tyłkach już są! Quote
ewtos Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='elinka'] http://img17.imageshack.us/img17/4519/sonia019.jpg W TDomku teraz już nic nie plamimy. TPańcia jest bardzo zadowolona z tego zakupu, my też. Tylko, że portfel TPańci zrobił się pusty. Postanowiłyśmy więc, że pomożemy i poszukamy sponsora na te nasze gatki. No i... hm, a po ile te gatki, stringów nie było?:evil_lol: Quote
MikAga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jestem obecna,ja i Mikusia!Liiiiizaaaaaaaak od mojej kochanej Miki. Quote
MikAga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Na te dupeczki pewnie nie,ale i tak są smacznymi kąskami,i bez koronek! Quote
elinka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='ewtos']hm, a po ile te gatki, stringów nie było?:evil_lol: Niestety, stringów nie było, te kosztowały aż 17zł, ale mamy już sponsora!:multi: Jak zwykle z pomocą przybyła niezawodna Cioteczka MikAga.:loveu: MikAga nie tylko zasponsorowała profesjonalne majteczki, ale również pokryła koszty zielonego legowiska, w którym Sonia sypia. Mało tego dzisiaj listonosz przyniósł paczkę, a w niej były aż cztery piękne, kolorowe bandamki Teraz to dopiero Sonia będzie defilować na spacerku!!! W tych majteczkach i bandamce na pewniaka będzie kruszyć wszystkich serca. MikAgo, Sonia, DT i ja za wszystkie te podarki bardzo ślicznie dziękujemy! Quote
ewtos Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='elinka'] Teraz to dopiero Sonia będzie defilować na spacerku!!! W tych majteczkach i bandamce na pewniaka będzie kruszyć wszystkich serca. Miej serce Elinko ! idąc na spacerek zdejmuj jej gatki :evil_lol: MikAgo to dla Ciebie Quote
MikAga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dziękuje Ewtos,i dziękuje Elince-bardzo się cieszę,że przesyłka dotarła,ja tak ja pakowałam,że nie dołączyłam liścika,że można rozmiar bandanki dostosowac do wielkość pieska! Quote
MikAga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Elinko,a może będą chętni na takie bandamki?Ja wyrobiłam sobie chody w pracowni reklamowej? Quote
elinka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='ewtos']Miej serce Elinko ! idąc na spacerek zdejmuj jej gatki :evil_lol: Ach, no ja tak tylko z radości. Wiadomo, że w gatkach sikać się nie da. No, chyba, że ktoś ma otwierane. Spacerkiem chciałam odwrócić uwagę, co by nie było, że 4 bandamki = 4 następne tymczasy ;) Quote
Szarotka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 To juz sunie maja odpowiednia ilos lozeczek ?? Quote
MikAga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Elinko,sama wiesz,że w majciochach się nie wysiusiasz,ale w bandamie napewno zwrócisz uwagę!Sońka,też to wie!Powodzenia,i trzymam kciuki,ja i moja Mikuśka:lol: Quote
MikAga Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Elinko,jesteś bardzo skromniutka!Cztery tymczasy?Nie wierzę!Mikuśka też nie,lizak,pa Quote
ewtos Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='elinka'] Spacerkiem chciałam odwrócić uwagę, co by nie było, że 4 bandamki = 4 następne tymczasy ;) Cztery jak najbardziej ale nie kolejne tylko na raz :evil_lol:. Już dawno pisałam,żeby Ci dodać kilka tymczasów bo powierzchnia legowiska niewykorzystana w pełni http://img19.imageshack.us/img19/3640/lilka083.jpg A teraz pragnę zauważyć doszły Ci dwa :evil_lol: Quote
elinka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='MikAga']Elinko,a może będą chętni na takie bandamki?Ja wyrobiłam sobie chody w pracowni reklamowej? MikAgo, a ile ta pracownia może zrobić takich bandamek i jaki byłby tego koszt? Na Dogo jest kilka miejsc, gdzie te chusty można by polecić. ;) [quote name='Szarotka']To juz sunie maja odpowiednia ilos lozeczek ?? Sunie od samego początku każda miała swoje legowisko. Loula ma granatowe, Sonia śpi w zielonym. Właśnie to zielone dla DT i aby dziewczyny się nie kłóciły, zafundowała nam MikAga. [quote name='ewtos']Cztery jak najbardziej ale nie kolejne tylko na raz :evil_lol:. Już dawno pisałam,żeby Ci dodać kilka tymczasów bo powierzchnia legowiska niewykorzystana w pełni http://img19.imageshack.us/img19/3640/lilka083.jpg ewtos, Ty mnie tu nie podpuszczaj. Tamto legowisko się nie liczy. Zresztą kto by chciał spać na starym kocu?:cool1: Quote
panbazyl Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 hmm... pomyśl jednak nad tymi koronkami na spacerze - z pewnością zwrócą uwagę każdego. :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 wow ale postów przybyło :lol: dziękujemy MikAga za wsparcie Sonieczki :Rose: Quote
elinka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 malawaszka napisał(a):wow ale postów przybyło :lol: No jakoś trzeba sobie wypełnać ten czas oczekiwania na sterylkę. Malawaszko, czy myślałaś już coś o ogłoszeniach? MikAga chce zrobić dla Sonii allegro, ale brakuje nam tekstu. Quote
malawaszka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 narazie dałam ją na stronę moją i na facebooka - z takim tekstem: Sonia to młodziutka 1,5 roczna sznaucerka, która trafiła do schroniska niedawno. Udało się ją zabrać do domu tymczasowego, gdzie przed adopcją zostanie wysterylizowana, żeby nie mogła być wykorzystywana do "produkcji" szczeniąt przez pseudo hodowców. To cudowna i rodzinna suczka. Wesoła, energiczna, ciekawska. Kocha dzieci, świetnie dogaduje się z innymi psami, chociaż bywa też zazdrosna np jak siedzi na kolanach u opiekunki. Interesują ją koty, ale jest to tylko ciekawość bez złych zamiarów. Bardzo posłuszna i czysta w domu, jak zostaje sama nie hałasuje i nie niszczy - grzecznie śpi. Sonia w tej chwili ma cieczkę, więc sterylizacja odsuwa się w czasie - adopcje będzie możliwa dopiero po zabiegu. Inowrocław 608 464 683 [email protected] Quote
malawaszka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 aaa no i jesli chcesz to mogę podawać Twój telefon, ale będę prosiła, żebyś przekazywała mój jakby ktoś był chętny na innego sznupka Quote
elinka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tekst może być, ale ten fragment o zazdrości to możesz wykasować bo Sonia o TPańcię zazdrosna już nie jest. Sunia w DT czuje się już pewnie, zrozumiała, że to nie schronisko i że tu o względy człowieka bić się nie trzeba. Poza tym ten fragment sugeruje, że Sonia czasami miewa swój charakterek, a ja takiego przytulaka to jeszcze nie miałam. Nawet moja Loula po czasie ucieka z kolan, a Sonia cały dzień by na nich siedziała. Teraz też siedzi na kolankach, a ja ledwo dosięgam klawiatury bo mi ją sobą zasłania.:placz: Druga niezgodność to ta, że Sonia to nie sznaucerka tylko pies w typie sznaucerka. No i skąd ten jej wiek 1,5roku? W schronie ocenili Kajtkę na trzy lata i tyle lat ma wpisane w książeczce. Quote
malawaszka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 no tak pozmieniam te rzeczy - wiek taki podawała Tola na początku zanim ją wzięłysmy i taki mi się zakodował, wydawało mi się zresztą że też pisałaś, że ma mniej Quote
malawaszka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 pasuje? usunęłam to o cieczce, tylko napisałam, że sterylka koło 20 listopada - tak chyba lepiej? Sonia to młodziutka ok 2-3 letnia suczka w typie sznaucerka mini. Trafiła do schroniska niedawno. Udało się ją zabrać do domu tymczasowego, gdzie przed adopcją zostanie wysterylizowana, żeby nie mogła być wykorzystywana do "produkcji" szczeniąt przez pseudo hodowców. To cudowna i rodzinna suczka. Wesoła, energiczna, ciekawska. Kocha dzieci, świetnie dogaduje się z innymi psami. Jest cudowną przytulanką - uwielbia przesiadywać na kolanach. Interesują ją koty, ale jest to tylko ciekawość bez złych zamiarów. Bardzo posłuszna i czysta w domu, jak zostaje sama nie hałasuje i nie niszczy - grzecznie śpi. Sonia będzie sterylizowana około 20 listopada - adopcje będzie możliwa dopiero po zabiegu. Inowrocław 608 464 683 [email protected] Quote
Recommended Posts